Ei știu că vaccinurile pot cauza decesul. Și atunci de ce le recomandă copiilor?

Folosind date guvernamentale din SUA și Marea Britanie, Ben Armstrong de la The New American ne explică printr-un video publicat pe Rumble, semnalat de Expose News, modul în care numărul fără precedent de leziuni provocate de vaccinurile anti-covid, în special efectele adverse care au dus la deces, dovedește că guvernele și consilierii lor medicali urmăresc în mod deliberat să ucidă oameni – acesta este planul lor, susține autorul luării de poziție pe care o reproducem mai jos:

Ei știu că vaccinurile pot cauza decesul. Și atunci de ce le recomandă copiilor?

Armstrong a explicat că aceștia sunt conștienți de numărul ridicat de decese provocate de „vaccinuri”, dar aleg să arunce gaz pe foc în ceea ce privește datele referitoare la leziunile provocate de vaccinuri.

Putem doar să presupunem că nu sunt mulțumiți de numărul de adulți pe care vaccinurile i-au ucis, așa că le-au adăugat la programul de vaccinare a copiilor pentru a crește numărul de decese.

Ei nu pot ascunde numărul de cadavre. Așa că vor pretinde că datele nu există și vor cenzura adevărul în speranța că masele nu se vor trezi niciodată”, spune el. „Au o gândire demonică. Și ce își doresc demonii? Ca oamenii să se ucidă unii pe alții”, a continuat.

Autorul a abordat, de asemenea, subiectul „Bill Gates” pe care îl consideră un „om care a știut să profite de alți oameni, fiind lipsit de conștiință”.

Vedeți că Bill Gates este considerat unul dintre cei mai înțelepți oameni din lume? Dar știți cât de stupid este el, de fapt? Distruge lumea prin ceea ce face, iar orice om care are asemenea intenții este imoral. Nu poate fi considerat înțelept. Nu îl putem considera nici măcar un Steve Jobs fiindcă el nu a inventat nimic, nici măcar Microsoft. Nu a inventat Microsoft, l-a cumpărat. El a reușit să ajungă atât de departe fiindcă a știut să profite de oameni. Nu are conștiință, așa a reușit să facă toate acestea.

Vaccinurile au provocat mii de avorturi, mii de copii au fost uciși în pântecele mamei lor, imaginați-vă câte decese au produs în exterior.

Ginecologul australian dr. Luke McLindon, care a colectat date din cabinetul său timp de 22 de luni, din septembrie 2020 până în iunie 2022, a observat, de asemenea, că rata avorturilor spontane s-a dublat după vaccinare.

În plus față de dovezile de mai sus, dr. James Thorp a observat o creștere bruscă a mortalității fetale și a efectelor adverse ale sarcinii după ce a început campania de vaccinare în masă. Cu dr. Thorp în rol principal, mai jos este un trailer pentru documentarul „Died Suddenly”, care a fost lansat prin intermediul Stew Peters Network. (Documentarul poate fi urmărit integral aici, în limba engleză.)

Dr. Thorp, în calitate de medic american certificat în obstetrică și ginecologie, precum și în medicină materno-fetală, a practicat obstetrica timp de peste 43 de ani și vede anual 6.000-7.000 de paciente gravide cu risc ridicat.

Acesta amintește că scopul principal al vaccinurilor este „moartea și distrugerea”. „Vaccinurile afectează major sarcina printr-un efect inflamator uriaș” a spus el.

Citiți și:
Vaccinurile anticovid afectează grav sănătatea reproductivă a femeilor. Avem dovada!
Studiu preliminar: Nanoparticulele lipidice inflamatorii care înfășoară ARNm din vaccinurile covid pot inhiba și modifica răspunsul imun (I)

 

yogaesoteric
16 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More