Dreptul la demnitatea menstruală

Deoarece biologia nu mai există în statele conduse de elitele progresiste, parlamentarii din Oregon, SUA, promovează o mișcare numită echitate menstruală, și au decis că băieții pot avea menstruație.

Guvernatorul democrat Kate Brown a legiferat „Actul privind demnitatea menstruală”. Acesta obligă școlile publice primare, medii și liceale să ofere tampoane menstruale gratuite în toate băile, inclusiv cele pentru băieți!

Pentru a se asigura că școlile respectă legea, Departamentul de Educație din Oregon a lansat un ghid de implementare pentru educatori, în care statul declară un nou „drept la demnitatea menstruală pentru studenții transgender, intersexuali, nonbinari și bi-spirituali”.

Toți elevii pe care îi menționează sunt femei biologice, însă statul consideră că adevărul este un subiect prea controversat, în schimb, îmbrățișează o cultură care anulează fetele.

Educatorii pot folosi ghidul de implementare pentru a găsi recomandări de limbaj care să afirme genul pentru a discuta despre „oamenii care ovulează”.

Ghidul interzice cuvântul „fete”, acesta fiind înlocuit cu „studenți cu menstruație”. În loc să spună „fetele pot începe să aibă menstruație”, educatorii vor spune „cineva cu uter și ovare poate începe să aibă menstruație”.

Citiți și:
Cel mai important jurnal medical britanic, The Lancet, numește femeile „trupuri cu vagine”
Din toamnă, în statul american New Jersey se introduc lecții de îndoctrinare sexuală începând cu clasa întâi

 

yogaesoteric
18 septembrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More