Dr. Jeffrey Thompson – Interviu despre vindecare

 

Dr. Jeffrey Thompson a început experimentele cu sunetul și efectele sale asupra organismului și creierului în 1981 la Centrul său de Sănătate Holistică din Virginia. Experimentele sale implică folosirea unor frecvențe exacte ale sunetului pentru modificări chiropractice ale craniului şi coloanei, pentru stimularea și normalizarea funcționării organelor, cât și pentru echilibrarea meridianelor de acupunctură.

Cercetarea sa clinică pe mii de pacienți și voluntari a dus la descoperiri inovatoare în modul cum modelele frecvenței sunetului, construite ca o coloană sonoră, pot antrena undele creierului și atrage numeroase beneficii pentru sănătate.

Dr. Thompson și-a continuat mulți ani cercetarea clinică la o școala și la un centru de cercetare din Encinitas, California. El a predat cursuri de terapie clinică neuroacustică și comportament psiho-acustic, fiind recunoscut de către statul Californian ca parte a nucleului programei psihoterapiei clinice și programelor de doctorat și master în ştiința umană.

Dr. Thompson predă acum la diverse instituții și prin seminarii sponsorizate, workshop-uri și cursuri atestate. În 1988, dr. Thompson s-a stabilit la Centrul pentru Cercetare Neuroacustică din Encinitas, California.

În 1989 NASA și Laboratorul de propulsie a avioanelor cu turboreactor i-au cerut d-rului Thompson să cerceteze o serie de înregistrări pe care navele spațiale Voyager I și II le-au transmis de pe Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun. Dr. Thompson a fost invitat sa cerceteze posibilele înțelesuri și aplicații ale acestor înregistrări NASA ale sunetului din spațiu.


Citiţi şi:
Lumea misterioasă a vindecării prin sunet 
Muzica în locul medicamentelor: meloterapia 

 

yogaesoteric
24 septembrie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More