Elitele au o singură pretenție: să te anulezi ca persoană, să fii sclav. Și vei supraviețui, ca un câine legat în lanț…

 

Sunt câteva chestiuni care sar în ochi, oricât de bătut în cap ai fi.

Stupiditatea măsurilor de combatere a covidului – iar aici exemplele sunt nenumărate, de la crimele împotriva bolnavilor cronici/oncologici, accidentați din spitalele golite de pacienți; la internarea forțată a asimptomaticilor (suntem unici în lume!), la închiderea școlilor (doar două țări din Europa au luat această decizie aberantă), sau la închiderea oamenilor în case noaptea, când e pustiu. A piețelor, dar nu a supermarketurilor. Ș.a.m.d. Tone de decizii lipsite de logică elementară, dacă nu chiar criminale.

Evidența faptului că statele captive OMS (globalismului), cu guverne-marionetă, care au luat și cele mai dure măsuri de carantinare, purtare a măștii pe străzi etc., sunt și cele unde cazurile de covid explodează periodic.

Dovada că virusul aerogen nu va fi oprit până când nu va exista imunitatea de grup (turmă). Iar ideea că vaccinul, în afară de miliarde în conturile producătorilor, va fi acel Deus ex machina care va rezolva problema, e o glumă mai ales acum, când nu a trecut nici măcar un an de la declanșarea „pandemiei” pornite din boticul unui liliac chinezesc.

Partea cea mai scelerată a problemei este că aceste măsuri liberticide se doresc întinse pe mulți ani (alții spun că noua realitate va fi permanentizată), iar populația, manipulată grosier de media globalistă, le acceptă. Ba și cauționează „democrația” prin alegeri, ce sunt furate de globaliști cu sacul, pe față, și în România, și în SUA, precum vedem.

În conspirație (să nu ne ferim de termen) intră serviciile, armata, politicienii marionetă, medicii plătiți de BigPharma, ONG-urile „Soros”, nu doar presa. Care presă e un cancer al societății, calcă pe cadavre.

Plus, să nu uităm, eternii intelectuali imbecili utili, care ajută din entuziasm „Revoluția”. Că e limpede, suntem aproape de realizarea unei revoluții mondiale, iar visul lui Marx se va împlini: salariu pentru toți după nevoi, fără proprietate privată, totul va fi în mâna unor elite financiare, a corporatocrației. Care-și va aduce liderul mesianic la cârma Guvernului Mondial.

Elitele au o singură pretenție: să te anulezi ca persoană, să fii SCLAV. Și vei supraviețui, ca un câine legat în lanț, căruia i se vor lua copiii ca să fie crescuți de TĂTUC. Adică de dracu’.


Citiţi şi:
Măștile faciale au un scop: simbol al obedienței vizibile public 
Un virus mortal amenință lumea: nu Covid-19, ci Totalitarismul 

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More