Editura Venusiana vă invită la Târgul de Carte Gaudeamus, între 1-31 martie 2021, online

Editura Venusiana – Cărți pentru o feminitate sacră participă la ediția de primăvară a târgului Gaudeamus cu 5 prezentări de carte susținute de Aida Călin, Celina Angelescu, Hermina Seraphim, Mihai Duma și dr. Monica Pașcalău.

Agenda prezentărilor:

– Miercuri, 10 martie, ora 11:45, autoarea Aida Călin prezintă „Yoga pentru femeile care aspiră să fie sănătoase, armonioase, inteligente și fericite”.

– Miercuri, 10 martie, 13:45, Celina Angelescu, director editorial Editura Venusiana, „Minienciclopedia cristalelor regenerante, vindecătoare pentru yoni”, de Shakti Ananda.

– Vineri, 12 martie, 11:45, autoarea dr. Monica Pașcalău ne dezvăluie cum „Menopauza poate fi învinsă”.

– Vineri, 12 martie, 13:45, autoarea Hermina Seraphim ne vorbește despre „Cum să devii și să rămâi un iubit perfect”.

– Duminică, 14 martie, 11:45, Mihai Duma, instructor yoga, va face recenzia volumului „Iubitul Tantric: bărbatul pe calea erosului sacru”, scrisă de celebrul profesor Jacques Ferber de la Universitatea din Montpellier.

Prezentările vor putea fi vizionate online, oricând după data inițială a publicării.

Cu o carte nu se face primăvară. Dar cu o lună de Gaudeamus Radio România… cu siguranță, da!

Cel mai ascultat radio din România deschide și în acest an sezonul național al târgurilor de carte cu o nouă ediție online a celui mai citit târg, Gaudeamus Radio România!

Între 1 și 31 martieRadio România invită cititorii pasionați la o nouă întâlnire cu lumea cărții, pe www.gaudeamus.ro. Aproape 70 de participanți, printre care se numără cele mai prestigioase edituri din țară, zeci de evenimente, cele mai recente apariții editoriale și multe surprize îi așteaptă pe vizitatorii acestei ediții – maraton, care va debuta sub semnul mărțișorului.

Organizată într-o formulă fără precedent ca durată și dinamică, ediția martie 2021 a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România înlocuiește în calendarul anual tradiționala ediție craioveană și menține statutul evenimentului de reper al pieței de carte din țara noastră, chiar și în această perioadă în care este extrem de dificil să se acorde prioritate proiectelor culturale.
#gaudeamusonline2021

Vă invităm să vizitați website-ul Editurii Venusiana și să urmăriți Editura Venusiana pe Facebook și Instagram pentru detalii despre evenimentele din cadrul Gaudeamus 2021.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More