O flotă de OZN-uri, dintre care unul mai mare decât Pământul, a împiedicat o uriaşă erupţie solară care ar fi putut afecta grav civilizaţia terestră

 

O suită de obiecte extraterestre au interacţionat cu Soarele pentru a evita declanşarea unei puternice furtuni solare direcţionate către Pământ, care ar fi avut efecte devastatoare asupra civilizaţiei noastre.

Observând activitatea Soarelui, graţie imaginilor furnizate de sondele spaţiale SOHO şi SDO, NASA a decis în consecinţă să închidă, în luna septembrie a anului trecut, 6 observatoare solare situate în întreaga lume, pentru ca nimeni să nu poată observa ceea ce se petrecea.

Aceasta este ipoteza unor experţi UFOlogi de la Centrul pentru studierea inteligenţei extraterestre (CSETI) din Italia, după ce au analizat video-ul pus la dispoziţie de un cercetător care a fotografiat ceva extraordinar lângă Soare. Pe imagini se poate observa o imensă navă extraterestră şi o masivă flotă de OZN-uri.

Citiţi şi:

O fotografie uluitoare a fost publicată de NASA în luna octombrie: Un OZN de mărimea Pământului apare la suprafața Soarelui!

Mister la Observatorul Solar Sunspot

 

yogaesoteric
13 octombrie 2019

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More