Dr. Peter A. McCullough: De ce mulți medici susțin cu atâta zel vaccinarea împotriva covid-19

De ce mulți medici susțin cu atâta zel vaccinarea împotriva covid-19 și în ziua de azi, când sunt evidente statistici alarmante legate de siguranță, pierderea eficacității și lipsa completă a datelor din studiile pe oameni privind rapelurile bivalente? Într-o postare pe blogul său, dr. Peter A. McCullough răspunde la această întrebare:

Răspunsul poate veni urmărind banii: o pistă financiară pornind de la HHS [Health and Human Services] și CDC denumită „Corpul comunitar covid-19”, care, la începutul anului 2021, a făcut plăți distincte nedezvăluite către sute de organizații pentru a promova vaccinarea în masă. Au existat grupuri medicale notabile, printre care Asociația Medicală Americană, Asociația Americană a Medicilor de Familie, Asociația Americană a Asistentelor Practiciene, Colegiul American de Obstetrică și Ginecologie, Academia Americană de Pediatrie, Asociația Americană de Pediatrie și Asociația Americană a Studenților la Medicină.

Mai multe investigații pot dezvălui că banii federali primiți au avut legătură temporar cu trimiterea de e-mailuri, ședințe la primării și multe alte activități care promovau vaccinarea în masă. Ar putea fi banii Corpului Comunitar covid-19 către AMA [Asociația Medicală Americană] motivul pentru care AMA a lansat campania de „abolire” a utilizării ivermectinei în 2021, astfel încât să se creeze panică în public pentru a-i determina pe cât mai mulți oameni să se injecteze?

Cum este posibil ca asociațiile de pediatrie să primească bani federali înainte ca studiile clinice pentru pacienții lor să fie finalizate, iar vaccinurile aprobate prin EUA? Au promovat vaccinurile printre medicii pediatri înainte ca rezultatele studiilor clinice să fie cunoscute? De asemenea, cum au putut curge dolarii federali către ginecologi/obstetricieni dacă femeile însărcinate și cele care voiau să rămână însărcinate au fost excluse din studiile randomizate raportate cu doar câteva luni înainte de inițiativa HHS? Aceste fapte de o asemenea gravitate de mită publică, corupție și fraudă privind vaccinurile au pus în pericol milioane de vieți pe măsură ce aflam despre riscurile vaccinării împotriva covid-19 în 2021.

Sistemul CDC VAERS a raportat, până pe 25 noiembrie 2022, 15.508 decese în SUA după vaccinarea covid-19, dintre care 22% au avut loc în decurs de 96 de ore de la vaccinare. De asemenea, au fost raportate 15.505 de cazuri de americani cu dizabilități, 9.266 cu leziuni cardiace și 356.269 de vizite la cabinet, la unitățile de urgentă și spitalizări atribuite efectelor secundare ale vaccinului. Nu mai putem permite niciodată agențiilor noastre de sănătate publică să folosească puterea financiară necontrolată pentru a promova orice medicament sau vaccin către furnizorii de asistență medicală. Corupția și îndoctrinarea duc la moarte!

Membrii Corpului Comunitar covid-19

Citiți și:
Un copil de 9 ani, fără afecțiuni preexistente, a murit la 2 săptămâni după vaccinul Pfizer – ce dezvăluie datele VAERS
Date CDC: Peste 1 milion de evenimente adverse și aproape 27.000 de decese au fost raportate către VAERS de la începutul campaniei de vaccinare cu serurile covid

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More