Din toamnă, în statul american New Jersey se introduc lecții de îndoctrinare sexuală începând cu clasa întâi

Elevii din școlile publice din New Jersey vor primi lecții legate de identitatea de gen în această toamnă, în conformitate cu noile reguli de educație sexuală care vor intra în vigoare în septembrie.

De la elevii de clasa a doua se așteaptă ca aceștia să cunoască „gama largă de moduri în care oamenii își exprimă genul și modul în care stereotipurile rolurilor de gen pot limita comportamentul”.

Aceste reguli au fost stabilite în 2020, dar implementarea lor a fost amânată pentru septembrie 2022.

Un district școlar din New Jersey a distribuit câteva exemple de lecții de educație sexuală. Astfel, pe copiii de clasa întâi o asemenea lecție îi învață că deși au organe sexuale masculine e în regulă să simtă că sunt fete și viceversa, că deși au organe sexuale feminine e în regulă să simtă că sunt băieți.

O altă lecție, intitulată „Mov, roz și albastru”, îi instruiește pe profesori să vorbească cu elevii lor de clasa întâi despre identitatea de gen, iar primul său obiectiv este ca elevii să poată defini „genul, identitatea de gen și stereotipurile de gen”.

Al doilea obiectiv al lecției este ca elevii să numească „cel puțin două aspecte pe care le-au învățat despre stereotipurile de gen și cum acestea pot afecta nefast oamenii de toate genurile”.

Identitatea de gen este acel sentiment de a-ți cunoaște genul. S-ar putea să te simți ca un băiat, s-ar putea să te simți ca o fată”, se arată în planul lecției. „S-ar putea să simți că ești un băiat, chiar dacă ai părți ale trupului despre care unii oameni ar putea spune că sunt de «fată» sau s-ar putea să simți ca ești o fată chiar dacă ai părți ale trupului despre care unii oameni ar putea spune că sunt de «băiat». Și s-ar putea să nu simți că ești nici băiat, nici fată, dar că ești un pic din ambele. Indiferent cum te simți, ești perfect normal!

Un alt plan de lecție pentru elevii de clasa a doua, „Înțelegerea trupurilor noastre”, le spune profesorilor să-i instruiască pe elevi că „există unele părți ale trupului pe care în mare parte le au doar fetele și unele părți pe care în mare parte le au doar băieții”.

A fi băiat sau fată nu este necesar să însemne că ai acele părți, dar pentru majoritatea oamenilor așa sunt trupurile lor”, se arată în planul de lecție. „Majoritatea oamenilor au o vulvă și un vagin sau un penis și testicule, dar trupurile unora pot fi diferite. Trupul tău este exact ceea ce este potrivit pentru tine.

Obiectivele acestei lecții de clasa a doua includ ca elevii să poată „identifica cel puțin patru părți ale trupului” din organele genitale feminine și masculine, și să descrie „de ce este important pentru ei să cunoască numele corecte pentru organele genitale”.

Amintim că statul american New Jersey este covârșitor de stânga, guvernator fiind Phil Murphy, membru al Partidului Democrat, partid din care face parte și actualul președinte senil al SUA, Joe Biden.

Citiți și:
Educația sexuală a copiilor, un act diabolic, dacă nu chiar criminal
Croația, la fel ca Ungaria, acționează pentru a proteja copiii de pedofilie și de propaganda LGBT

 

yogaesoteric
19 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More