Opinie: Cele 10.000 de doze de vaccin anti covid-19 sunt apă chioară, placebo de cazarmă pentru pifanii neinstruiți…

…punere în scenă demnă de Moș Teacă, cu ziariști pe post de lăutari interlopi, cum vreți voi să-i ziceți

Argumente:

Transportul terestru (în secolul 21), pe o distanță de peste 1.500 de km, cu un foarte telegenic camion polonez, filmat ca la circul Cântării României, sub aplauzele prelungite ale politrucilor presei…

Însăilarea unei explicații ridicole care să justifice punctul 1. Aburi toxici, virusuri ucigașe, tovarășul Cerceluș etc. Stewardesa ar fi trebuit să stea cu un polonic-ciorbar, model NASA, lângă frapiera cu vaccinuri, să vânture oxigenul lichid și să îndese cu suvacul pentru pipă zăpada carbonică. Risc mare de prostie din partea tăiaților-cerebrali-împrejur, care au scornit așa poveste, din partea actorilor stângaci ce o joacă și a aplaudacilor ce-și tocesc palmele cu entuziasmul slugoilor mondialiști.

Cașcarabeta nu putea asigura, sub nicio formă, temperatura de -80°C. În primul rând, pereții caşcarabetei nu aveau o grosime mai mare de… 10 cm (tablă, izolație, tablă). Priviți mâna militarului, care se ține de peretele lateral. Pentru necunoscători, izolația e necesar să fie cât mai groasă. Aerogelul ar fi material NASA, adus de pe Lună. Nici în interior, nici în exterior nu se văd agregate frigorifice performante, capabile să asigure răcirea la -80°C. Nici urmă de grup electrogen și țeava de eşapament a acestuia, ori alt echipament care să asigure energia necesară răcirii la -80°C. Tensiunea furnizată de bateria caşcarabetei cântărește aproape nimic.

Vaccinurile erau puse direct în două cutii de carton, ce puteau fii cărate de doi oameni fără niciun efort.

CONCLUZIE: În interiorul cutiilor nu era zăpadă carbonică ceea ce ar fi necesitat un recipient rezistent și foarte bine izolat termic. La deschiderea ușilor caşcarabetei nu s-au produs condensul intens generat de contactul dintre aerul exterior, aflat la temperatura de 3°C, și cel din interior, chipurile răcit la -80°C.

Episodul defectării camionului, pe șoselele Europei, este de-a dreptul carnavalesc. Nu lipsea decât Sancho Panza, călare pe măgar, și Cavalerul Tristei Figuri, cu scheleticul Rosinante…

Din datele firmei de curierat reiese că aceasta asigură o temperatură de până la -20°C, dar nu cu cașcarabeta preistorică din imaginile prezentate.

Circul ziaristic a fost copiat după vizitele de lucru ale lui Ceaușescu: delegații de întâmpinaci și aplaudaci, cocarde tricolore, discursuri, prim ministru, sirene, girofaruri, interlopi Klauss-Klapp-Klapp-Șase-Case-Arătoase, liturghie satanică și grețoasă, sub nivelul Cântării României, din apusa Iepocă-lumină.

Vaccinări în direct cu subiecți fericiți că li s-a împlinit visul de veacuri al strămoșilor lor traco-geți și daco-romani.

Apă chioară, aghiasmă laică sau ser fiziologic, pe limba colonelului-caporal Gheorghiță-Moș-Teacă, panglicar daco-afgano-irakian.

Aplauze prelungite. Mânăstire, Maici, Chef! Pupat toți, peața Independenți, de gâtul asistentei Mihaela Anghel (primul român vaccinat), la Institutul de Boli Infecțioase (probabil mintale), Matei Balș.

Citește și:
Vaccinarea cu ARN-mesager este inginerie genetică ireversibilă – MODIFICAREA GENETICĂ A OMULUI
Jumătate din personalul medical al multor spitale din România refuză sau amână vaccinarea. De ce, oare?
Vaccinarea Bill Gates lasă paralizați 496.000 de copii în India

 

yogaesoteric
28 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More