Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale aristocraților? (I)


Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți!

Arestarea miliardarului Jeffrey Epstein la New Jersey, în 6 iulie, a redeschis dosarul practicilor pedofile ale elitelor mondiale! Arestarea lui Epstein a fost prima victorie mare împotriva rețelei întunecate a elitiștilor globaliști care conduc planeta.

 
Jeffrey Epstein

„Arestarea finanțatorului miliardar Jeffrey Epstein și acuzațiile de trafic cu copii pentru pedofili amenință să dezvăluie un nivel mult mai profund al crimelor care au implicat abuzarea copiilor pe insula privată a lui Epstein prin ritualuri sataniste de către numeroasele elite politice care au zburat acolo pentru a participa la ele . Arestarea confirmă în mod direct afirmațiile repetate ale grupului de informații militare Q Anon că Epstein făcea parte dintr-un cult satanic global, care a șantajat elitele politice compromise pe insula lui Epstein prin exploatarea sexuală a copiilor și abuzuri fizice mai grave. În timp ce procurorii federali americani investighează amploarea totală a infracțiunilor comise de Epstein prin reţeaua sa de traficare a copiilor pentru sex, activitățile sinistre care au avut loc pe insula sa vor fi examinate mai atent, la fel ca implicarea acelor elite care au participat.” – exopolitics.org

Coteria sexuală a evreilor Jeffrey Epstein, Alan Morton Dershowitz și Ghislaine Maxwell

Conexiunile cu familia Rothschild în „Afacerea Epstein” încep să iasă la suprafață!

Lynn Forester de Rothschild și Jeffrey Epstein

Miami Herald, 13 iulie 2019: Articolul subliniază că avocatul Alan Dershowitz l-a apărat pe Jeffrey Epstein în instanță, pe vremea când Alexander Acosta a fost procuror federal în Florida – ulterior Acosta a devenit secretarul al Ministerului Muncii, numit de Donald Trump – și a semnat acordul privind solicitările lui Epstein în urmă cu mai bine de un deceniu.

Un dosar de inculpare a crimelor sexuale de 53 de pagini a fost pregătit de FBI pentru Jeffrey Epstein în 2007, care ar fi putut să-l trimită la închisoare pe viață, potrivit Miami Herald. În schimb, Epstein a încheiat o înțelegere cu procurorul Alexander Acosta, apoi cu avocatul din Miami, care i-a permis să fie închis doar 13 luni și nu în închisoarea federală sau de stat, ci într-o aripă privată a închisorii din Palm Beach.

 
În această fotografie din 2004, Jeffrey Epstein, condamnat pentru comiterea unei infracțiuni sexuale, vorbește cu Alan Dershowitz, pe atunci profesor la Harvard, care va servi mai târziu în echipa de apărarători ai lui Epstein. Alan Morton Dershowitz (născut la 1 septembrie 1938 în Brooklyn) este un avocat american, profesor și comentator politic de origine evreiască, la fel ca Epstein.

Avocatul Alan Dershowitz l-a cunoscut pe miliardarul Jeffrey Epstein în anul 1996, prin Lynn Forester de Rothschild, un prieten din insula Martha’s Vineyard, potrivit Boston Magazine: „Dershowitz, în ciuda carierei sale fulminante, nu a fost niciodată o figură plină de farmec. La înălțimea faimei sale, el părea a fi mai confortabil nu în fața clienților săi celebri, ci în biroul său aglomerat de la Universitatea Harvard din Cambridge, purtând ochelari de aviator supradimensionați și pulovere caraghioase. Profilul său social a început să se îmbunătățească în 1996, după întâlnirea cu finanțatorul Jeffrey Epstein prin intermediul lui Lynn Forester de Rothschild, prietena din Martha’s Vineyard. Ea a spus că Epstein era un autodidact strălucit căruia îi plac întâlnirile cu oameni interesanți. Ca urmare, Epstein l-a vizitat pe Dershowitz în Cambridge, i-a trimis o sticlă de vin ca mulțumire și, după o săptămână, l-a invitat la cea de-a 59-a aniversare a fondatorului Victoria’s Secret, Leslie Wexner, unde mai erau invitați Shimon Peres, senatorul şi astronautul John Glenn, și Alfred Taubman, șeful Sothebys.

Dershowitz a fost impresionat de bogăția lui Epstein: ferma din New Mexico, un conac în Palm Beach, o insulă privată în Caraibe, plus reședința primară a miliardarului, o casă de 50.000 de metri pătrați, despre care se spune că este cea mai mare din Manhattan. Lui Alan Dershowitz, care spunea că provine din comunitatea săracă a lui Borough Park i s-a părut palpitant să-l întâlnească prin Epstein pe prințul Andrew.”

New York Times: Secretarul pentru Muncă al președintelui Trump, Alexander Acosta, și-a anunțat demisia vineri, 12 iulie, pe fondul întrebărilor legate de tratarea cazului de crimă sexuală care-l implica pe finanțatorul Jeffrey Epstein, când domnul Acosta era procuror federal în Florida.

De asemenea, Daily Mail scrie despre relația dintre Alexander Acosta și avocatul Alan Dershowitz, care duc automat la legăturile lui Epstein, printre care se află Donald Trump, prințul Andrew și Bill Clinton.

Jeffrey Epstein, agent Mossad?

RT, 19 iulie 2019: „Eu rămân la părerea că Jeffery Epstein este un ofițer de operațiuni clandestine Mossad, asistat de ofițerul de operațiuni clandestine Mossad Ghislaine Maxwell, și că misiunea lor este să facă exact ceea ce au făcut: să prindă politicieni, judecători, celebrități, procurori și lideri corporativi…”, a declarat Robert Steele, fost agent CIA și ofițer de informații militare.

(Battle For World: Se pare că Israelul se află în profunzimea scandalului Jeffery Epstein. Și se pare că prin operațiunea Epstein s-a urmărit compromiterea anumitor persoane pentru șantajare ulterioară. Au fost invitați oameni influenți la petreceri, unde au abuzat persoane minore, întâlnirile și perversiunile fiind înregistrate și livrate către Mossad, ca dovezi pentru a forța demersurile oamenilor influenți în interesul Israelului. Astfel a atins Israelul statutul de putere mondială pe spatele Americii! Acum, cu scandalul pedofiliei, se încearcă abaterea atenției de la scopul ascuns al Operațiunii Epstein, și anume acela de a atrage oameni influenți în activități sexuale criminale pentru ca Mossad să le dețină secretele și să le folosească în interesul Israelului și ale ambițiilor sale mondiale.)

„Că Epstein a fost perceput ca având legături cu serviciile de informații a fost clarificat în comentariile lui Acosta, când a fost eliminat de echipa de tranziție Trump. El a fost întrebat «Cazul Epstein va cauza o problemă [pentru audieri de confirmare]?» … Acosta explicase, se pare, că în acea zi avea doar o întâlnire cu privire la cazul Epstein. El a redus termenii pedepsei penale, cu unul dintre avocații lui Epstein, pentru că i s-a spus «să se retragă», că Epstein era peste gradul său de salarizare. «Mi s-a spus că Epstein aparține serviciilor secrete și a rămas așa».

Întrebările despre averea lui Epstein sugerează, de asemenea, o legătură cu o agenție secretă generoasă. New York Times relatează că «Modul exact în care a fost făcută operațiunea de gestionare a banilor a fost învăluit în secret, așa cum au fost cele mai multe nume pentru care a lucrat.

El a pretins că lucrează pentru un număr de miliardari, dar singurul client cunoscut a fost Leslie Wexner, fondatorul miliardar al mai multor lanțuri de magazine, inclusiv The Limited.» [Wexner este un important donator politic și filantrop. Printre beneficiarii banilor lui au fost preocupările evreiești și israeliene și Mitt Romney, George W. Bush și Jeb Bush.]

Dar cărui serviciu de informații i-a aparținut Epstein? CIA și serviciile FSB rusești erau candidați evidenți, dar ele nu ar fi avut un motiv special pentru a racola un agent ca Epstein. Acest aspect face loc Israelului, care ar fi vrut să aibă un stabilizator al agenților de influență la nivel înalt din Europa și Statele Unite.

Contactul lui Epstein cu serviciul israelian de informații ar fi putut să vină prin relația sa cu Ghislaine Maxwell, care ar fi servit drept furnizor-cheie al fetelor tinere.

 
Cuplul evreiesc Jeffery Epstein și Ghislaine Maxwell în anul 2005

Ghislaine este fiica lui Robert Maxwell, care a murit sau posibil a fost asasinat în împrejurări misterioase în anul 1991. Maxwell era un om de afaceri anglo-evreu, cosmopolit în comportament, un bogătaș foarte controversat, suspectat că ar avea legături strânse cu Mossad.” (Sursa)


Citiți a doua parte a articolului

Citiţi şi:

Un fost agent al Serviciului Secret ameninţă că va dezvălui detalii legate de Bill Clinton şi de «Lolita Express» a lui Epstein

Ce fel de lume și de reţele de putere ascund acuzaţiile de pedofilie și hărțuire sexuală aduse unor actori celebri și producători influenţi?

 

yogaesoteric
13 octombrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More