Epoca Descreieraților: Experimente medicale cu loterii și premii, un fel de haine noi și bomboane oferite de Mengele

Loterii și premii pentru experimente medicale, pentru strivirea demnității umane, în Epoca Descreieraților. Un asemenea genocid pe criterii de sănătate și crez de conștiință nu a mai avut loc de la Holocaustul naziștilor conduși de Hitler.

Epoca Descreieraților

Politicienii s-au apucat să comande acte de interdicții, de restricții, de intervenții medicale cu loterii și premii, invocând niște minciuni ordinare care nu au nicio legătură cu sănătatea. Doar dr. Joseph Mengele oferea bomboane, haine noi și mâncare din belșug copiilor pe care îi modifica genetic și care, în final, mureau în chinuri groaznice.

În timpul genocidului nazist, printre victime s-au numărat 1,5 milioane de copii, iar totalul victimelor a reprezentat circa două treimi din cei nouă milioane de evrei care trăiau anterior în Europa continentală. O definiție mai largă a Holocaustului cuprinde și victimele care nu erau evrei, cum ar fi romii, polonezii⁠, alte grupuri etnice slave, și pacienți ai Action T4⁠ uciși deoarece erau bolnavi mintal sau aveau handicap fizic și persoane cu altă orientare sexuală non-heteronormativă. O definiție și mai largă include cetățeni sovietici⁠, prizonieri de război⁠, homosexuali⁠, martori ai lui Iehova, negri⁠, adversari politici ai naziștilor și membri ai altor grupuri mai mici”, scrie Wikipedia.

Action T4” a naziștilor ne poate duce cu gândul la toți morții – declarați în baza unui test neconcludent – din spitalele de psihiatrie, din azilurile de bătrâni și centrele pentru persoane cu dizabilități, declarate decedate în Epoca Descreieraților. De ce au murit aceștia și care au fost procedeele criminale din „protocoale” care au dus la decesul lor, vom afla peste câțiva ani.

Mâine veți accepta și restul: siluirea, violul, tortura

Actul medical este un raport confidențial, intim, între pacient și medicul său. Reţineţi pentru totdeauna că nu există un medic al planetei, nu există un pacient sau mai mulți care să fie obligați să se supună medicilor și actelor medicale.

Învățați-vă drepturile pentru că dacă acum acceptați umilirea prin schingiuirea medicală prin încălcarea demnității voastre și a copiilor voștri, mâine veți accepta și restul: siluirea, violul, tortura, în cele mai crunte ipostaze.

Dacă azi spuneți da, acesta va fi un precedent valabil pentru toate cazurile de umilire din viitor, o umilire față de care nu vă veți putea împotrivi. Intervenţia forțată a cuiva asupra trupului tău, fie că aduce vătămare, ucidere, sau doar umilință și atac asupra demnității tale este o infracțiune gravă pedepsită prin lege.

Dreptul la demnitate nu l-am inventat noi și nimic din ce scriem aici nu ne aparține, ci sunt articole prevăzute atât în Convenția Europeană a Drepturilor Omului cât și în Declarația Universală a Drepturilor Omului de la Paris din 1948.

Astăzi, ceea ce trăiți dumneavoastră, se bazează pe niște ordonanțe decretate fără niciun fundament real, de niște demenți cu mulți bani care au cumpărat toate entitățile ce pot influența și pune în aplicare planul odios. Un scenariu dus la extreme de niște descreierați care vor o lume nouă anormală, supusă și controlabilă.

Drepturile omului sunt „de obicei înțelese ca drepturi inalienabile fundamentale la care o persoană are în mod inerent dreptul pur și simplu pentru că el sau ea este o ființă umană”.

Drepturile omului sunt astfel considerate ca fiind universale (se aplică peste tot) și egalitare (aceleași pentru toți). Aceste drepturi pot exista ca drepturi naturale sau ca drepturi legale, atât în legislația națională, cât și în cea internațională (citat din Convenția Europeană a Drepturilor Omului).

Sănătatea este unul dintre cele mai de preț bunuri ale ființei și orice semn de suferință este necesar să fie tratat. Mai există medici care tămăduiesc cu devotament și conștiință curată, nu după protocoalele descreieraților.

Nu mergeți după mici și bere, nu mergeți după premii ca să fiți subiecți la acte experimentale în masă. Nu sunteți obligați să participați oricâte bomboane poleite ați primi. Rețineți un aspect pe care poate l-ați uitat: nu luați cadouri de la străini! Nenea care vă dă ciocolată vrea ceva…

Utilizarea lagărelor de exterminare echipate cu camere de gazare pentru exterminarea sistematică în masă a oamenilor a fost o trăsătură fără precedent a Holocaustului. Ele au fost construite cu scopul expres de a ucide milioane de oameni, în principal prin gazare. Instalațiile construite în scopul exterminării în masă au rezultat din experimente anterioare efectuate de naziști cu gazele otrăvitoare în timpul programului secret Action T4 de eutanasiere a bolnavilor psihic”, scrie Wikipedia.

Articolul 1 – Demnitatea umană

Demnitatea persoanei nu constituie numai un drept fundamental în sine, ci reprezintă însuşi temeiul drepturilor fundamentale. Declaraţia universală a drepturilor omului din 1948 a inclus demnitatea umană în preambulul său: «… întrucât recunoaşterea demnităţii inerente tuturor membrilor familiei umane şi a drepturilor lor egale şi inalienabile constituie fundamentul libertăţii, al dreptăţii şi al păcii în lume».

În hotărârea sa din 9 octombrie 2001 în cauza C-377/98, Ţările de Jos/Parlamentul European şi Consiliu, Rec. 2001, p. I-7079, punctele 70-77, Curtea de Justiţie a confirmat faptul că dreptul fundamental la demnitatea umană face parte din dreptul Uniunii.

Din hotărâre reiese, în special, faptul că nu se poate face uz de niciunul dintre drepturile înscrise în această Cartă pentru a aduce atingere demnităţii altei persoane şi că demnitatea persoanei face parte din substanţa drepturilor înscrise în această Cartă. Carta este necesar să fie, prin urmare, respectată, chiar în cazul restrângerii unui drept.”

Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene.

Citiți și:
Prevederi din Codul Civil şi articole din Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene ce sunt anulate criminal de guverne și de însăși UE!
Candidat USR dorește EXTERMINAREA persoanelor care se opun vaccinării obligatorii. Urmașul lui Mengele în Senatul României
Medicina a fost transformată într-o clinică Mengele, de tip nazist; bioetica, malpraxisul și drepturile omului au fost anulate

yogaesoteric
1 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More