Enciclopedie: Gheorghe Piperea despre David Rockefeller

Prin iunie 2015 se zvonea că David Rockefeller, care împlinise deja 100 de ani, era performerul absolut al transplanturilor de inimă – ajunsese la cel de-al șaselea.

Am scris pe feisbuc despre asta – câțiva cerberi ai adevărului (fact checkers) au susținut atunci că ar fi informație falsă, dar nu a existat niciodată vreo dezmințire oficială a acestui zvon – prezent, de altfel, în presa americană, pe atunci încă independentă de mogulii IT care azi își permit să interzică pe oricine sau să cenzureze orice informație sau opinie, în timp ce lasă dictatori feroce, mincinoși notorii sau devianți sexuali să își verse în rețele de socializare toate mizeriile și propaganda.

Am inclus un comentariu mai larg despre acest caz în cartea mea din 2015, Parakletos, unde am citat mai multe publicații electronice și presa americană care relatau știrea.

Discuția, care se regăsește în cap. III („Ultra”), se făcea în legătură cu pretenția marilor neo-feudali globali de a trăi perpetuu, ca niște zei htonici, și în legătură cu promisiunea „îmbunătățirii” fizice a trupului uman și a amortalității, emisă de transhumaniști și promovată de ultra-bogătașii lumii, disperați să prindă momentul singularității, adică al saltului la statutul de ultra-om*.

Pentru asta erau – și sunt capabili – de orice gest sau comportament amoral sau diabolic, ba chiar de negarea condiției umane și de distrugerea valorilor perene ale umanității**.

În acest cortegiu al țicniților mesianici care cred în mod religios în amortalitate și care ne impun concepția și metodele lor de „reparare a lumii” (vătămând-o aproape ireparabil și stricând-o, de fapt) îl regăsim și pe nelipsitul Bilgheiț.

Este cazul să precizez că D. Rockfeller nu a apucat singularitatea, părăsind această lume așa cum au făcut-o toți oamenii până acum și așa cum o vom face și noi (slavă Domnului).

David Rockefeller a împlinit în iunie 2015 vârsta de 100 de ani. A supravieţuit tuturor celor 5 fraţi ai săi, precum şi fiului său Richard, decedat anul trecut într-un accident de avion.

În timpul „scurtei” sale vieţi a făcut „doar” 6 transplanturi de inimă. Astfel de operaţii sunt, probabil, dintre cele mai complicate intervenții care se fac în spitale, imobilizând echipe numeroase şi complexe de chirurgi, anestezişti, cardiologi, neurologi, asistente, infirmieri etc.

În mod evident, în ziua sau chiar săptămâna în care face un transplant de inimă, echipa respectivă nu se mai poate ocupa de alte cazuri, nici măcar de cele hiper-urgente.

Costul unei astfel de operaţii este de cca 200 de mii de dolari, nefiind la mâna unui american de rând care nu are o asigurare de sănătate suficient de mare.

Un film american relativ recent este revelatoriu sub acest aspect: John Q se numeşte. Este cu Denzel Washington. Vi-l recomand.

Nu acestea sunt, însă, cele mai revoltătoare aspecte, ci faptul că, la 100 de ani, D. Rockefeller are la activ nu doar 6 inimi care i s-au transplantat succesiv, ci şi 6 şanse la viaţă răpite unor oameni cu mult mai multe motive pentru a trăi: mai tineri, mai cu copii de crescut, mai cu viitor de împlinit, mai cu valori de împărtășit cu lumea.

Ca şi tatăl şi bunicul său („legendarul” John D. Rockefeller), ca şi majoritatea bărbaţilor din familia sa, D. Rockefeller a fost un mare mason, fiind, alături de cei din familia Rotschild, persoana care a avut cea mai mare influenţă asupra sistemului bancar mondial (a fost unul dintre puţinii decidenţi în cadrul Federal Reserve of USA, fabrica de bani a Americii), dar şi asupra sistemului medical actual, el fiind principalul promotor al medicinei alopate, care îşi propune să combată efectele şi nu cauzele bolilor, ceea ce împuşcă doi iepuri dintr-un foc: dă de lucru marilor producători de medicamente şi ține riscul de creştere a vârstei populaţiei de rând sub control.

De altfel, după toate probabilităţile, D. Rockefeller a fost în centrul unui uriaş scandal, declanşat în 2006 de regizorul Aaron Russo, cu implicarea fiului său, Nick, care a dezvăluit că familia Rockefeller are o uriaşă influenţă asupra guvernului SUA şi că, împreună cu alţi miliardari masoni, plănuiesc reducerea masivă a populaţiei şi implantarea tuturor oamenilor de rând cu cipuri RFID (în prezent nici nu mai e nevoie de aşa ceva; internetul a ajuns la o asemenea răspândire planetară, încât oriunde, oricând, cineva poate fi localizat şi, deci, controlat).

La scurt timp după scandal, Aaron Russo a murit de un cancer suspect de abrupt.

Deşi discret, D. Rockefeller a influenţat masiv soarta planetei, alături de alţi mari masoni, cum ar fi Bill Gates, Warren Buffet şi baronul Rotshchild, făcând asta nu numai prin controlul asupra activităţii bancare, exercitat de la nivel de Federal Reserve, de agenţii globale de rating şi de industrie farmaceutică, ci şi prin activităţi mai mult sau mai puţin caritabile ale unor ONG-uri pe care le conduce sau le finanţează.

În rețeaua sa sunt incluse marile universităţi din Ivy League, pe care le sponsorizează masiv.

Bill Gates, de exemplu, sub masca unor activităţi caritabile, conduce fundaţia care are ca scop vaccinarea în masă a populaţiei. De altfel, Bill Gates chiar a spus că, dacă vaccinarea ar determina reducerea cu măcar 10 procente a populației, înseamnă că ONG-urile sale vor fi făcut o treabă foarte bună. Suntem, deci, prea mulţi pentru fondatorul şi proprietarul Microsoft. Îi ocupăm spaţiul vital.

Revenind la Rockefeller, să reţinem că el a fost, alături de Zbigniew Brzeziński, şi fondatorul aşa-numitei Comisii Trilaterale, o organizaţie de influenţă ocultă la nivel planetar, infinit mai puternică decât Grupul Bilderberg.

Reamintesc avertismentul lui George Orwell (1984): „Noi vă vom goli de conținut și apoi vă vom umple cu noi înșine”.

Note:
* Acest curent ideologic satanic nu s-a născut în pandemie, ci cu mult timp înainte; în anul 2004, Francis Fukuyama spunea că transhumanismul este una dintre cele mai diabolice (most evil) idei contemporane; promovat cu insistență, bani, sponsorizări și lobby la limita traficului de influență de șefi supremi ai corporațiilor Big Tech (unul dintre ei este liderul scientolog de la goagăl, Ray Kurzweill, altul este patronul Tesla, Elon Musk), transhumanismul a găsit în plandemia anilor 2020-2021 oportunitatea aproape perfectă de punere în practică a ideilor lor satanice, de remodelare a omului, prin „îmbunătățiri” chimice, genetice, bionice etc., trecând prin operațiunea prealabilă de golire a omului pe interior, de preschimbare a sa într-un om de tinichea, într-un golem aflat în permanență în căutarea sufletului pierdut, sperând să îl regăsească în castelul Vrăjitorului din Oz din Orașul de smarald al amortalilor tehnologici.

** Despre această goană disperată după instrumente farmaco-chimice, genetice, bionice sau oculte necesare pentru a rămâne în viață până la momentul singularității, puteți să citiți într-o carte din 2016 a lui Andreas Eschbach, intitulată Aurul diavolului – eu am citit-o recent, prin ianuarie, și chiar am citat-o în cartea Lamentabilul amurg târziu al zeilor (care a apărut recent la editura Rao).

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Cinci motive pentru care globalistul satanist David Rockefeller nu va fi uitat
Nick Rockefeller recunoaşte că scopul elitei mondiale este reducerea la jumătate a populaţiei globului şi controlul prin implantul de microcipuri
Lamentabilul amurg al zeilor – noua carte semnată de avocatul Gheorghe Piperea

 

yogaesoteric
22 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More