E vremea ca sistemele defecte să moară!

Repetenții de la conducere

Când o țară este condusă de repetenți, nu ai la ce să te mai aștepți.

Când într-un stat, funcțiile de decizie sunt date de serviciile secrete unor neica nimeni și repetenți pe deasupra, rezultatele sunt evidente.

Când în cea mai înaltă demnitate publică este așezat un analfabet funcțional, care spune despre el că are șase case cumpărate din „meditații”, finalul este previzibil.

Când așa-zisul prim-ministru al țării este unul care are o carieră militară și acceptă să fie arborate drapelele altor state decât al țării pe care se presupune că a servit-o, sfidând pe toată lumea, nu te aștepta la altceva decât la dezastru.

Când unul despre care se știe doar că a „venit” în România la 16 ani, îți distruge națiunea, identitatea neamului, aduce psihoza și realmente condamnă oamenii în lagărele de exterminare prin „protocoalele” pe care le face, moartea este singurul rezultat. După care din Comandantul acțiunii se transformă în deținătorul suprem al adevărului, în aplauzele descreștinaților, și nu mai ai nimic de auzit, doar minciună ridicată la rang de adevăr!

Când o nație umblă bezmetică cu frica în sân că va muri, fără să gândească, fără să pună întrebări, fara să ceară răspunsuri, viitorul nu există! Când din noapte până dimineață, frica de virus e înlocuită cu frica de război, nu poți decât să te crucești și să rămâi așa!

Când legile sunt făcute doar pentru prosti și indivizii care-și spun „politicieni” ies în creierii nopții cu sticle de coniac și pisicile din dotare, făcând realmente mișto de oamenii care le plătesc salariile, meritați tot ce primiți.

Când latrinele tv și 90% din așa-zișii ziariști primesc bani grei de la demenții și psihopatii care-și spun „putere” și „opoziție”, inexistente amândouă, ar fi necesar să realizați că sunteți pe cont propriu și ați devenit o „colonie” unde se desfășoară experimente de orice fel!

Când unul sau mai mulți urmăresc să ceară răspunsuri, trăgând de pulpanele jivinelor, ăia de-și spun influencerii vieții dar sunt ca lupii îmbrăcați în oi, făcând un linșaj fără precedent, finalul este clar.

Când ascultați letargic ce tâmpenii debitează toți idioții care-și spun „lideri de opinie”, în timp ce ei sunt doar cei care citesc niște „bilete” ce vin în plicuri de la „table”, ar fi necesar să înțelegeți că trăiți într-o realitate creată de niște imbecili, repetenți, psihopați care vă „vor binele” și vă salvează de război!

Binele ăsta pe care ei îl vor pentru voi, sper să li se întoarcă înzecit. Cu aceeași măsură, cu aceeași monedă și sub aceleași forme pe care ei le-au aplicat nației.

Când te conduc niște repetenți, nația rămâne repetentă pe viață, la viață și mai ales fără viitor.

A venit vremea putreziciunii sistemelor în toată lumea! Anul 2020, doar a ridicat o cortină grea, însângerată, arătând lumii cât de putrede sunt sistemele, de la Nord la Sud și de la Est la Vest!

Sistemele sunt pline de putreziciune, de oameni „morți„ sufletește, de psihopați și mai ales de dezaxați! Acest mucegai îmbâcsit format din personaje nesătule de putere și bani, de controlul și asuprirea oamenilor, și-a arătat mâzga mizerabilă în cei doi ani care au trecut.

Au distrus tot ce au putut, au falimentat tot ce le-a ieșit în cale, au ordonat, prin nemernicii de la guvernări, genocid la nivel planetar. După care s-au apucat de război. Pentru că nu au reușit să-și ducă minciuna până la capăt, sistemele politice și administrative din toate statele vor începe să crape pe rând. Au ajuns ca niște șandramale la care ei, „preaputernicii” zilei, au scos ușile, au dărâmat tavanele, au spart geamurile!

Acum se plâng că plouă și furtuna intră peste tot în șandrama! Nu vă plângeți, începutul sfârșitului abia începe! Fiecare sistem se va prăbuși ca un joc de domino, sub ochii noștri! Cine nu este încă lămurit, o să vadă cu ochii lui! Până în 2024, aceste sisteme se vor prăbuși ca un castel făcut din niște cărți de joc, pentru că nu mai sunt de folos nimănui.

Și ce se dărâmă, se va dărâma și se va îngropa pentru totdeauna! Important este ca toți „oamenii sistemelor” să rămână îngropați sub dărâmăturile sistemelor pe care le-au clădit pentru asuprirea omenirii!

Nimeni, niciodată nu poate asupri [complet] omenirea! Niciodată!

Lecția asta o să rămână în istoria adevărată a omenirii, iar 2020 va fi anul în care curățarea totala a putreziciunii a început cu o minciună! Ei au făcut o plandemonie, încearcă un război mondial, prin manipulare, minciună și propagandă, dar cu siguranță Dumnezeu este cu Mâna pe mătură! Și Planul Lui cu siguranță nu are nimic în comun cu cel al psihopaților!

Pentru că Apocalipsa înseamnă revelație! Și abia de acum încolo se vor revela Adevăruri, căci cei patru au venit călare din 2020!

În urma lor miroase a sulf! De la Roma, până la Beijing și din SUA până la capătul pământului!

Autor: Zoe Dantes

Citiți și:
Invazia de prostie și aroganță este copleșitoare
Dan Puric, despre Președintele Iohannis: «un pion pe o masă de șah». Această țară e condusă din afară spre prăbușire și spre desființare
Concluzie amară: România – condusă de „prostănaci cu foile matricole secretizate”

 

yogaesoteric
13 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More