Dr. Heinrich Fiechtner – Intervenție în parlament (landul german Baden-Wurttemberg)

Membru în legislativul landului german Baden-Wurttemberg, dr. Heinrich Fiechtner a criticat guvernul și mass-media germană pentru propaganda lor nesfârșită, dezinformarea și știrile false referitoare la coronavirus. Într-un discurs dramatic în parlamentul german, dr. Fiechtner a avertizat, de asemenea, publicul cu privire la consecințele cumplite ale noii „vaccinări ucigașe”; a îndemnat publicul să se împotrivească restricțiilor ilegale impuse de guvern.

Doamnă președintă a Camerei, doamnelor și domnilor.

Ieri seară la 10, la oră de maximă audiență, la emisiunea moderată de Anne Will a avut loc o discuție între oameni foarte cunoscuți, cu privire la următoarele închideri. Printre cei prezenți în platou a fost prof. dr. Uwe Janssens, președintele „Asociației Germane Interdisciplinare pentru îngrijirea intensivă și medicina de urgență”. El a făcut un apel dramatic despre „importanța” luării acestor măsuri drastice. El a explicat cum secțiile UPU sunt supraaglomerate cu pacienți care dau pe afară, ducând la o situație aproape de necontrolat.

La 10:13 PM am sunat la secția UPU de la spitalul lui, și am cerut să vorbesc cu medicul-șef de secție. L-am întrebat: „Câți pacienți covid au fost internați la UPU?” Această secție UPU are 19 paturi, iar ieri nu era NICI MĂCAR UN PACIENT! Cu astfel de jumătăți de adevăr și minciuni sfruntate vi se trage o cortină peste ochi. Acești propagandiști sunt invitați la emisiuni cu singurul scop de a băga frica în populație.

Apoi avem povestea cu „infecția” și testul. Acest test nu este în stare nici măcar să facă diferența între un virus activ și un virus inactiv, așa cum s-a admis în Senatul din Berlin. Cu toate astea, „infecția” este înregistrată. Deci, dacă un pacient se testează și iese pozitiv de trei ori într-o săptămână, ei vor crește statistica infecțiilor cu 3 cazuri.

Pentru a implementa aceste măsuri drastice, se bazează pe acest test care este absolut incapabil să dea un diagnostic. Iar acum vine vaccinul. Ce porcărie. Am spus-o și înainte: e un vaccin ucigaș. Este un produs farmaceutic pentru care nu există nici măcar un raport toxicologic. Va fi dat pur și simplu oamenilor. Este posibil să cauzeze infertilitate la femei, reacții alergice severe; iar voi vreți să-i obligați pe oameni la treaba asta, după ce mai întâi ați băgat frica în ei. Puneți în pericol viețile oamenilor. Distrugeți o țară întreagă. Provocați oamenilor suferință, panică, faliment, și moarte. La acest moment, nici măcar nu puteți justifica aceste măsuri (măștile, distanțarea socială, carantina, închiderile).

În urma unei întrebări pe care am pus-o, răspunsul primit a fost: „Nu a fost făcută o evaluare privind măsurile non-medicale. Prin urmare, nu există proceduri administrative sau documente privind o asemenea anchetă”. Ce tupeu! Le cereți oamenilor să rabde carantina, dar nici măcar nu le puteți aduce dovezi de ce s-o facă. Conduceți țara către ruină. La acest moment, a venit timpul…

Dr. Fichtner, vă rugăm să încheiați.

Având în vedere că cetățenii nu mai au posibilitatea să-și exercite drepturile, datoria civică a cetățenilor de a respecta legea nu mai este valabilă. Conform articolului 20 paragraful 4 (din Constituția germană) cetățenii au dreptul să reziste și să se apere împotriva unei puteri statale ilegale. Este nevoie de o putere legislativă care să acționeze în respectul constituției.

Citește și:
Lockdown-ul sau carantina generală nu este o metodă eficientă de control a coronavirusului: 24 de studii o confirmă (I)
Viitoarea configurație a lumii. Analiză cuprinzătoare a unui fost consilier parlamentar al Bundestagului german (I)

 

yogaesoteric
28 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More