Elon Musk sună alarma: Mulți oameni trăiesc cu impresia falsă că suntem prea mulți pe planetă

Magnatul americano-african, Elon Musk, a atras atenția că mulți oameni trăiesc cu impresia falsă că sunt prea mulți locuitori ai planetei.

Într-un interviu publicat pe internet, Musk a fost întrebat ce anume îl îngrijorează cel mai mult, patronul Tesla replicând că este „mitul conform căreia planeta este suprapopulată”.

Nu este adevărat. Pământul poate să susțină o populație de câteva ori mai mare decât actualul nivel. Și rata nașterilor a scăzut enorm”, a spus Musk.

Citând Japonia drept exemplu al depopulării masive, Musk a adăugat că „estimările ridicole ale populației lansate de ONU ar fi necesar să fie revizuite, pentru că, sincer, nu au niciun sens”.

Anterior, Musk afirmase că „dacă oamenii nu vor avea mai mulți copii, civilizația se va prăbuși, atenție la ce spun”.

Omul de afaceri a punctat că mitul suprapopulării este lansat de activiștii ecologiști, dar realitatea este exact opusă.

Citiți și:
Așa-zișii iluminați enunță: «Lumea are cancer şi cancerul este omul!» – Soluțiile elitei mondiale pentru problema demografică
«Prima revoluție globală», carte manifest a Clubului de la Roma: «Inamicul real este chiar umanitatea»!
Conjurația „lunaticilor”. Elita primei revoluții industriale

 

yogaesoteric
4 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More