Dumnezeu ne face noi semne

 

După spirala yang organizată cu ocazia hiatusului anual în Tabăra spirituală yoghină de vacanță Costinești 2018, pe cer, câțiva nori situați mai aproape de pământ decât ceilalți, au conturat imaginea unor aripi diafane imense.

Ineditul fenomen, observat cu bucurie de cei prezenți, dădea senzația că o ființă angelică ce îmbrățișa acea manifestare a dorit ca în felul acesta să își semnaleze prezența.

Vă oferim două fotografii extraordinare pe care o cursantă yoga le-a surprins cu această ocazie.

La meditația în spirală yang organizată de Școala de yoga MISA cu ocazia hiatusului anual participă de fiecare dată mii de ființe umane, care beneficiază în felul acesta de influențele benefice excepționale ale acestor momente privilegiate. Energiile subtile spirituale ce apar în cadrul spiralei fac cu putință translația fulgerătoare în dimensiunile sublime ale manifestării, apariția a diferite percepții interioare și viziuni spirituale, sau atingerea cu o mare ușurință a felurite stări extatice și de iluminare spirituală. Totodată, o astfel de manifestare generează ecouri subtile profund benefice ce survin la mare distanță, chiar la scară planetară – așa cum a fost deja evidențiat de cercetătorii ce activează în cadrul Proiectului Conștiinței Globale (Global Consciousness Project).

Citiți și:

Miracole care să îi convingă în sfârșit pe cei sceptici. Dumnezeu ne face semn
Un fenomen spiritual inedit a apărut la grupul de Kalachakra Tantra de la Cluj, în timpul realizării unei tehnici de comuniune cu Shambala 

yogaesoteric
5 noiembrie 2018

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More