Dr. Oana Secară: Tehnologia ARN mesager – dezastru în prevenție și crimă perfectă

Cuvântarea doamnei doctor Oana Mihaela Secară la conferința „Medicină bazată pe dovezi sau dictatură cu față medicală?”, desfășurată în 10 februarie 2023 la Palatul Parlamentului

Transcrierea înregistrării (între paranteze drepte și cu litere cursive sunt subtitluri la cele spuse de doamna Secară):

Oana Mihaela Secară: Bună ziua, tuturor. Nu cred că mai este necesar să subliniez ceea ce au spus domnul doctor Baciu și doamna doctor Anca Nițulescu. Suntem aici la începutul dezvăluirilor privind așa-zisa pandemie. Vrem să vedem – într-adevăr, medicina a fost bazată pe dovezi în această perioadă? Sau a fost o dictatură? Și este în continuare, pentru că este necesar să înțelegeți că problema confirmărilor nu s-a încheiat. Și nu mai este nevoie să subliniez că nu avem nicio legătură cu nicio formațiune politică și nu vom avea și că tot ceea ce spunem noi aici nu are absolut nicio legătură cu politicul în general. Noi vom discuta despre argumente medicale.

Haideți împreună să gândim logic. Eu am să vă expun argumentele medicale și să vedem dacă într-adevăr ceea ce s-a petrecut și, mai ales, fiți foarte atenți, ceea ce se va petrece de acum încolo este în regulă din punct de vedere medical. Eu voi vorbi despre tehnologia ARN mesager, care s-a dovedit un dezastru. Eu sunt prevenționist. Prima mea specialitate este igiena. Am lucrat o bună perioadă în Direcția de Sănătate Publică și ideea de prevenție a fost dusă în derizoriu în această perioadă. Ideea de prevenție este o idee foarte bine gândita și pusă la punct la origine, dar acum a fost dusă în derizoriu. Și iată, tehnologia aceasta ARN mesager de fapt, vă voi demonstra, că învață organismul să se auto-atace. Și de ce este crima perfectă? Pentru că auto-atacul este pe multiple planuri.

[Tehnologia ARN mesager s-a studiat de 30 de ani, cu eșecuri lamentabile]

Ce s-a spus în discursul oficial despre tehnologia ARN mesager? S-a zis: Această tehnologie se studiază de 30 de ani, oameni buni! Cum am putea să dăm greș cu ea? Foarte simplu! Hai să vedem ce s-a petrecut în acești 30 de ani. În primii 10 ani, între 1990 și 2000, cercetătorii care au lucrat cu tehnologia ARN mesager au omorât toate animalele de laborator. Da? Toate animalele de laborator pe care s-au experimentat complexele nanolipide-ARN mesager au murit sau au fost eutanasiate pentru că se chinuiau îngrozitor. Efectul acestui complex nanolipide-ARN mesager este extrem de proinflamator. Deci, acea inflamație care apare în trupul animalului, și mai ales în plămânul animalului studiat este peste orice așteptări. Primii 10 ani – eșec total, lamentabil.

Trecem la următorii 20 de ani în care acești cercetători s-au chinuit să creeze niște vaccinuri pentru SARS-CoV-1 și pentru MERS-CoV. Eșec absolut, fără niciun fel de drept de apel. 20 de ani s-au chinuit acești oameni, cu disperare au încercat să obțină prin tehnologia ARN mesager pseudovaccinul, pentru că ele nu sunt vaccinuri. Da? Pseudovaccinuri pentru diferite boli grave. Niciun studiu nu a surmontat faza 2. Deci 20 de ani de eșecuri lamentabile, din nou.

Următorul pas care a fost? Deci după 30 de ani în care n-ai făcut nimic, n-ai obținut nimic, n-ai reușit nimic, vii și introduci tehnologia ARN mesager direct în populația generală! Cum? Adică forțezi introducerea unui produs pe care zici că l-ai studiat 30 de ani cu eșecuri pe toată linia și spui că-l introduci pentru că nu ai timp să-l testezi. Pentru că trebuie să salvezi planeta. Pentru că boala covid este cu o mortalitate mare și tu este necesar să acționezi rapid, nu ai timp să testezi produsele după ce 30 de ani n-ai obținut nimic.

[S-a exagerat mortalitatea la SARS-CoV-2 (covid)]

Da? Fals! Este fals faptul că boala a fost cu o rată de mortalitate mare, gravă. Rata de mortalitate, vă spun eu, a fost sub 0,5%. În discursul oficial s-a admis că este sub 1%, dar eu vă spun că în realitate este necesar să raportăm numărul de decese nu la cifrele pe care le-au furnizat ci la un număr mult mai mare. Nu cred că există în Europa, în Statele Unite, persoană care să nu fi trecut, într-un fel sau altul, prin întâlnirea cu SARS-CoV-2. Prin urmare, numărul de decese este necesar să fie raportat la acest număr, la această cifră, și nu la cifrele la care s-a raportat. Mortalitatea este mult mai mică, dar s-au folosit de statistici falsificate, pornind de la baze de date falsificate pentru a forța introducerea acestei tehnologii, repet, insuficient testate, și cu motivul că au studiat-o 30 de ani. Vorba unui mare profesor de anatomie: „Dragă, nu mă interesează cât ai învățat, mă interesează cât știi”. Nu ne interesează cât l-au studiat, ne interesează dacă în final produsul ARN mesager a avut sau nu a avut calitățile necesare pentru a fi pus în marea masă populațională.

[Deliberat producătorii au administrat ARN mesager și la grupul de control, pentru a ascunde efectele]

Hai să vedem cât de serioase au fost studiile pe care le-au făcut ei, în cele câteva luni. Dar ei știau toate aceste aspecte. Vă rog foarte mult să fiți foarte atenți. Producătorii știau toate aceste aspecte din momentul în care studiau, din momentul în care lucrau la produs și, evident, din momentul în care l-au pus pe piață. Cum au făcut ei studiile? Cum le-au făcut, cum nu le-au făcut, le-au secretizat 75 de ani. Dacă nu venea o instanță să desecretizeze aceste studii, noi n-am fi știut nici acum cum au condus ei studiile.

În primul rând, și un exemplu flagrant, este că atunci când ai un studiu pe un produs și ai un grup de studiu și un grup de control, pentru că așa se fac studiile serioase – un grup de studiu și un grup de control – nu ai voie să administrezi produsul și la grupul de studiu și la grupul de control. În mod deliberat producătorii au administrat produsul ARN mesager și la grupul de studiu și la grupul de control. Pentru că aceasta nu este o eroare – atenție foarte mare! Nu poți face astfel de erori. Acesta este un act deliberat pentru a pierde urma efectelor adverse. Pentru ca cele două grupuri să semene. Chiar și așa s-a văzut că există efecte adverse grave și deloc neglijabile ca număr.

Haideți vă rog să vedem ce se petrece comparativ între produsul ARN mesager și alte vaccinuri. Ia uitați-vă! Din 2011, vedeți graficul, toate vaccinurile, combinate, ca număr nu au dat efecte adverse așa cum a dat produsul ARN mesager în 2021. Vedeți coloana albastră, de câte ori este ea mai mare decât toate celelalte vaccinuri combinate. Avem o creștere cu 1300% a efectelor adverse. Niciun produs n-ar fi rezistat pe piață cu asemenea număr de efecte adverse.

Ia să vedem și alte comparații. De exemplu, în bolile neurodegenerative, generate de vaccinuri, tot așa. Vedeți? Zero, zero, zero, zero, și avem coloanele 2021 și 2022, efecte adverse de tip neurodegenerativ ale produsului ARN mesager.

[Au mințit când au spus că ARN mesager se degradează repede în organism]

Bun. Deci după neseriozitatea studiilor, au venit și au spus „haideți, nu vă mai plângeți atâta, că ARN-ul mesager puteți și uita că ați avut în trup așa un produs. El se degradează imediat, fraților”. Fals. Ce au făcut acești producători?, și știau foarte bine ce au făcut. Așa cum v-am spus la început, complexul nanolipide-ARN mesager inițial era extrem, inducea o inflamație extremă. Ca să reducă acest efect proinflamator, ce au făcut? Au modificat acest ARN mesager. Și au introdus, mă rog, nu intrăm în amănunte, pseudouridina în loc de uridină. În felul acesta s-a redus efectul proinflamator, nu de tot, dar ce s-a petrecut cu acest ARN mesager? A devenit mult mai greu degradabil. Și au spus așa: „El ajunge la poarta de intrare, produce efectele, este degradat imediat și a dispărut”. Fals! El nefiind ușor degradabil, fiind modificat, a intrat în torentul sanguin, în limfă și apoi în ganglionii limfatici și a ajuns la sistemul imunitar, și după aceea a ajuns la organele țintă. Fiind greu degradabil, a persistat mult mai mult și nici acum nu știm exact cât persistă el de fapt în organism. Deci un produs capabil să modifice genetic celula umană a fost introdus în torentul sanguin, în sistemul imunitar și în organele țintă.

[ARN mesager poate modifica genetic celula umană]

Bun. Și au spus așa: „Da, asta s-a petrecut, dar el nu poate modifica genetic celula umană”. Fals! Și acest aspect îl știau, pentru că există zeci de studii anterioare lui 2020, mult anterioare, care demonstrează un mecanism foarte clar prin care un ARN, orice fel de ARN, poate modifica genetic celula în care intră.

Acest mecanism ei îl cunoșteau. Este demonstrat în repetate rânduri. În celulele umane există acești retrotranspozoni „line 1” care sunt necodați. Adică, teoretic ei nu produc, nu codează, nu codifică proteine. Dar în anumite momente insuficient elucidate ca mecanism, intră în acțiune. Și codifică o proteină care exact asta va face. Munca acestei proteine este să introducă ARN-ul respectiv, să-l reverstranscrie și să-l introducă în ADN-ul celulei gazdă. Ce s-a petrecut? Imediat în 2021 a apărut un studiu care a arătat exact acest fenomen. In vitro. Niște celule hepatice, deci pe o cultură de celule s-a demonstrat. Administrat la populație, imediat ce intră în acele celule, le modifică genetic imediat. Atenție, imediat! Și ce se petrece cu celulele modificate? Ele încep să producă, să facă altceva decât sunt ele desemnate prin natura lor să facă. Ele încep să producă o proteină străină. În cazul nostru este proteina spike.

[Sistemul imunitar va ataca celulele din organism care produc proteina spike]

Este necesar să înțelegeți un aspect vizavi de tehnologia ARN mesager. Nu se produce proteina spike și vin anticorpii și atacă acea proteină. Proteina spike este pe suprafața, este exprimată de celulele care o produc. Ținta atacului este celula care produce proteina spike. Atacul care apare în aproximativ 21 de zile este din partea anticorpilor, care într-adevăr sunt dirijați către proteina spike, dar ei atacă celulele respective. Și din partea limfocitelor T-ucigașe care și ele atacă celulele respective. Și iată, noi avem acum un produs care a intrat în sistemul imunitar, care a intrat în vasele de sânge, care a intrat în torentul sanguin, care a intrat în organe, și autoanticorpii și limfocitele ucigașe sunt îndreptate împotriva exact a acestor structuri. La fiecare doză, acest fapt, acest fenomen, acest mecanism se amplifică.

Pompiliu Diplan: Doamna doctor, mai aveți 5 minute. Mă iertați.

Oana Secară: Bun. S-a spus așa: că celulele respective, chiar dacă sunt, sunt imediat distruse. Fals. Se pare că acest mecanism se autoîntreține și că celulele modificate genetic……. există posibilitatea ca celulele acestea modificate genetic să se și multiplice. Și atunci avem atac pe toate sistemele de care am vorbit mai devreme și toată gama aceasta de boli pe care o vedem noi ca efecte adverse ale vaccinului se autoîntreține. Deci toate aceste aspecte producătorul le știa. Știa că dacă atacă sistemul imunitar, teritoriile vasculare și anumite organe țintă va obține, exact ca la biliard, cu o singură bilă va lovi un număr foarte mare de structuri astfel încât, atenție foarte mare – de ce zic aici că e crima perfectă și premeditată? – astfel încât niciun caz să nu semene cu celălalt!

[Bolile apărute sunt de o eterogenitate care să piardă urma crimei. Crima perfectă]

Atenție. Fiecare va face un alt tip de afecțiune din gama aceasta care rezultă din atacul pe sistemul imunitar, din atacul pe vasele de sânge, din atacul pe organe țintă. Fiecare va face boala la un timp diferit de celălalt. Poate că unul va face imediat, unul va face în câteva luni, unul va face boala în câțiva ani. Nu mai putem face legătura. Orice medic știe toate aceste aspecte, că dacă ai lovit sistemul imunitar și patul vascular, poți obține niște rezultate de o eterogenitate care să piardă urma crimei.

Știau și au organizat acest demers. Și se vede că toate persoanele injectate nu vor fi urmărite. Nimeni nu a urmărit aceste persoane. Știau că va fi o subraportare crasă în toate țările. În România n-am cuvinte să vorbesc despre nivelul de subraportare. Știau că oamenii care au primit acest produs ARN mesager vor fi catalogați cenestopați, bolnavi psihici, decese subite din cauze ridicole. Știau că nimeni nu va avea curajul să vorbească de mortalitatea excesivă care a apărut după 2021 din toate aceste cauze de care am vorbit mai devreme. Din cauza tuturor acestor tipuri de boli. Știau și au tăcut.

[Vor să introducă produse ARN mesager pentru diferite alte boli. Dezastru total!]

Problema este… Și bineînțeles, au urmărit să ne decredibilizeze, au urmărit să oprească toate vocile. Nu mai insist, s-a spus. Ceea ce este foarte grav și este necesar să înțelegeți toți. Și mai ales este necesar să înțeleagă factorul politic: că ei acum vor alege scurtătura scurtăturii. Deci, au introdus un produs pe calea scurtă, cu autorizare de urgență, fără să-l testeze, și acum știți ce fac? Spun așa: produsul a avut succes în masa mare de populație, deci tot ce vom face de acum înainte nu va mai urma nicio cale de testare în decurs de zece ani. Scurtătura scurtăturii. Vestea proastă este că aceste produse ARN mesager pe care ei le vor introduce, și le vor introduce, fiți foarte atenți, pe toate căile, vor fi la copii. Pentru că ei acum pregătesc produse ARN mesager pentru diferite alte boli, și ne vom trezi cu scheme de vaccinare la copii pentru bolile copilăriei și alte boli, pe tehnologia ARN mesager. Dezastru total!

Vestea bună este că pentru vaccinați există speranțe, dar cu mare responsabilitate din partea decidenților. Ei este necesar să organizeze activitatea de depistare precoce și de screening, adică să bugeteze și să creeze acele programe de sănătate de depistare precoce, de screening, de tratament, care să ajute acești oameni care au suferit și suferă și trec prin această dramă după administrarea produsului ARN mesager.

[Se subraportează masiv efectele adverse]

În România nu există raportare. În Statele Unite există raportare, sunt niște cifre pe care este nevoie să le înmulțim cu 41, dar specialiștii spun că mai bine cu 100. În România ar fi necesar să înmulțim cifrele din raportul acela celebru cu un factor incalculabil. Nu putem să spunem cu cât este nevoie să le înmulțim. Oricum, în raportul acela, dacă vreți să știți care este realitatea, acolo sunt marea majoritate tumefacții, durere locală, roșeață locală, febră după, câteva zile de stare generală alterată după. Nesemnificativ. Pe noi ne interesează efectele care alterează calitatea vieții a la longue, nu mai vorbim de cele care produc deces.

Știu că pare ciudat ce voi spune eu acum. Dar vorbesc în calitate de creștin ortodox și noi știm că adevărul este Hristos. Iar adevărul științific este de neiertat. Știu că pare ciudat ce spun, că nouă ni se pare că este vorba de sănătatea publică. Nouă ni se pare că un producător a vrut să introducă produsul ARN mesager pentru bani. Nouă ni se pare că există și alte mijloace de coerciție, orice vreți dumneavoastră, control digital, politici monetare, scoaterea cash-ului, pseudoecologismul care ne privează de resurse, războaie și așa mai departe. Să țineți minte acest aspect când se va petrece, căci se va petrece: Atacul și toată ținta lor malefică este la esența profundă a omului și la legătura dintre om și Hristos. Atacul este și va fi la Hristos. Ultima redută va fi Hristos.

Așa să ne ajute Dumnezeu! Mulțumesc.

Citiți și:
Efectele secundare la vaccinul anti-covid, cu 1.300% mai multe decât la orice alt produs vaccinal
Guvernul este cel responsabil pentru toate efectele adverse! Semnătura pentru vaccinare este nulă. Consimțământul a fost manipulat și viciat
Pericolul ARN mesager. Se pregătește folosirea tehnologiei în toate vaccinurile

 

yogaesoteric
18 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More