Educația sexuală a copiilor, un act diabolic, dacă nu chiar criminal

Aceste idei diabolice proiectate și transpuse în lege aparțin cu siguranță unor persoane cu probleme de umanitate și interese ascunse.

Aspectul educației sexuale a copiilor este un act pervers și chiar distrugător pentru viitoarele generații. La o studiere mai atentă a proiectului și a legii, vom constata că toate textele sunt aberante și diabolice.

Cum este posibil ca această materie să se adreseze copiilor de vârste foarte mici? Puținele sesizări făcute cu privire la această lege au dus doar la modificarea denumirii, din Educație sexuală în Educație sanitară.

De cel puțin 20 de ani au loc atacuri sistematice asupra minorilor din România, iar autoritățile statului se fac că nu observă. Singurul parlamentar care a contestat cu argumente și pe baza drepturilor omului a fost senator Diana Iovanovici Şoşoacă. O poziție de critică în acest sens a avut și prof. univ. dr. Tudorel Butoi în multe interviuri acordate presei.

Această lege este un atac la inocența copiilor, în timp ce sunt încălcate atât drepturile copiilor, cât și drepturile părinților.

Texte din lege vor să satisfacă niște false nevoi importate din Occident, făcând trimitere la noua revoluție sexuală. Scopurile precise ale legii sunt interese ascunse din partea unora, având „apucături” ce sunt în afara cadrului moral românesc.

În România există legislație ce stabilește clar protecția minorilor; până la vârsta de 14 ani minorul este prezumat fără discernământ. Între 14 și 16 ani, legiuitorul îl protejează pe minor, fiind analizate discernământul și faptele. De-asemenea, minorul se bucură de protecția legislației până la vârsta de 18 ani.

Cu această ocazie, societatea civilă va iniția petiții adresate instituțiilor:

– Comisia Specială pentru Drepturile și Protecția Minorilor;
– Avocatul Poporului;
– Parchetul General;
– Parlamentul României;
– Guvernul României;
– Președenția României.

Solicităm anchetarea inițiatorilor și colaboratorilor ce au realizat proiectul legii educației sexuale în școli. Cu siguranță vom descoperii elemente greu, chiar aproape imposibil de imaginat și acceptat.

La o simplă căutare pe internet, constatăm că inițiatorul acestei diabolice legi este un grup de tineri din USR. Mai mult de atât, constatăm ca majoritatea tinerilor din politica zilelor noastre sunt educați în spiritul depravării și dezordinii sociale.

Citiți și:
Prof. Tudorel Butoi, despre educația sexuală în școli: Există nevoia de atragere a copiilor spre zonele LGBT, ale traficului de persoane…
Rezultatele educației sexuale din Marea Britanie: o fetiță a bătut recordul, devenind mamă la 11 ani

 

yogaesoteric
13 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More