„Visul american” e românesc

După ce au experimentat pe noi „Justiția televizată” – vezi ororile tandemului DNA-SRI pe timpul lui Băsescu, reinstalat președinte după ce Washingtonul și Bruxellesul ne-au anulat referendumul – stânga extremistă ateistă de peste Ocean îi aplică fix aceeași „tele-Justiție” nimănui altcuiva decât lui Trump, dușmanul de moarte al globalismului satanist. Globalism care, servit impecabil și acum de marile instituții de presă afiliate (din SUA și Europa occidentală) a inundat deja planeta cu ideea că asaltul FBI asupra reședinței fostului președinte a fost „deplin legal” și că, pe timpul așa-zisei percheziții, desantul FBI ar fi găsit „documente clasificate ce puteau fi păstrate numai în custodia unei agenții guvernamentale speciale”.

Însă absolut niciun cuvânt nicăieri despre faptul că avocatul familiei lui Trump a fost împiedicat să asiste la „percheziție”, că au fost oprite camerele de supraveghere de pe raza reședinței și că în aceste condiții agenții FBI, în număr foarte mare, au putut planta absolut orice probe le-ar fi cerut să planteze cei care i-au trimis. Cât privește „legalitatea deplină” a acestei acțiuni fără precedent împotriva unui președinte sau fost președinte american, firește că actuala Administrație poate găsi (și a și găsit) oricând și oricâți „experți în drept” (exact așa îi și invocă deja presa globalistă) care să spună ceea ce își dorește cu disperare să audă numita Administrație. Una și aceeași cu cea care s-a pretat la frauda uriașă prin care Trump a fost alungat de la Casa Albă, care – ca să mă opresc aici – a fost cel mai probabil, prin șantaj și orice alte asemenea presiuni, la originea fiecăreia din trădările în lanț ale unora dintre cei mai apropiați colaboratori ai fostului președinte (începând chiar cu vicepreședintele Pence).

Și apoi cât de idioată e nevoie să creadă Biden și patronii săi o lume întreagă spunându-ne că un Trump vânat crunt de un stat turbat a înnebunit și el până într-atât încât să țină în casă documente cu grad înalt de clasificare?! Dar totul se petrece întocmai la indigo ca la noi cu puțini ani în urmă, când cel indezirabil era dat de SRI și DNA pe mâna presei, care multiplica totul la puterea a zecea, și respectivul era deja un om mort. Personal sunt aproape sigur că eticheta pusă cu această ocazie lui Trump va constitui pentru stânga extremistă de peste Ocean, și pentru statul ei subteran, „argumentul ultim” cu care vor urmări să-l scoată definitiv pe patriotul american din luptă, iar la alegerile de peste o lună să zădărnicească – chiar și printr-o nouă fraudă de proporții – victoria zdrobitoare care astăzi se prefigurează tot mai clar în contul Partidului său (americanii au caricaturizat în prealabil și pe la noi „procesul electoral”, dat pe mâna serviciilor).

În sfârșit, ce se petrece de aproape doi ani în America ne spune că libertatea a ajuns să fie plătită poate mai scump ca nicicând în istorie de popoarele care și-o doresc. Iar dacă e adevărat că trăim deja timpuri eshatologice – și eu cred că este adevărat – atunci americanii și orice alte popoare nu-și vor mai putea dobândi și păstra libertatea decât ca popoare ce-și vor fi dobândit mai întâi libertatea viețuirii în Hristos.

Autor: Valerian Stan

Citiți și:
Lichidați-l pe Trump ‒ II: Operațiunea „Mar-a-Lago” a fost pusă la cale de aceeași echipă care a înscenat „RussiaGate”
Trump: Este unul dintre cele mai mari scandaluri din istorie. Cum îmi recapăt reputația?

 

yogaesoteric
18 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More