Încă o așa-zisă „teorie a conspirației” dovedită a fi adevărată: New York Times recunoaște existența „laptopului lui Hunter Biden”

Timp de peste un an, presa mainstream și politicienii au numit această știre o „dezinformare rusească”

New York Times a admis, într-un articol publicat în luna martie, existența celebrului „Laptop al lui Hunter Biden”, despre care, până acum, presa mainstream a afirmat că este „dezinformare rusească”.

New York Times a scris că fiul președintelui Joe Biden a plătit un milion de dolari pentru a scăpa de o condamnare în cazurile financiare investigate de către fiscul american.

Ancheta, care a început ca o anchetă fiscală sub administrația Obama, s-a extins în 2018 pentru a include posibile încălcări penale ale legilor fiscale, precum și regulile de lobby străin și spălarea banilor, potrivit persoanelor familiare cu ancheta, citate de New York Times.

Una dintre acestea vizează legăturile lui Hunter Biden cu firma ucraineană Burisma, subiect devenit fierbinte în SUA, după ce a fost adus în discuție de fostul președinte Donald Trump.

Procurorii au investigat aceste afaceri citind totodată e-mailurile descoperite pe un laptop al lui Hunter Biden, abandonat de acesta la un service din Delaware. Până acum, varianta oficială era că acest laptop și e-mailurile aferente erau „dezinformare rusească”.

Când povestea a fost lansată de New York Post, cu 20 de zile înainte de alegerile din SUA, Big Tech a avut grijă să cenzureze pe oricine o aducea în discuție, pe motiv de „dezinformare”.

Mai rău, la vremea respectivă, peste 50 de foști ofițeri și lucrători de informații din SUA au semnat o scrisoare prin care afirmau că dezvăluirile despre e-mailurile lui Hunter Biden „au trăsăturile clasice ale unei operații rusești”.

Printre aceștia, foști directori ai CIA, șefi ai Apărării sau consilieri și politicieni de rang înalt din administrațiile SUA. Lista este aici.

Mai mult, o seamă de jurnaliști cunoscuți din Statele Unite au susținut aceeași versiune. Toți aceștia sunt acuzați astăzi că au mințit cu bună știință, pentru a se asigura că Joe Biden va câștiga alegerile prezidențiale.

Citiți și:
Hunter Biden: Ce făcea în China și în Ucraina?
Presa își taie singură craca de sub picioare. Iată de ce!
Au venit vremurile în care dăm lupta cu esența răului, cu răul absolut

 

yogaesoteric
13 martie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More