Dr. Adrian Cacovean: Cum să descinzi peste cei mai vrednici medici să-i oprești din a face bine și să îi anchetezi pentru că vor să mai scape oameni din calvarul pandemic?

Nu v-a crăpat nimeni dintre cei vaccinați ca urmare a presiunilor criminale?

Statistica este simplă, se trece un cod pe fișa pacientului, care arată starea de vaccinat sau nevaccinat, dacă da cu ce și de câte ori și la ce date și apoi se contorizează evenimentele medicale semnificative, distanța față de injecțiile în umăr și apoi se compară lotul martor ne.

La mine există un factor suplimentar, protecția oferită de tratamentul meu față de alte loturi.

Am ales să reprezint interesele pacienților indiferent dacă s-au vaccinat de covid sau de alte bazaconii și să-i apăr de efectele adverse semnalate, recunoscute de mine și țin la toți pacienții la fel, indiferent dacă au știut sau nu că participarea la un experiment medical mai ales nou, la care toți cobaii au murit, poate avea consecințe serioase!

Oamenii nu au știut în ce se bagă și au fost mințiți că nu pot păți nimic și că numai bine poate rezulta din participarea lor la experimentul de manipulare genetică și cât de periculos a fost!

Cei care nu cred că au nevoie de protecție pentru consecințele participării nesăbuite, inconștiente la experimentul medical nu vor merge mai departe și se vor vaccina sau apela la altceva numai la adevăr nu.

Cei care au descins la cabinetul meu, locuința mea, păcăliți că a fi medic înseamnă să fi slugă la industria farma și escrocii din sistemul medical și politic și că a reprezenta exclusiv interesul pacientului și a practica medicina conform atribuțiilor, calificărilor și îndatoririlor rezultate din pregătirea și calificările medicului, apoi dacă nu au avut victime pe care le-ar fi rezolvat o abordare medicală corectă și nu un protocol criminal și măsuri criminale pandemice pe care au sărit să le apere cu celeritate, apoi sigur vor avea de suportat consecințele acestui protocol pe propria piele sau a rudelor și persoanelor la cere ei țin și se vor convinge de greșeala imensă comisă pe parcursul vieții sau dincolo pe lumea ailaltă, după caz.

Să mergi la Colegiul Medicilor să întrebi dacă un medic are voie să scrie o oficinală sau magistrală este ca și cum un idiot ar întreba dacă un comisar sau procuror are voie să ancheteze o crimă și alți procurori sau comisari să facă dosar REM unui comisar sau procuror pentru că anchetează o crimă.

Pentru medic crima este consecința bolii, handicapul, incapacitatea de muncă, moartea și criminalul este boala.

Medicul are obligația să ancheteze cauza, să distingă între criminalii posibili, uneori sugerați de interesul financiar al industriei criminale farma și să identifice adevărul, să caute soluția și să salveze pacientul.

Cum să descinzi peste cei mai vrednici medici să-i oprești din a face bine și să îi anchetezi pentru că vor să mai scape oameni din calvarul pandemic?

Nu v-a murit nimeni la spital imediat după aceea?

Nu a crăpat nimeni dintre cei vaccinați ca urmare a presiunilor criminale? Continuați? Nu vă e frică?

Citiți și:
Dr. Adrian Cacovean: Puțin înainte de flurona a apărut testul comun pentru ea, testul pentru struțocămilă. Dacă ieși pozitiv la testul de covidogripă atunci ce ai, gripă sau cămilă?
Dr. Adrian Cacovean: Dacă după vaccin ai pățit asta, ai grijă să nu mai pățească nimeni, raportează efectul advers!

 

yogaesoteric
18 februarie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More