Dr. Răzvan Constantinescu intervievat de Luis Lazarus în seria de emisiuni: „Cel mai interzis om al momentului”

Sper ca «specialiștii» să reușească să găsească un antidot la vaccin.

Interviul acordat la 1 iunie 2021 de dr. Răzvan Constantinescu jurnalistului Luis Lazarus este o sărbătoare a normalității, firescului și onestității într-o lume în care aproape am uitat cum arată acestea. Un interviu excelent, savuros, plin de informații concrete și folositoare, explicate pe înțelesul tuturor. Este ușor de urmărit pentru că te menține într-o stare de atenție continuă, astfel încât nu simți trecerea timpului.

Iată cum un medic foarte inteligent și foarte curajos se manifestă cu profesionalism, claritate, logică, dar mai ales cu simplitate, modestie, bun simt: „Pregătirea profesională este utilă în elemente strict tehnice. În rest, să-ți dai seama de minciunile din jur, este ceva de bun simt. Ceea ce contează este caracterul.”

Luis Lazarus: De ce nu ți-e frică?

Răzvan Constantinescu: Dacă aș face compromisul de a fi obedient, aș fi ca și mort. Așa mai am o speranță, poate n-o să mă omoare.”

Printr-o trecere în revistă a evenimentelor din ultimii doi ani reiese că, deși minciunile au fost demontate în timp, ele s-au impregnat în subconștientul oamenilor, care cred în continuare că trebuie să respecte regulile oricât de evident de absurde ar fi. Oamenii care nu se informează din mai multe surse devin vulnerabili la propagandă și au fost îmbolnăviți prin campania agresivă de inducere a fricii. Chiar și atunci când pericolul nu mai există, ei nu mai reacționează normal. Acest rău este deja făcut și pe această bază poate fi impus orice vaccin fără niciun beneficiu, pentru că oamenii nu mai gândesc.

Vaccinurile anticovid introduc în trupul omului exact elementul de nocivitate maximă al fenomenului infecțios. Și la decesele în urma covid și la cele în urma vaccinării problema au fost proteinele spike care favorizează coagularea sângelui. Curba deceselor a crescut exponențial în toate țările la o săptămână după începerea vaccinării. La fel cum curba infectărilor crescuse după introducerea obligativității purtării măștii, explică profesorul Constantinescu.

Răzvan Constantinescu: Va veni ziua când cei care au făcut atât de mult rău semenilor noștri vor răspunde în instanță. Și acea zi nu este departe.

Luis Lazarus: Dacă n-ar fi de fapt o victorie a noastră pe care ei n-o recunosc, acum ar fi 80% vaccinați.”

Faptul că avem incompetenți la conducere nu este un ghinion al istoriei. În toate statele este la fel. Războiul nu mai e interstatal, este al tuturor statelor care vor să supraviețuiască cu o structură suprastatală, care deține puterea supremă a lumii de azi, banii. Într-o societate normală, în care corupția nu ar fi așa de mare, acești oameni, care de altfel sunt educați și buni profesioniști, ar fi piloni ai societății. Acum ei otrăvesc societatea cu bună știință.

Iată îndemnul meu: fiți încrezători (aveți credință), lumea nu se va prăbuși. Va urma o perioadă foarte frumoasă. Noi putem face două lucruri: să ne menținem sănătoși ca s-o prindem și să facem tot ce ne este în putință ca să-i ajutăm pe cei din jur, să le aducem o rază de lumină. Seara când mergem la culcare să fim mulțumiți de ceea ce am realizat în timpul zilei”, ne transmite Răzvan Constantinescu.

Citiți și:
Dr. Răzvan Constantinescu, despre suspendarea sa: «În fiecare zi Îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut la timpul potrivit pentru a vedea spectacolul magnific al cernerii de caractere»
De ce sunt decapitați cei cu inimă mare și IQ ridicat. Oameni inteligenți în apărarea doctorului Răzvan Constantinescu și a judecătoarei Mădălina Afrăsinie

 

yogaesoteric
8 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More