Populația vârstnică a început să moară brusc din motive „inexplicabile”

În întreaga lume, autoritățile medicale au observat o creștere a deceselor vârstnicilor după vaccinarea împotriva covid.

În Gibraltar, o națiune situată la extremitatea sudică a Spaniei, s-a înregistrat o creștere inexplicabilă a deceselor persoanelor în vârstă. În a doua săptămână a lunii ianuarie 2021, un subgrup al populației vârstnice a început brusc să moară. Valul de decese inexplicabile ale persoanelor vârstnice a fost de aproape trei ori mai mare decât decesele de coronavirus înregistrate în 2020.

Creșterea inexplicabilă a deceselor vârstnicilor a fost de aproximativ 40 de ori mai rapidă în comparație cu statistica generală a deceselor covid-19 survenite de când a fost declarată pandemia. Această creștere a deceselor vârstnicilor a avut loc după ce 5.847 de doze de vaccinuri experimentale pe bază de ARN mesager au fost administrate cetățenilor din Gibraltar. În doar o săptămână, 17% din populația țării fusese inoculată cu prima doză din vaccinul experimental ARNm produs de Pfizer.

Înainte de începerea experimentului de vaccinare, numărul deceselor legate de coronavirus nu depășea 10 persoane. După lansarea vaccinului, numărul total de decese a crescut la 45. În primele 8 zile ale programului de vaccinare, 35 de vârstnici au decedat brusc.

După prima săptămână de vaccinare, ministrul Fabian Picardo a spus: „Aceasta este acum cea mai gravă pierdere de vieți omenești înregistrată de gibraltarieni în ultimul secol. Chiar și în timpul războiului, nu am pierdut niciodată atât de mulți oameni într-un timp atât de scurt.”

Decesele provocate de vaccinuri au fost puse pe seama noii „variante de coronavirus”

În 2020, examinatorii medicali ar fi etichetat cu ușurință aceste decese subite ca decese cu covid, dar de această dată ele sunt considerate oarecum inexplicabile, fără o cauză definitivă. Înainte ca vaccinarea covid să fie demarată, vârstnicii au murit de covid-19. Acum, vârstnicii mor din nou „din cauze naturale”, însă imediat după vaccinare. Nu a trecut mult până când o creștere a deceselor vârstnicilor din întreaga lume a fost pusă pe seama unei noi variante a SARS-CoV-2, autoritățile medicale cerând noi vaccinuri, mai multe doze și actualizări ale vaccinului bazat pe ARNm. Nu ridică suspiciuni faptul că o nouă variantă mortală de covid a devenit brusc știre imediat după lansarea vaccinării?

Gibraltar nu este singura națiune care a raportat creșterea bruscă a deceselor vârstnicilor. În Norvegia, 29 de persoane în vârstă au decedat brusc în primele două săptămâni după administrarea primei doze de vaccin. În orele de după vaccinare și, uneori, la doar câteva minute după aceea, acești vârstnici au avut efecte secundare similare, inclusiv, dar fără a se limita la: stare generală de rău și epuizare extremă; reacții alergice severe, inclusiv șocuri anafilactice; sindrom inflamator multi-sistem; tulburări psihologice; convulsii; paralizie, inclusiv paralizie Bell. Agenția norvegiană pentru medicamente a declarat că „toate decesele sunt legate de acest vaccin [Pfizer]”, deoarece a fost singura intervenție care a precedat decesele bruște ale persoanelor în vârstă.

În Auburn, New York, la căminul de bătrâni din districtul Cayuga, nicio persoană nu murise de coronavirus, dar după ce a fost demarată campania de vaccinare pe 22 decembrie 2020, locuitorii au început brusc să se îmbolnăvească. După o săptămână de vaccinare, care a acoperit 193 de rezidenți și 113 membri ai personalului, 137 s-au îmbolnăvit și 24 de bătrâni au decedat până pe 9 ianuarie 2021.

Mass-media urmărește să normalizeze boala și moartea induse de vaccin

Mass-media centrală a urmărit chiar să normalizeze aceste probleme de sănătate și decese cauzate de vaccin. Un raport al cotidianului Express din Marea Britanie a scris că efectele secundare ale vaccinului și chiar decesele sunt un semn că vaccinul funcționează! Raportul continuă prin a apăra vaccinul, acuzând sistemul imunitar al victimelor că a reacționat excesiv și a provocat leziuni în urma vaccinului. Întotdeauna mortul e de vină. Lăsând gluma deoparte, agenția de știri a transmis:

Efecte secundare ale vaccinului: Multe persoane sunt îngrijorate de rapoartele în creștere ale îmbolnăvirilor și chiar ale deceselor după vaccinare. Experții susțin că acesta este un rezultat previzibil și poate fi de fapt de bun augur. Ce se petrece mai exact cu trupul atunci când este vaccinat și de ce se îmbolnăvește deși înainte se simțea bine?

Legenda baseballului Hank Aaron a fost una dintre multele persoane publice care a fost folosită de companiile farmaceutice pentru a-și promova injecția experimentală. Hank Aaron a fost filmat primind prima doză, în timp ce încuraja minoritățile să se alăture campaniei și să primească vaccinul „salvator”. El nu a mai ajuns la următoarea vizită medicală pentru a primi a doua doză, din cauză că a decedat brusc în somn la 17 zile după administrarea primei doze.

Holocaustul nu va face decât să-și continue cursul, deoarece frauda și tirania medicală îi sunt impuse populației la nivel mondial.

Citiți și:
Spania: Nouă rezidenți ai unui azil de bătrâni au murit, iar 69 au fost infectați cu covid la șase zile după prima doză de vaccin Pfizer
Vaccinarea vârstnicilor împotriva covid-19 este prea riscantă. Zeci de bătrâni au murit după ce au primit vaccinul
Vaccinarea s-a dovedit ineficientă și la un azil de bătrâni din Belgia, unde au decedat 12 persoane, în ciuda faptului că erau complet vaccinate

 

yogaesoteric
19 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More