Dr. Răzvan Constantinescu, despre suspendarea sa: «În fiecare zi Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut la timpul potrivit pentru a vedea spectacolul magnific al cernerii de caractere»

Medicul Răzvan Constantinescu, suspendat de UMF Iași din cauză că a contestat reglementările excesive privind vaccinarea sau testarea profesorilor și studenților, și-a povestit noua situație în emisiunea jurnalistului Victor Ciutacu de la România TV.

„Autonomia universitară este necesar să fie în limita legii. Sunt aspecte extrem de clare și eu le voi demonstra în instanță. Nu că sunt hotărât, eu sunt obligat, eu nu am ieșire din situația asta, este necesar să merg înainte neabătut.

Eu în fiecare zi Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut la timpul potrivit pentru a vedea acest spectacol magnific al cernerii de caractere. Vreau să vă spun că sunt optimist și cred că ne vom lumina foarte curând, dar această vindecare a societății nu poate veni dacă nu suntem supuși chinurilor maxime. Nu se poate altfel, este consemnat și în Sfânta Scriptură și este absolut logic: până nu vor vedea oamenii toată mizeria, absolut toată, nu ne vom putea curăța!”, i-a mărturisit dr. Răzvan Constantinescu jurnalistului Victor Ciutacu.

Citiţi şi:
Răzvan Constantinescu: Sunt medic. Nu port mască în afara activității profesionale și NU MĂ VACCINEZ!
Paradoxul medicinei actuale și tăcerea asurzitoare a justiției și serviciilor secrete

yogaesoteric
10 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More