Cenzura Fox TV legată de vaccinare. „Am crezut că am fost angajată să fac jurnalism… dar ei promovează propagandă!”

Fox TV e un post de televiziune american apropiat Partidului Republican și în general favorabil fostului președinte Donald Trump. Pe acest post au apărut uneori și emisiuni critice despre felul cum a fost gestionată pandemia covid, motiv pentru care postul și-a păstrat o oarecare credibilitate.

Totuși, ca multe alte posturi TV, este și el dependent de banii marilor firme farmaceutice care asigură buget de reclame cât și de banii fondurilor de investiții care deseori sunt acționare atât la firme farmaceutice cât și la trusturi de presă.

Transcriptul de mai jos explică cum Fox TV promovează subtil propagandă pro-vaccinare.

Transcriere înregistrare:

Reporteriță: Șeful meu de la Fox TV mi-a spus să nu vorbesc despre miile de morți de după vaccinare. Au făcut apoi o întrunire cu echipa pentru a discuta cum să convingem mai mulți oameni să se vaccineze. Cum să facem reportajele astfel încât să convingem telespectatorii să-și vaccineze copiii. Citez: „Mai multă transparență cu privire la orice ar face oamenii mai predispuși să accepte vaccinul”. Dar șefii șefului nu voiau să audă, ei vorbeau că „poate facem reportaje despre cum nu vei avea voie la muncă dacă nu-ți faci vaccinul”. Poate asta va convinge oamenii să se vaccineze. În fapt, șeful șefului meu a aruncat această idee. El era la telefon.

Reporter: Toată această constrângere…

Reporteriță: Nu cred că nu-și dădeau seama că ceea ce fac e propagandă. Am crezut că am fost angajată să fac jurnalism și că șefii mei sunt jurnaliști, dar ei promovează propagandă!

Citiți și:
Novak Djokovic, declarații interesante referitoare la propaganda vaccinării: Nu mai există jurnalism liber
De ce sunt globaliștii și guvernele atât de disperate pentru a ajunge la rate de vaccinare de 100%?

 

yogaesoteric
10 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More