„Profetul” Gates şi „Scenariului viitorului”

Pentru ca din ce în ce mai mulți oameni să fie prostiți să își injecteze substanțele așa-zis anti-covid, a avut loc o campanie deșănțată de propagandă extrem de persuasivă, vis-à-vis de prima vaccinare dintr-o anumită țară sau regiune, inclusiv la noi în România. Pe de altă parte, un video cu asistenta Tiffany Dover din Tennessee pentru reclama provaccinare înfățișează cum, după administrarea injecției, în timpul interviului, femeii i se face rău și leșină.

Într-un interviu cu criminalul genocidal Bill Gates, reportera îl întreabă pe „Kill Bill”: „Dacă ne vaccinăm, mai este necesar să purtăm mască?” El răspunde: „Da”. „Și distanțarea socială este necesară în continuare?”, întreabă jurnalista. Gates zice: „Desigur”. „Păi nu revenim la viața normală??, întreabă femeia vizibil șocată de răspunsurile primite. Kill Bill îi spune că mai durează… Iar reportera: „Păi și atunci ce rost mai are vaccinarea??” Gates îi răspunde ceva ambiguu, bâlbâindu-se…

Iată că se ridică o întrebare: Având în vedere toate acestea, este oare înțelept să ne lăsăm trupurile și sănătatea la cheremul unor criminali în masă?

În Mexico City, dintr-o familie cu patru membri, au murit doi în decurs de patru zile în urma vaccinării anti-covid. Media alternativă a furnizat informații care arată că Noua Ordine Mondială a hotărât să pedepsească Mexicul prin infectarea cu noul covid-21, ce ar fi împrăștiat prin vaccinare.

Gripa spaniolă a fost răspândită prin vaccinuri contaminate, Revoluția Bolșevică a avut loc în urma unei pandemii, de ce acum nu s-a proceda în aceeași manieră care deja s-a dovedit că a avut rezultatele urmărite de clica satanică? Când oamenii ignoranți se lasă de bunăvoie pe mâna unor criminali cu sânge rece, în vremurile noastre, când avem surse de informare, nu ca în secolul trecut, scenariul genocidului planetar poate funcționa chiar la vedere. Nu numai că majoritatea oamenilor nu se interesează despre adevăratele scopuri și efecte ale vaccinării, ci mai mult, se duc chiar precum turma la vaccinare, îmbulzindu-se.

Însuși ridicolul dr. Fauci afirma: ,,Ce-i mai rău urmează să se producă… Nu există dovezi că vaccinarea va preveni infectarea…”

Mass-media ne minte în față cu nerușinare, adevărul ne este ascuns și cenzurat atât de presa oficială, cât și pe rețelele de comunicare virtuală sau canalele de comunicare online etc. Sataniștii care conduc planeta își instaurează guvernele lor de sclavi obedienți. Așa-zisa democrație este doar o poveste… Ceea ce se petrece în această perioadă este o mare minciună și o mascaradă, printr-un circ grotesc!

Vaccinul anti-covid este unul transumanist, menit să ne schimbe în oameni-roboți. Un voluntar pe care s-a testat vaccinul de la AstraZeneca a dezvoltat probleme neurologice și a început brusc să spună: ,,L-au ucis pe Dumnezeu în mine, nu-L mai simt pe Dumnezeu, sufletul meu este mort”.

Subiecți care au pariticpat la testările vaccinurilor contra coronavirus au raportat epuizare extremă, dificultăți de respirație, dureri de cap etc. Toate acestea sunt simptome ale deteriorării neurologice care apar în timp real. Acestea sunt semne evidente că are loc un tip de lobotomie vaccinală, provocând leziuni neurologice permanente pe termen lung. Între timp, televiziunile ne bombardează fără încetare cu informații false cum că ,,vaccinurile anti-covid sunt sigure”.

Inventatorul testului PCR a scris în cartea sa că nu puteți folosi testul său pentru a căuta un virus. Acesta a fost de folos numai pentru a se crea falsul scandal pandemic covid-19. Dr. Fuellmich anunță că o rețea internațională de avocați va argumenta cel mai mare caz de delict din istoria lumii. Încă din anii 2017 și 2018, milioane de astfel de teste au fost distribuite în întreaga lume pentru ,,viitorul” covid.

Începând cu 1 octombrie 2020, conform tabelelor privind speranța de viață mondială, decesele totale au ajuns la peste 44 de milioane dintr-o populație totală de 7,734 miliarde de oameni. Dacă acest număr este extrapolat pentru anul în curs, numărul total de decese la nivel mondial va fi de aproximativ 58,7 milioane. Media deceselor pe an în întreaga lume este de aproape 60 de milioane, deci anul acesta cu siguranță nu este anormal și, de fapt, numărul pare să fie puțin mai mic decât în mod normal. Cum se poate aceasta, având în vedere că ni se spune că suntem în mijlocul uneia dintre cele mai mortale pandemii din istorie, atât de mortală încât țări întregi au fost închise?

„Kill” Gates a organizat un exercițiu de pandemie cu coronavirus denumit Event 201, care a avut loc în octombrie 2019. La scurt timp după acest „exercițiu pentru o pandemie de coronavirus”, Bill Gates a postat pe 19 decembrie 2019 pe Twitter: „Sunt deosebit de încântat de ceea ce ar putea însemna anul viitor pentru una dintre cele mai bune achiziții din sănătatea globală: vaccinurile”.

În 2018, un celebru institut medical din SUA a realizat un videoclip în care arată un virus gripal originar din China, din zona Wuhan și răspândit în întreaga lume, ucigând milioane de oameni. L-au numit „O simulare pentru o pandemie de gripă globală”. Exact aceasta s-a petrecut doi ani mai târziu. De ce au spus că va veni din China? De ce nu Africa, unde sunt prezente mult mai multe boli? Sau de ce nu America de Sud? Sau India? Cum ar putea să știe că va exista un virus gripal care vine din China și chiar ar arăta Wuhan ca zona de origine, care ar infecta întreaga lume?

Un document intitulat „Scenariu pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale” publicat de către Fundația (sionistă) Rockefeller a prezis literalmente în detaliu, cu zece ani înainte să se petreacă, pandemia globală, blocajele, prăbușirea economiei și impunerea controlului autoritar, afirmând: „Sub masca unei pandemii, vom crea un stat închisoare”. Ulterior, aceeași Fundație Rockefeller a prezentat pasul doi: un manual despre cum să pună în aplicare noi sisteme de control în timpul acestei pandemii. Conform „Scenariului viitorului”, întreaga populație mondială ar urma să fie obligată să obțină un document de identitate digital care să indice cine a primit toate vaccinurile. Fără vaccinări suficiente, accesul la școli, concerte, biserici, transport public și international etc. va fi refuzat.

Memoriile Organizației Mondiale a Sănătății (de fapt a Morții) din 1972 explică cum să transformăm vaccinurile într-un mijloc de ucidere pentru a reduce populația globului.

Se ridică întrebarea, către cei credincioși în Sistem (și nu în Dumnezeu): cu toate aceste ,,coincidențe” evidente, mai paote fi vorba doar de o așa-zisă ,,teorie a conspirației”?

Informați-vă din surse multiple, nu mai credeți pe nemestecate propaganda sinistră din mass-media oficială și luați-vă propriile măsuri de protecție a sănătății, nu vă mai lăsați trupurile și viața în mâinile „autorităților”. Scopul lor este clar: crearea unor bioroboți sclavi supuși, cât mai proști posibil, needucați, care să se bată între ei pentru supraviețuire, stând la mila guvernelor inumane și obediente unei elite sataniste.

Doar trezindu-ne conștiințele putem opri tirania globaliștilor sataniști, pentru care chinuirea oamenilor este satisfacție, sărăcirea noastră este prosperitate pentru ei, suferința noastră este energie vitală pentru ei, iar credința noastră în Dumnezeu este pericol pentru ei.

Citiți și:
Noua dogmă – Pandemia eternă. Noii eretici – Nealiniații
Ne îndreptăm ca oile spre un final catastrofal

 

yogaesoteric
5 iunie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More