Rezultatele educației sexuale din Marea Britanie: o fetiță a bătut recordul, devenind mamă la 11 ani

O fetiță de 11 ani din Marea Britanie a devenit mamă, în ciuda cursurilor de educație sexuală obligatorii. Se crede că acum este cea mai tânără mamă din Marea Britanie, potrivit The Sun.

Ea a rămas însărcinată la vârsta de 10 ani și a născut la începutul lunii iunie. Mama și copilul, născut după mai mult de 30 de săptămâni, sunt sănătoși. Familia ei nu avea nicio idee. Serviciile sociale și șefii consiliului municipal investighează cazul.

O sursă care cunoaște familia a declarat: „A fost un mare șoc. Ea acum beneficiază de ajutor de specialitate. Cel mai important este ca ea și copilul să fie bine”.

Există întrebări legate de motivul pentru care oamenii nu au știut. Asta este foarte îngrijorător.

Cea mai tânără mamă anterioară, Tressa Middleton, avea 12 ani când a născut în 2006. Doctorul Carol Cooper a spus: „Nu am avut nicio problemă, aceasta este cea mai tânără mamă de care am auzit”.

Vârsta medie la care o fată începe pubertatea este de 11 ani, deși poate fi oricând între 8 și 14 ani, sau mai devreme. Greutatea afectează mulți hormoni. Deoarece copiii sunt mai grei, pubertatea are loc mai devreme în zilele noastre.”

Ea a adăugat: „Există un risc mai mare de a avea un copil cu greutate mică la naștere, preeclampsie, travaliu prematur și multe infecții”.

În 2014, un copil a fost născut de o mamă cu vârsta de 12 ani, tatăl având 13 ani ‒ cea mai mică vârstă combinată a unor părinți britanici, iar în 2017 s-a raportat că o fată de 11 ani urma să nască, dar nu au mai apărut alte detalii.

Citiți și:
Ora de educație sexuală și efectele ei vădit nefaste
Barna vrea educație sexuală în școli: „Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților.” Replica publicistului Cătălin Sturza
Sexul anal și oral recomandat minorilor într-o aplicație S.E.C.S. de „educație sexuală” promovată de Agerpres, Radio România Cultural și un site sponsorizat de BRD

 

yogaesoteric
20 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More