Noua normalitate: Familiile din Virginia, forțate să aleagă între contoare inteligente sau lipsa energiei electrice

Mai mult de o jumătate de duzină de familii din Virginia ‒ multe dintre ele cu copii și membri în vârstă ai familiei ‒ au rămas fără curent electric din 9 noiembrie. În ciuda temperaturilor scăzute și fără niciun avertisment sau aproape niciun avertisment, Dominion Energy Virginia a apărut la casele lor cu poliția și le-a tăiat curentul pentru că au refuzat să li se instaleze contoare „inteligente” în casele lor, scrie Defender.

Children’s Health Defense a lansat o campanie de acțiune țintită pentru a-i îndemna pe legislatorii din Virginia și pe guvernatorul Virginiei, Glenn Youngkin, să promulge o legislație care să protejeze alegerea și consimțământul consumatorilor și să recunoască multitudinea de probleme de sănătate care pot rezulta din radiațiile de radiofrecvență (RF).

Virginia este unul dintre cele două state care nu permit rezidenților să renunțe la instalarea de contoare inteligente.

În episodul din 6 decembrie al emisiunii The People’s Testaments, Locricchio a intervievat trei locuitori din Virginia:

Aeron Mack, care suferă de mai multe afecțiuni de sănătate care s-au agravat din cauza radiațiilor RF, a explicat că, după ce Dominion Energy i-a „modernizat” casa cu un contor inteligent ‒ fără știrea sau consimțământul ei ‒, l-a înlocuit cu unul analogic apelând la un profesionist calificat. Ca urmare, Dominion Energy i-a tăiat curentul electric.

Tocmai ajunsesem acasă și mă recuperam după o operație minoră de cancer când Dominion a apărut pentru a-mi tăia curentul”, a spus Mack. Am sunat la poliție să mă ajute și, în loc să verifice bunăstarea mea, au stat și au râs cu tehnicienii Dominion în timp ce eu plângeam și eram nevoită să aleg între un contor inteligent și lipsa curentului electric.

Milton Williams, un fost subcontractant al Dominion Energy, a fost concediat pentru că s-a pronunțat împotriva contoarelor inteligente după ce a aflat cât de periculoase pot fi acestea.

În prezent, Williams conduce o organizație numită L.O.S.E. (Life Over Smart Energy), care „sensibilizează și susține oamenii să își recupereze sănătatea, siguranța și intimitatea de la industria rețelelor inteligente”. El le-a cerut cetățenilor din Virginia să îl ierte pentru instalarea a mii de contoare inteligente și a spus că acum regretă acest demers.

Jenny DeMarco este directorul de comunicare al Virginians for Safe Technology, o organizație de bază formată „pentru a educa, informa și susține locuitorii Virginiei în ceea ce privește implementarea 5G+ și reglementarea tehnologiilor pe care le folosim cu toții și la care suntem expuși în fiecare zi.

Citiți și:
Contoarele aşa-zis inteligente – o nouă modalitate de spoliere, îmbolnăvire, subjugare şi control total al fiinţelor umane de pe această planetă (I)
Enel: Contoare inteligente obligatorii

 

yogaesoteric
9 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More