Omenirea nu se poate vindeca cu creiere spălate!

Pe un imbecil îl recunoști imediat când nu este în stare să facă o analiză „la zi”. El totdeauna refuză prezentul și vrea să se întoarcă în istorie. Dacă-i spui imbecilului că Stalin a fost georgian, Hrusciov ucrainean, Brejnev ucrainean, Andropov ucrainean, Gorbaciov născut din mamă ucraineană, fiindcă tot face recurs la istorie, astea n-au nicio relevanță. Nici că Marx și Engels, părinții comunismului ateist, au fost germani. Dacă n-are creier…….

Dacă le spui imbecililor că pe mine mă interesează acum cum poate fi rezolvat conflictul ăsta, început odată cu Maidanul, că ne afectează pe toți, pe noi, copiii noștri, nepoții noștri, că o putere mondială a inițiat 70 de conflicte în lume după cel de-al Doilea Război Mondial, în numele „democrației”, nici asta nu-i interesează. Dacă atâta pot ei procesa……. De parcă aici ar mai intra în discuție disputa globală SUA-Rusia. N-am treabă nici cu SUA, nici cu Rusia! Să lase omenirea în pace, să revină la Carta ONU. Pe care au ignorat-o complet.

Nu, aici e vorba de viitorul nostru. Și dacă rămânem dobitoci, o să facem tot timpul recurs la istorie. Păi vrei să-ți aduc aminte că Occidentului „civilizat” i-a luat 300 de ani să renunțe la sclavie? Ești nebun la cap? Incultule! Renunță la clișeee…….!

Omenirea nu se poate vindeca cu creiere spălate! Ci doar cu oameni lucizi, detașați de orice propagandă! Renunță la recursul la istorie, că îți e defavorabil! Revino la prezent! Pierzi cu mine, dacă vrei istorie! Dacă Turcia câștiga Războiul de independență, vorbeai turca azi! Ești mulțumit acum că Occidentul îți impune neomarxismul? Gândacii, larvele, carnea sintetică?

Autor: Angelo Davidescu

Citiți și:
Angelo Davidescu: „Drama lumii în care trăim este moartea discernământului”
Stereotipuri vs. rațiune

 

yogaesoteric
18 martie 2023

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More