Dragă sclavule vorbitor de limba română, lasă la o parte emisiunile proaste la care te uiți în fiecare zi!


Credem că merită să parcurgi rândurile următoare!


Îl cunoști pe Adrian Vasilescu de la BNR? Da, acel personaj care râde prostește de câte ori ne spune că economia României nu permite aprecierea monedei RON în raport cu EURO!

Iată ce ne spune despre impozitul pe venitul familiei:
„S-ar putea să fie o carte câştigătoare, în primul rând, dacă va exista o infrastructură modernă şi un sistem de disciplină în colectarea dărilor. Combinat cu introducerea sistemului pe gospodării, Fiscul îţi dă ţie, cetăţean al României, salariat, obligaţia de a te duce la Fisc o dată la şase luni sau o dată pe an – încă nu s-au decis cum să se facă această impozitare – prin prezenţa salariatului la o coadă imensă, probabil, de care uneori se va lipsi, sau poate că s-ar putea să ajungem în situaţia în care colectarea nu va mai fi 100% măcar de la salarii. Fiscul ar putea să spună păi, nici acum nu este 100%, pentru că foarte mulţi angajatori iau impozitul de la salariaţi, dar nu-l varsă la Fisc. Asta se poate rezolva uşor, ca întregul impozit adunat de la salariaţi să fie vărsat la Fisc, dar se poate rezolva foarte greu ca toţi salariaţii să se ducă la timp şi să-şi verse impozitul la Fisc, în condiţiile în care perspectiva ar putea să fie sumbră, cu cozi imense, cu pierdere de timp şi aşa mai departe.”

Ce legătură are BNR cu impozitele de sunt așa de interesați cei de acolo de această chestiune?

Dacă te-ai fi informat din presa alternativă, acest subiect nu te-ar fi prins nepregătit! Însă tu îți iei informația de la TV și înjuri partidul comunist (care nu mai există de la lovitura de stat din 1989) pentru viața grea și mizerabilă pe care o duci!
Dacă tot ai ajuns aici, nu ar fi timpul să-ți pui și tu niște întrebări și poate să și găsești răspunsuri? Nu ar fi timpul să începi să înțelegi ce este în jurul tău?

Știm că te doare! Dar adesea cunoașterea adevărului este dureroasă! Dacă totuși nu-ți place durerea și nu o suporți, acum e momentul să pleci înapoi la TV! La emisiuni anesteziante, pline de prost gust!

Ce legătură este între BNR și taxe?
Taxele și impozitele sunt niște ore de muncă pe care le efectuezi forțat pentru statul colonial mafiot român! Chiar și șomerii și cei fără loc stabil de muncă plătesc taxe și impozite! De ce? Fiindcă în decembrie 1989 poporul român a pierdut suveranitatea, adică nu-și mai poate hotărî singur destinul și este captiv unui grup de crimă organizată transfrontalier!

Nu-i așa că tot nu vezi legătura cu BNR, taxele și libertatea?

Ai auzit de senioraj?

Păi de unde să auzi? Când tu stai letargic și anesteziat (oboseala după 12 sau 14 ore de muncă este cel mai bun anestezic), bandiții care te fură și-ți fură viitorul nu-ți vor spune niciodată ce este seniorajul!

Află că seniorajul este profitul neimpozitat obținut din tipărirea banilor!

Poftim? Tu folosești cardul pentru plăți? Sigur, dar nu vezi că de la o vreme nici pe card nu mai ai nimic? Darămite în buzunare?

Seniorajul obținut de BNR din tipărirea banilor este undeva în jur de 50 de miliarde de euro! Anual!
Nu, niciun sfanț nu ajunge în România! Dar unde merg? În Elveția, Londra și Washington!
Cum? Credeai că BNR este a guvernului? Păi de asta ești prost! Dar nu-ți fă griji, că ești la fel de prost ca 99% dintre români!
Vrei o veste bună? Nu te-ai născut așa! Te-ai născut super-inteligent(ă) însă bandiții care sug sângele, și al tău de asemenea, te-au adus în stadiul acesta de adormire! Da, este tratabil, dar la fel ca la dentist, doare!

BNR este filiala din colonia România a unei corporații private cu sediul oficial în Basel, Elveția! BNR nu este nici națională și nici românească! Prin statut, BNR nu poate fi cercetată sau controlată de nicio autoritate publică din România, iar membrii consiliului de administrație au imunitate penală pentru tot ceea ce fac pe perioada mandatului!

De ce este asta important pentru tine? Fiindcă, prin lege, doar BNR poate tipări banii care circulă în colonia România! Oricine altcineva, inclusiv guvernul, este pasibil de închisoare pentru falsificare de mijloace de plată!

Și atunci, de unde are guvernul bani? Nu din impozitele tale, fraierule! Așa ai fost mințit de bandiții cotropitori! Guvernul își asigură lichiditățile lunare din credite luate fără referendum de către ministrul de Finanțe! Creditele sunt purtătoare de dobânzi, iar băncile comerciale dau credite Ministerului de Finanțe!

De unde plătește guvernul creditele plus dobânzile (camăta)? Din munca și sângele tău! Folosind forța poliției, jandarmeriei, SRI, ANAF, circului numit justiție, mercenarilor numiți militari! Nu contează că nu ești de acord cu creditul luat în numele tău, vei fi executat silit! Ți se vor lua casa, mașina, alocația copilului, salariul nevestei, pensia alimentară, indemnizația de handicap, pensia bunicilor! Vei face ore de muncă și pușcărie!

Neplata impozitului înseamnă închisoare!

Să recapitulăm! În fiecare lună, un infractor denumit ministru de finanțe împrumută în numele tău, fără să îți ceară acordul, bani!

Ce face cu acești bani?
95% merg la plata dobânzilor de la creditele accesate anterior (tot imoral și ilegal), adică merg la grupul criminal internațional care a executat lovitura de stat din 1989! 4% este furat de slugile vorbitoare de limbă română (clasă politică, instituții de forță)! 1% merge către menținerea iluziei că trăiești într-un stat liber și prosper și că viața ta va fi mai bună!
Nimic pentru dezvoltare, nimic pentru evoluție!

Nu vrei să mai plătești? Ești mort! Vei pierde tot și vei ajunge în pușcărie!

Dacă ți se pare că în regimul comunist era rău, amintește-ți că în comunism nu a existat conceptul de evacuare silită sau de poprire pe salariu! Singura situație de poprire era pensia alimentară, însă frica de pușcărie îl determina pe soțul neplatnic să fie un bun platnic!

De unde avea statul comunist bani? Avea suveranitate completă și își tipărea propriii bani! Îi schimba contra muncă! 8,5 milioane de oameni munceau contra bani!
Profitul obținut din senioraj era redistribuit echitabil pentru dezvoltarea accelerată a țării și pentru binele întregului popor: educație și sănătate gratuite, protecție socială, locuințe gratuite, utilități aproape gratis! Nu existau TVA, impozit pe profit, pe teren, pe casă, pe aer, pe apa de ploaie, pe umbra cailor ca acum!

Ai început să te prinzi? Te doare? Ești pe drumul cel bun! Acest proces dureros de trezire te va face până la urmă liber!
Dacă însă vrei anestezic, întoarce-te la TV! Nu vei mai simți nimic, în timp ce bandiții scot din tine rinichii și ficatul!


Citiți și:

Urgia vine din şi prin bănci. Cea mai mare ameninţare pentru România deja există

Europa a ajuns să se jefuiască pe ea însăşi. Marile bănci și UE îndeamnă țările să facă împrumuturi păguboase pentru programe de dezvoltare

Va exploda sistemul bancar în curând, în foarte scurt timp? Cu siguranţă…

 

yogaesoteric
18 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More