Nu a fost vorba doar de câini Beagle și maimuțe. NIH-ul lui Fauci a finanțat și experimente pe copii!

Sub conducerea lui Fauci, Institutul Național de Sănătate a finanțat și experimente medicale pe orfani bolnavi de SIDA, în orașul New York

Anthony Fauci, aflat la conducerea Institutului Național de Sănătate (NIH) din SUA, nu a finanțat doar experimente șocante pe câini Beagle ce erau mâncați de vii de muște infestate cu paraziți și pe maimuțe cărora li se aplica o „injectare toxică a creierului”.

Anthony Fauci

Potrivit The Gateway Pundit, care citează ICC Investigation, NIH-ul lui Fauci a aprobat și experimente pe sute de copii orfani din New York City, în 2004. Agențiile guvernamentale și companiile farmaceutice au folosit orfanii în teste pentru medicamente împotriva SIDA.

În 2005, orașul New York a angajat Institutul VERA pentru a întocmi un raport final privind aceste studii cu medicamente. VERA nu a avut acces la dosarele medicale ale niciunuia dintre copiii folosiți în cadrul studiilor. Raportul lor a fost publicat în 2008.

Aceștia au raportat că 25 de copii au murit în timpul studiilor cu medicamente, că alți 55 de copii au murit după finalizarea studiilor (în centrele de plasament) și, potrivit lui Tim Ross, directorul programului de protecție a copilului din cadrul VERA (în 2009), 29% din restul de 417 copii care au fost folosiți în studiile cu medicamente au murit (dintr-un total de 532 de copii despre care se recunoaște că au fost folosiți în cercetare).

Ulterior, o asistentă medicală a spitalului a vorbit cu niște reporteri despre aceste experimente. Ea a relatat că micuții se simțeau rău și vomitau imediat în timpul studiilor clinice.

Este vorba de copii orfani de la Incarnation Children’s Center din New York.

Citiți și:
Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale trupului unor bebeluși viabili și sănătoși pentru șobolani „umanizați”
Nașul vaccinurilor admite că s-au făcut experimente pe copii orfani și cu handicap

 

yogaesoteric
17 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More