Este Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, o marionetă a Occidentului sau un om al poporului?

 1. Este Volodimr Zelenski, președintele Ucrainei, o marionetă a Occidentului sau un om al poporului?

 1. William Shakespeare a spus:

„Toată lumea e o scenă,
Și toți bărbații și femeile sunt doar actori;
Ei au ieșirile și intrările lor;
Și un singur om, în viața lui, joacă multe roluri.”

Nu există nicio îndoială că Zelenski este un personaj foarte interesant, dar ce rol joacă el?

 1. Zelenski este cu siguranță portretizat ca un om al poporului și a devenit viral. Cu siguranță știe să danseze și a câștigat versiunea ucraineană a emisiunii Dancing with the stars în 2006.

Pare aproape un profesionist și se pare că a luat lecții de dans la un moment dat.

 1. În 2003, a înființat compania de producție Kvartal 95, care a produs filme, desene animate și emisiuni TV. Cu toate acestea, el a dat lovitura între 2015 și 2019 cu serialul intitulat Servitorul poporului, în care Zelenski a jucat rolul președintelui Ucrainei (simplă coincidență, desigur).
 2. Zelenski a aruncat adesea câte o săgeată la adresa corupției și a încercat să prezinte cum ar arăta țara dacă ar avea o șansă la democrație. În timpul unuia dintre spectacolele trupei sale de comedie, Zelenski a cântat la pian cu penisul său timp de câteva minute.
 3. Serialul a fost extrem de popular și i-a adus o legiune de noi adepți. Un partid politic care poartă același nume ca serialul de televiziune a fost creat în martie 2018 de către angajații Kvartal 95. Zelenski și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2019 la 31/12/2018.
 4. El a câștigat alegerile cu 73,2% din voturi în al doilea tur de scrutin. A fost cu adevărat o ascensiune remarcabilă la putere într-o perioadă atât de scurtă de timp.

Actorul, comediantul și campionul de la „Dansează cu vedetele” a fost probabil surprins el însuși de ușurința cu care a câștigat.

 1. Cu toate acestea, într-o perioadă foarte scurtă de timp de la preluarea președinției sale, FMI a amenințat că va suspenda finanțarea pentru Ucraina până când Zelenski nu le va câștiga încrederea. La 17 noiembrie 2020, Zelenski a discutat telefonic cu directorul general al FMI, Kristalina Georgieva.
 1. Aceasta este aceeași Georgieva care a lansat Marea Resetare cu 4 luni mai devreme, împreună cu Klaus Schwab, prințul Charles și secretarul general al ONU, Antonio Gutteres.

Cea mai importantă cerință a FMI a fost independența Băncii Naționale a Ucrainei (BNU).

 1. Zelenski a declarat că „a susținut în mod constant” independența Băncii Naționale a Ucrainei, dar în iulie 2020, l-a forțat pe președintele foarte respectat al BNU din Ucraina, Yakiv Smolii, să demisioneze. Majoritatea membrilor consiliului de administrație al BNU au fost, de asemenea, forțați să plece.
 2. Zelenski a numit apoi un om din cercul său în funcția de președinte al BNU, pe nume Kyrylo Șevcenko.

Cu siguranță este doar o coincidență faptul că atât Șevcenko, cât și Zelenski au devenit membri ai Forumului Economic Mondial.

WEF are cu siguranță o fascinație deosebită pentru controlul băncilor naționale ale țărilor.

 1. Mai puțin de un an mai târziu, în iulie 2021, Șevcenko a scris un articol pentru WEF intitulat „Băncile centrale sunt esențiale pentru obiectivele climatice ale țărilor – iar Ucraina arată calea.

Încă nu s-a făcut legătura între acestea.

 1. Există mai mulți membri ai WEF. Mykhailo Fedorov este vicepreședinte și ministru ucrainean al Transformării digitale. Este foarte posibil ca el să fi fost creierul din spatele faptului că Zelenski a devenit președinte, deoarece campania sa a fost făcută prin intermediul rețelelor de comunicare virtuală. Zelenski are 12 milioane de urmăritori pe Instagram
 2. Dar ce companii ucrainene au legături cu WEF. Banca de Economii de Stat a Ucrainei (una dintre cele mai mari instituții financiare din Ucraina), DTEK Group (un investitor privat de top în sectorul energetic din Ucraina), UkrLandFarming (un lider în domeniul agriculturii în domeniul culturilor vegetale).
 3. Se pare că există o temă cu băncile, energia și produsele alimentare, pe care am mai văzut-o în trecut când vine vorba de WEF. Acest aspect este în concordanță cu Marea Resetare și cu cea de-a patra revoluție industrială.
 4. Extrem de influentul Consiliu Pentru Relații Externe, care are legături foarte strânse cu WEF, a vorbit despre o „nouă ordine politică” și o „resetare” în 2019, în lumina câștigării alegerilor de către Zelenski.
 5. O membră a Parlamentului ucrainean a făcut chiar un pas mai departe cu această „nouă ordine politică”, afirmând că este „gata să lupte” pentru noua ordine mondială:
  Luptăm pentru Noua Ordine Mondială… pentru statele democratice. Știm că Ucraina este scutul Europei!
 6. Dar cum rămâne cu finanțarea Ucrainei. Fundația Bill & Melinda Gates este implicată, deloc surprinzător.

Interesant este că au acordat un grant de 25 de milioane de dolari pentru a sprijini efortul de a oferi acces gratuit la calculatoare și la internet în bibliotecile publice din Ucraina.

 1. Un om care a făcut mult zgomot pe Twitter de când a început conflictul dintre Ucraina și Rusia a fost George Soros. Cea mai mare parte a „filantropiei” lui Soros se face prin intermediul Open Society Foundation.

Interesant este faptul că există o organizație specifică înființată doar pentru Ucraina. Aceasta se numește…

 1. Fundația Internațională pentru Renaștere (IRF)

Conform Wikipedia, „Obiectivul său principal este de a oferi asistență financiară și operațională pentru dezvoltarea unei societăți deschise și democratice în Ucraina prin sprijinirea inițiativelor civice cheie în acest domeniu”.

 1. Într-un articol de ziar se spune că Soros „se laudă cu mai multă influență în Ucraina decât în orice altă țară”, fiind al doilea după Zelenski.
 2. Cu siguranță, mass-media îl apreciază foarte mult pe Zelenski și va face eforturi extraordinare pentru a-l prezenta ca pe un om al poporului. Multe instituții de presă au folosit chiar imagini vechi cu el în veste antiglonț, susținând că sunt din 2022.Până unde merge propaganda MSM, nu este cazul să mai fie o surpriză deja.
 3. Cu atâta propagandă folosită de MSM, este dificil să știi ce este realitate și ce este ficțiune. Pentru a o spune politicos, „MSM fac economie de adevăr” în conflictul dintre Rusia și Ucraina. Ceea ce putem spune cu siguranță este că Zelenski a avut o viață foarte colorată.
 4. Legăturile sale cu WEF este necesar să fie analizate mai în detaliu.

Este, de asemenea, actor și pare să se prezinte foarte bine în public.

Ultimul președinte actor celebru a fost Ronald Reagan. Nancy îi șoptea mereu sfaturi la ureche.

Într-un articol din The Guardian se spunea că…

 1. Au creat o imagine falsă: cum au păcălit Reaganii America”.

Chiar și fiul lui Reagan a spus că mama sa era „puterea din spatele tronului”.

În mod similar, ar fi necesar să ne întrebăm cine îi șoptește la ureche lui Zelenski și cine este puterea din spatele lui.

Citiți și:
Proiectul Zelenski şi miliardarii evrei ai Ucrainei
Europa de Est în epoca post-modernă. Implicaţii geopolitice
Sinistrul George Soros și planul lui

 

yogaesoteric
10 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More