După vaccinarea pe mici, România a trecut la vaccinarea în altarul bisericii

Un centru de vaccinare mobil a fost amenajat luni, 21 iunie, în Biserica Neagră din Brașov, chiar în altarul lăcașului.

România se remarcă din nou, după ce a organizat vaccinarea-vampirizare la Castelul Bran și după ce, la Obor, în Capitala țării, s-au dat mici gratis contra vaccinare.

De data aceasta, vaccinarea s-a mutat într-o biserică-monument, deși România închisese temporar la acea dată 11 centre de vaccinare, tocmai pentru că nu mai există interes.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Brașov, conduse de un primar USR/PLUS, luni, 21 iunie, în Biserica Neagră se va desfășura între orele 10.00 și 19.00 cel de al nouălea eveniment din cadrul campaniei „Liber la vaccinare, liber la viață!“.

Conform Primăriei Brașov, Biserica Neagră este prima din România care își deschide porțile pentru a se amenaja un centru de vaccinare mobil în interiorul clădirii. Pentru USR o fi motiv de laudă, pentru credincioși însă totul este o blasfemie!

Persoanele care s-au vaccinat au avut acces gratuit să viziteze Biserica Neagră, iar cantori organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania Brașov, au oferit un maraton al muzicii de orgă, care să acompanieze acțiunea de vaccinare pe durata întregului eveniment.

În cadrul acestui eveniment, vaccinarea s-a făcut fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Citiţi şi:
După vaccinarea vampiristă la castelul Bran şi piesa „Dineu cu Proşti” pentru vaccinaţi, la Bucureşti s-a cântat Recviemul pentru maratoniştii vaccinării. Aceasta este deja viral pe Facebook
Dan Puric: Președintele și Guvernul au lovit fără scrupule săracii, Biserica și țăranii, într-o inconștiență bolșevică
„Pastorul polonez” alungă din nou polițiștii sosiți să impună regulile covid în biserica sa: „Afară! Gestapo nu are voie aici! Naziștilor!”

yogaesoteric
18 iulie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More