Dr. Steven Greer – Cum lucrează de fapt Guvernul Secret

 

Dr. Steven Greer este inițiatorul proiectului Disclosure (Dezvăluirea) ce are ca obiectiv principal dezvăluirea existenței civilizațiilor extraterestre și a contactului acestora cu civilizația umană din cele mai vechi timpuri, dar mai ales în ultimele decenii.

Conferința susținută pe 21 noiembrie 2015 de Steven Greer este, poate, cea mai ,,explozivă” de până acum. În cadrul ei s-a făcut referire la mai multe aspecte ale activității sinistre a Guvernului din Umbră sau a Guvernului Secret. Pe lângă subiectul principal, adevărul despre OZN-uri și suprimarea acestui adevăr de către Guvernul Secret, se aduc lămuriri cu privire la aspecte ascunse ale sectorului bancar, precum și la activitățile globale ale celui mai mare cartel criminal din lume, implicat în comerțul ilicit de droguri care, spune dr. Greer, generează mai mulți bani decât afacerile cu petrol la nivel mondial. Acest grup din urmă operează într-un mod compartimentat și este compus din oameni nemiloși, escroci fără scrupule, care își ucid inclusiv personalul propriilor forțe speciale în cazul în care există chiar şi o vagă breșă de securitate în desfăşurarea ocultată a comerțului ilegal și extrem de profitabil de droguri.

Dr. Greer spune că un astfel de grup ar putea fi contestat juridic și dat în judecată, pe baza Legii gangsterilor și organizațiilor corupte (RICO). Cu toate acestea, se îndoiește că ar exista avocați care să aibă curajul necesar pentru a lupta împotriva a ceea ce el descrie ca un „Stat securist neofascist transnațional”. Ca și autorul și cercetătorul Jim Marrs, dr. Greer descrie Guvernul Secret al SUA (care este, de facto, adevăratul guvern al acestei țări, ce acționează din spatele scenei), ca fiind „Al IV-lea Reich”.

Greer sugerează, de asemenea, că un nou val de dezvăluiri ar fi binevenit. El spune că oamenii ar putea dezerta din această organizație criminală masivă cu proiecte cu acces special, nerecunoscute oficial (Unacknowledged Special Access Project), nefiind astfel răspunzători de vreo încălcare a jurămintelor privind securitatea naţională, pentru că proiectele respective sunt în întregime neconstituționale și complet ilegale.

În expunerea sa el atinge multe subiecte ,,sensibile”, de la răpiri la geopolitică, cele mai importante teme fiind însoțite de unele documente justificative.

Rezumatul conferinței lui Steven Greer

În timpul primelor 20 de minute, dr. Greer prezintă un set de documente care arată cauza incidentului OZN de la Roswell și faptul că au fost de fapt trei OZN-uri prăbuşite, recuperate şi utilizate apoi în ingineria inversă (studierea lor și construcția unor aparate similare). OZN-urile monitorizau activitatea unicului escadron din lume ce dispunea de arme atomice pe bombardiere, situat la Roswell. Această descriere a perioadei 1945 – 1956 este de o importanță capitală, pentru că a fost perioada în care au fost iniţiate numeroase aşa-numite „Proiecte Negre” (Black Project).

Min. 18.20 – Dr. Greer descrie sistemele electromagnetice longitudinale scalare care generează pulsuri ce se deplasează mai rapid decât lumina. Se pare că Tesla a contribuit la dezvoltarea lor. Aceasta este tehnologia armelor cu care au fost doborâte OZN-urile de la Roswell din 1947.

Min. 21 – Prezintă un document care pare inofensiv, dar care este piatra de temelie a unei înşelătorii majore, fiind impus apoi asupra lumii în scopul declanșării celui de-al treilea război mondial.

Min. 24 – Descrie când anume au reușit Statele Unite să stăpânească dispozitivele antigravitație. Apoi el continuă să descrie modul în care cunoştinţele obținute de la savanții naziști aduși în SUA în urma operațiunii Paperclip au fost combinate cu cercetările lui Tesla și Einstein şi cu ingineria inversă a navelor OZN capturate. Această cunoaștere tehnologică a fost ocultată în labirinturile bazelor secrete subterane prin operațiuni din „Bugetul Negru” (Black Budget).

Min. 34 – Descrie reorganizarea esenţială a securităţii SUA și a serviciilor de informații de către Comisia Rockefeller, care a avut loc în timpul administraţiei Eisenhower. Aceasta a reprezentat baza pierderii controlului asupra supravegherii mai multor proiecte ale „Operațiunilor Negre”. Trădat de cei în care avusese încredere, Eisenhower s-a umplut de înverşunare şi de amărăciune. Corporațiile care au lucrat la proiectele secrete, cu acces special, au fost ulterior identificate ca adevărații vinovați pentru acele zile. Din păcate, aceste proiecte au încăput pe mâinile elitiștilor care nu sunt înclinați spre pace.

Min. 40 – Este descrisă o conversație destul de dureroasă între preşedintele Kennedy și unul dintre consilierii săi, cu puţin timp înainte de moartea sa. Kennedy a afirmat că întreaga problemă a investigațiilor OZN a fost luată „din mâinile sale” și nu știa de ce, după care a început să plângă.

Min. 41.41 – Arată documentul care pune în evidență motivul pentru care actrița Marilyn Monroe a fost asasinată de către CIA: dezvăluirea faptului că SUA deține OZN-uri și trupurile unor extratereștrii.

Min. 51 – Descrie modul în care asasinarea actriței Marilyn Monroe a generat dispoziții şi mai severe în ceea ce priveşte păstrarea secretul de stat, pentru a fi evitate viitoare crime, la care s-ar fi putut recurge pentru a preveni scurgerile de informații. El continuă să dezvăluie despre cum accesul special la proiectele nerecunoscute oficial este ținut secret față de Congres și Președinte. În documentele interne, grupul elitist cheie este numit „MAJIC” (Comitetul majorității serviciilor secrete – care încă mai există).

Min. 59 – Descrie cum Nixon a planificat să dezvăluie secretele, acesta fiind și motivul pentru care a fost dat jos în urma scandalului Watergate. Cu toate acestea, Nixon a avut în staff un membru al MAJIC – Bill Colby (director CIA). Dr. Greer relatează despre uciderea lui Colby, chiar cu o săptămână înainte de întâlnirea pe care o programase cu el pentru a-i dezvălui agenda completă a grupului MAJIC. Colby a fost apoi înlocuit cu George H.W. Bush.

1h 05 min. – Descrie tehnologia energetică care a fost ascunsă omenirii de 75 de ani de către aceste corporații, tehnologie de care umanitatea are stringent nevoie.

1h 08 min – Rolul oficial al ridicolului

1h 12 min – Descrie o întâlnire din 1993 cu directorul CIA, R. James Woolsey, în cadrul căreia are loc un schimb de informaţii, și explică de ce acestuia nu i s-a permis să ştie despre MAJIC.

1h 18 min – Descrie metoda utilizată pentru a determina cine este „read-in” din cercul interior (cine are acces la documente ,,top secret”) și cine nu. El prezintă, de asemenea, despre frustrarea lui Jimmy Carter datorită faptului că i-a fost blocat accesul la informații despre OZN-uri și datorită stopării unui studiu al Casei Albe în materie de OZN-uri.

1h 23 min – Descrie modul în care programul „Războiului Stelelor” inițiat de Reagan a fost o acoperire pentru pregătirea apărării SUA împotriva posibilelor atacuri ET – o parte a înşelătoriei la care suntem supuși. El enumeră, de asemenea, mai mulți oficiali guvernamentali și celebrități care și-au exprimat frustrarea pentru această blocare în mod specific.

1h 40 min – Prezintă câteva consorții corporative unde se fac astfel de cercetări.

1h 58 min – Dr. Greer descrie cum mass-media și comunitatea științifică este restricționată de comunitatea MAJIC.

2h 17 min – Descrie cum 8,5 trilioane de dolari au fost ,,îngropați” în „Proiectele Negre”.

2h 27 min – Descrie întâlnirea dintr-o fermă de oi cu Operațiunile Negre de contrabandă cu droguri ce se află în legătură cu vehicule gen OZN.

2h 29 min – Descrie o întâlnire cu grupuri internaționale interesate care au deplâns faptul că aceste tehnologii au căzut în mâinile unor persoane din afara MAJIC. Deci MAJIC a fost ținut secret față de public și de guvern, iar unele dintre aceste tehnologii au scăpat din aria controlată de MAJIC.

2h 32 min – Face observația importantă că există posibilitatea de a fi acţionați în instanţă, dată fiind natura ilegală a acestor operațiuni. Un aspect cu adevărat important este acela că cei care vor dezvălui informații obțin un procent din fondurile ilegale ce sunt astfel recuperate.

2h 34 min – Steven Greer începe povestea întâlnirii cu prințul moștenitor de Liechtenstein, în care acesta descrie o întrevedere din toamna anului 1989 cu președintele Reagan, Mihail Gorbaciov, Secretarul General al ONU Javier Pérez de Cuéllar și alții, pentru a planifica cum să dezvăluie lumii realitatea existenței OZN-urilor. După sesiunea de planificare, la ora 3.00 a.m., când Pérez de Cuéllar se întorcea de la reuniune, a fost răpit (aparent) de extratereștri și avertizat să nu pună în aplicare planurile discutate. Acest incident a dejucat intențiile liderilor mondiali la momentul respectiv. Dr. Greer afirmă că această răpire în mod clar nu a fost făcută de către extratereștri, ci a fost un plan ticluit în cadrul unei Operațiuni Negre de către SUA, țară pentru care stoparea dezvăluirilor despre OZN-uri a reprezentat un mare succes.

2h 42 min – Descrie motivațiile unor lideri mondiali, care declară că sunt convinși de pericolul imens pentru omenire al unui război interstelar și mărturisește despre alte persoane care doresc să vadă că se dezlănțuie Armaghedonul, astfel ca a doua venire a lui Iisus Hristos să fie grăbită.

2h 46 min – Oferă dovezi solide că CIA a fost autorul răpirilor de oameni cărora le-au fost inserate implanturi, oameni despre care se crede că au fost răpiţi de extratereştri. De asemenea, el afirmă că şi mutilările de bovine au fost acţiuni din cadrul Operațiunilor Negre ale SUA (US Black Ops), realizate cu două scopuri: 1) spre a crea impresia că extratereștrii sunt nemiloși și trebuie să ne temem de ei; 2) astfel s-a procurat materialul biologic pentru Operațiunile Negre de clonare și pentru unele experimente genetice (din bazele subterane comune umano-extraterestre cum ar fi cea din Dolce).

Apoi continuă să-şi expună teoria referitoare la faptul că percepția publică despre OZN-uri este manipulată cu multă atenție pentru a ne pregăti pentru un război interstelar planificat, dar inutil. El afirmă că Wernher von Braun (savantul nazist care a creat rachetele V1 și V2 în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, devenit apoi cetăţean american prin Operaţiunea Paperclip, șeful Programului Spațial Apollo) a avertizat despre acest lucru pe patul de moarte, cum că planul general a fost de a dezvolta mai întâi terorismul pentru a crea teamă generală, pentru ca apoi percepția publică să fie direcționată spre a consimți la un război interstelar.

3h 21 min – Încurajează orientarea spre un contact constructiv și pașnic cu extratereștrii. El afirmă că ceea ce va împiedica înşelătoria sinistră și abil planificată a celui de-al treilea război mondial este contactul, dar real, cu ET, pentru că atunci societatea nu va cădea sub înşelătoria fricii artificiale ce este indusă. De asemenea, el solicită utilizarea Legii informatorilor pentru a finanța acţionarea în justiție împotriva acestor operațiuni ilegale ale corporațiilor. El arată că cei care doresc să depună mărturii nu au motive să fie îngrijorați în legătură cu siguranța lor din punct de vedere juridic, dată fiind natura ilegală a acestor operațiuni.

3h 30 min – Greer începe să răspundă la întrebări. Cum ar fi aceea de ce oficialii guvernamentali desemnaţi, de exemplu, congresmanii, nu sunt mai implicați în această problemă.

3h 35 min – Explică care sunt agendele celor care operează prin Black Ops (Operațiunile Negre). Aceasta este o discuție informativă și foarte utilă.

3h 46 min – Comentează evenimentul 11 septembrie 2001.

3h 49 min – Face un interesant comentariu despre perspectiva ET asupra dilemei noastre umane, ce a fost creată.


Înregistrarea integrală a acestei conferinţe a lui Steven Greer.

Vă recomandăm celor avizi de informații despre acest subiect și cartea dr. Steven Greer Adevărul ascuns – Informații interzise, apărută la Editura DAKSHA, în 2008.


 


Citiţi şi:

Prezenţa entităţilor angelice în viaţa doctorului Steven Greer

Proiectele guvernamentale secrete din cadrul aşa-numitelor OPERAȚIUNI NEGRE (BLACK OPS.)

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale (I)

 

yogaesoteric
28 martie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More