Dragostea nativilor din Fecioară

Sunteţi o fiinţă destul de inhibată, iar simţul datoriei nu vă face prea potrivit pentru aventuri amoroase. De fapt, nici nu sunteţi o fire romantică. Totuşi, faptul că păreţi atât de indiferent faţă de sexul opus poate genera răbufniri emoţionale puternice.

Sunteţi dominat cu uşurinţă de fiinţa care v-a cucerit şi de aceea este important să faceţi o alegere potrivită. Este posibil să dureze mult până veţi găsi pe cineva corespunzător idealului dumneavoastră, pentru că doriţi ca totul să fie perfect.

Nu lăsaţi să se vadă că aveţi nevoie de dragoste, deoarece consideraţi că intelectul este pe primul plan. Nu vă plac manifestările afective, ca şi cum v-ar fi ruşine de sentimentele dumneavoastră şi vă simţiţi uneori chiar vinovat de sentimentele dumneavoastră. Sunteţi foarte rezervat şi introvertit şi nu vă place să se amestece alţii în viaţa dumneavoastră. Dacă veţi reuşi să eliminaţi susceptibilitatea faţă de emoţiile afective şi dacă veţi deveni mai deschis, puteţi fi capabil de multă afecţiune şi iubire.

Partenerul dumneavoastră în dragoste trebuie, în general, să aibă un caracter asemănător cu al dumneavoastră. Uneori uitaţi că în dragoste este nevoie de înţelegere şi nu suportaţi critica. Dragostea vă poate aduce o viaţă plină şi fericită, cu condiţia să vă abandonaţi ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More