Dragostea nativilor din Săgetător

Aveţi o fire înţelegătoare şi afectuoasă, fără să fiţi posesiv, şi sunteţi foarte credincios celor pe care îi iubiţi. Puneţi dragostea universală mai presus de cea personală şi aventurile dumneavoastră trebuie să vă aducă atât satisfacţie fizică cât şi intelectuală.

Se prea poate să vă ataşaţi brusc de cineva şi aceasta se întâmplă foarte frecvent, dar se poate sfârşi înainte de a ajunge la altar. Odată ce sentimentele încep să vi se răcească, nu puteţi fi nesincer. Astfel, s-ar putea să aveţi multe idile înainte de a vă găsi perechea potrivită. Acesta este şi motivul pentru care sunt atâţia celibatari în această zodie. Odată ce v-aţi găsit perechea vă este mai uşor s-o cuceriţi, dar mai greu s-o păstraţi, pentru că el sau ea se obişnuieşte cu greu şi rezistă şi mai greu la modul dumneavoastră de viaţă, încordat şi impulsiv. Consideraţi idilele nişte ieşiri aventuroase, nişte escapade din realitate.

Dezamăgirea în dragoste se poate ivi devreme în viaţa dumneavoastră pentru că nu sunteţi destul de matur în această privinţă şi acţionaţi impulsiv. Deşi aveţi multe aventuri, veţi avea o singură dragoste adevărată. Dragostea dumneavoastră este directă şi pozitivă şi când în sfârşit alegeţi un partener, o faceţi deliberat. Vă daţi seama că le puteţi pierde pe toate în cursul vieţii cotidiene şi faceţi tot ce puteţi ca să vă păstraţi. Evitaţi gelozia pentru că veţi găsi în ea o ameninţare la adresa propriei dumneavoastră libertăţi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More