Dr. Mihaela Secară la Marius Tucă Show: Vaccinarea nu a oprit pandemia. În spitale au ajuns mulți vaccinați. Copiii nu fac forme grave și nu are rost să îi vaccinăm

Prezentă la Marius Tucă Show, dr. Mihaela Secară a declarat că vaccinarea nu oprește pandemia, întrucât în spitale au ajuns „mulți vaccinați”. Medicul s-a poziționat împotriva vaccinării obligatorii și i-a îndemnat pe părinți să aștepte între 5 și 7 ani înainte de a administra eventual vaccinul copiilor.

dr. Mihaela Secară

Iată câteva din principalele idei exprimate de dr. Mihaela Secară în interviu:

„Vaccinul nu funcționează în oprirea transmiterii. […] avem multe cazuri și de vaccinați. Ei transmit boala.”

„Se va vedea în continuare că, după ce rata de vaccinare ajunge într-un punct, așa s-a și văzut în anumite studii și în anumite țări în care rata de vaccinare a ajuns pe culmi, totuși, aceasta nu se corelează totdeauna cu rata mortalității.”

„Să așteptăm 5-7 ani înainte de a-i expune pe copii la vaccinarea anticovid. Copiii nu fac forme grave și nu are rost să îi expunem. Ei chiar au timp să aștepte până când vom ști tot ce se poate despre acest vaccin. Asta înseamnă termen mediu-lung, asta înseamnă 5-7 ani.”

„Totdeauna când s-a conceput un vaccin, s-a așteptat până s-a introdus în marea masă.”

„Nu sunt mulțumită de felul în care se studiază și se raportează reacțiile adverse. Nu se face corect! Este necesar să le înregistrăm pe toate.”

Citiți și:
Dr. Oana Mihaela Secară spune: „Vaccinarea în masă ca metodă de oprire a transmiterii bolii nu se justifică pentru că ea nu se oprește prin vaccinare. Și vaccinații transmit boala la fel de ușor ca și cei nevaccinați”
Dr. Oana Mihaela Secară despre ineficiența vaccinului anticovid: Vaccinul nu va avea efectul scontat pentru că nu este un virus care permite dezvoltarea unui vaccin ca în cazul variolei

 

yogaesoteric
17 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More