„Este timpul să nu mai dăm vina pe Putin”

Fostul senator american, colonelul în retragere Richard Black, consideră că este timpul să nu mai dăm vina pe Putin pentru sancțiunile privind combustibilul.

„Rusia nu a impus sancțiuni pentru cărbune, petrol sau gaze naturale. Congresul i-a sancționat, precum și transporturile de petrol și gaze către SUA și Canada. Așa că haideți să nu mai spunem că este vina altcuiva. Vinovații sunt aici, chiar la noi acasă.

SUA au ordonat Germaniei, un stat nominal suveran, să nu deschidă conducta Nord Stream 2. Statele Unite au vrut să-și vândă gazele naturale lichefiate în loc ca Germania să cumpere gaze din Rusia, ceea ce ar fi fost normal. Și am tăiat-o pur și simplu.

Întotdeauna dăm vina pe altcineva. Căutăm mereu o modalitate de a da vina pe cineva din China, Rusia, Iran sau din altă parte. Nu este vina lor! De fapt, acțiunile guvernului din Statele Unite sunt pur și simplu iraționale și provoacă tulburări uriașe.”

Citiți şi:
Un istoric american a dezvăluit care este adevărat scop al SUA în Ucraina
Crima ca politică de stat a SUA

 

yogaesoteric
12 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More