Dr. Geangu Alina Delia din Ploiești: „Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea. Consider că ceea ce se petrece este o crimă împotriva umanității!”

Sunt unul dintre medicii care se revoltă împotriva acestei maladii „mortale”, nu mai mortală decât o gripă sezonieră, cu efecte într-adevăr grave asupra organismelor imunosuprimate.

Tratament există, eu însămi am tratat cu succes, la domiciliu, pacienți cu comorbidități, de frica infecțiilor nosocomiale din spitalele din România, despre care în ultimul timp văd că nu mai spune nimeni nimic! Adevărul este că încă din 2018 au apărut primele pneumonii cu imagine radiologică specifică în geam mat, care au fost tratate cu tamiflu, cefort și gentamicină injectabil, mucolitice și bronhodilatatoare, despre care niciun infecționist „nu pare” să își amintească.

Eu însămi am prezentat simptomele specifice infecției cu covid încă din 2018, pentru care nu am luat tratament și nici nu am primit concediu medical – firma la care lucram în acel moment nu mi-a permis să rămân acasă. Am avut simptomele timp de 2 săptămâni, timp în care am luat doar tratament alternativ: selezin, ganoderma lucidum, agaricus și am trecut cu bine.

În prezent, sunt testată PCR de 20 de ori, rezultat negativ de fiecare dată, fără să port echipament de protecție, fără mănuși, doar spălat și dezinfectat pe mâini, igienă a trupului și a locuinței riguroasă, DAR LA FEL CA ÎNTOTDEAUNA, de când practic această profesie.

Îmi asum ceea ce afirm și se poate confirma fiecare caz, consultând arhivele centrului medical unde am lucrat la acel moment. Nu încurajez sub nicio formă vaccinarea, deoarece firmele „producătoare” nu au furnizat suficiente date referitoare la efectele adverse pe termen lung, efectele teratogene asupra feților, etc. EU NU MĂ VACCINEZ!

Consider că ceea ce se petrece este o crimă împotriva umanității!

  

Citiți și:
Jumătate din personalul medical al multor spitale din România refuză sau amână vaccinarea. De ce, oare?
Primele trei motive pentru care românii refuză vaccinarea: nu a fost testat suficient, numeroase efecte secundare, nu cred în eficiența vaccinului
Dr. Geangu Alina Delia: «Opriți genocidul!»

 

 

yogaesoteric
4 aprilie 2021

 

 

 

1 Comentariu
  1. NicolaeD spune

    Bravo, inca o fiinta curajoasă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More