«Etapa Covid-19» a fost destinată testării reacției populației și structurilor statale, cea de-a doua etapă este «Etapa Agresiunii Generale» (II)

Începe o Nouă Ordine Mondială, o nouă dominație

Am prezentat în prima parte câteva obiective ale Guvernului Mondial din Umbră (GMU) în a doua etapă a Noii Conflagrații Mondiale și continuăm analiza cu ultimul obiectiv menționat, și anume:

Declanșarea celei mai puternice crize alimentare din istoria omenirii, criză care va face zeci și sute de milioane de victime și va determina cea mai mare migrație cunoscută până acum. Nu este o bucurie faptul că în luna iunie 2020, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a confirmat, printr-un comunicat, afirmațiile mele (făcute încă din martie 2020), atrăgând atenția asupra riscului crescut de apariție a unei crize alimentare mondiale, ce ar putea afecta sute de milioane de copii și adulți, care se vor confrunta cu sărăcia extremă din cauza crizei provocate de pandemie! Nu este greu de observat că unul dintre slujitorii GMU (doar nu credeați că este în slujba noastră) ne anunță nonșalant cum vor proceda pentru reducerea drastică, violentă a populației Terrei. Mai mult, ne precizează și mijloacele prin care vor declanșa criza.

Sunt numeroși cei care își dau seama că, de fapt, criza a început deja, dar preferă să tacă. Decidenții politici și administrativi nu spun nimic, pentru că nu au aprobare de la stăpânii din exterior. O primă măsură pe care au luat-o reprezentanții NOM în această direcție a fost inițierea procesului de întrerupere a lanțului de alimentare cu produse agroalimentare pe vaste zone geografice, în special pe continentele cele mai sărace, concomitent cu distrugerea, prin diferite mijloace, inclusiv prin cele specifice războiului meteorologic, a culturilor autohtone. 

Criza alimentară mondială este generată și de alți factori, și anume: imposibilitatea financiară a sute de milioane de oameni de a-și procura alimentele necesare supraviețuirii. Și așa, cei mai mulți dintre ei nu reușeau să-și asigure cele necesare existenței, dar generarea pandemiei a dus implicit la scumpirea acestora, scumpire impusă de creșterea cheltuielilor cu forța de muncă, în condițiile în care productivitatea a scăzut din cauza măsurilor de protecție împotriva virusului impuse de autorități. A crescut și prețul materiei prime, în situația în care oferta s-a diminuat foarte mult, coborând sub nivelul cererii. 

Oferta a scăzut așa de mult în principal din două motive, și anume: scăderea producției agricole din cauza condițiilor climatice, dar și a celor legate de forța de muncă, în condițiile de izolare și protecție impuse și de investiții, unde prudența a început să se manifeste serios, riscurile fiind din ce în ce mai puțin asumate; al doilea motiv fiind cel generat de măsurile protecționiste luate de unele state mari și medii producătoare de produse agroalimentare, sub pretextul, deloc nereal, al constituirii unor rezerve de stat necesare propriei populații. Consecințele acestor acțiuni vor fi dezastruoase pentru mulți dintre semenii noștri. 

Reprezentanții NOM estimează că în acest mod vor fi exterminate, într-o primă etapă, circa 1 miliard de persoane, la care se vor adăuga alte milioane și milioane, care își vor pierde viața în procesul de migrare, către zonele în care pot găsi hrană, în interiorul granițelor statale, în interiorul continentelor, dar și între continente, ținta fiind de fapt zonele dezvoltate. Procesul va fi încurajat, nu întâmplător, de reprezentanții NOM, pentru că ei estimează că o migrație de asemenea amploare va crea dificultăți majore și pentru țările dezvoltate, care se vor vedea asaltate de milioane de oameni care doresc să intre pe teritoriul lor, uneori punându-le în situația de a nu mai putea controla fenomenul, cu consecințe deosebite în ceea ce privește ordinea publică și protejarea propriei populații. 

Țările gazdă se vor confrunta serios cu acte de vandalism, tâlhărie, furturi multiple, violuri, omoruri, cu situații în care vor pierde controlul statal asupra unor zone importante din propriul teritoriu. La ce va duce această situație? În final, cu siguranță la pierderea a noi și noi vieți omenești, la deposedarea de bunuri, la apariția pericolului îmbolnăvirilor în masă și la crearea sentimentului de teamă și neîncredere a populației în capacitatea propriilor structuri statale de a controla situația și de a-i proteja, mânia acestora îndreptându-se spre autoritățile publice responsabile, ceea ce facilitează demersul GMU, de a prelua puterea de la acestea, oferind „varianta salvatoare”;

Spolierea, ruinarea semnificativă și rapidă a majorității populației Globului și aducerea a miliarde de oameni în și sub pragul sărăciei. Vă întrebați și ne întrebăm cum vor reuși să o facă! În urma analizei mulți-secvențiale făcute s-au desprins următoarele modalități: distrugerea economiilor naționale, falimentarea majorității afacerilor autohtone, creșterea prețurilor la materiile prime, a costurilor de producție, concomitent cu scăderea productivității muncii, toate acestea generatoare de milioane și milioane de șomeri, diminuarea veniturilor și creșterea prețurilor, cu consecințe directe în scăderea puterii de cumpărare, întreruperea lanțurilor de alimentare cu produse pentru populație, perturbarea transporturilor locale și transfrontaliere, cu finalitatea trecerii ofertei sub pragul cererii. 

Toate acestea nu vor face altceva decât să ducă la sărăcirea și mai accentuată a populației și la imposibilitatea de a-și procura cele necesare supraviețuirii. Se scontează ca populația, care acum este considerată ca fiind deasupra pragului de sărăcie, chiar în zona fără risc, să îngroașe cât mai repede rândurile populației sărace, chiar a celei atinse de sărăcie severă. Reprezentanții NOM sunt conștienți de faptul că majoritatea populației ajunsă într-o situație dificilă va apela la rezervele, la economiile pe care le-au făcut de-a lungul anilor și vor apela cu siguranță la credite pentru supraviețuire. Acesta va fi și momentul în care vor deveni dependenți de stăpânii lumii, momentul în care vor îmbracă haina sclaviei.

Această acțiune se va derula concomitent cu trecerea forțată de la banii cash la cei electronici. GMU este conștient de faptul că atâta timp cât populația mai are asupra ei rezervele în bani cash, se bucură și de o anumită autonomie, de o anumită emancipare, aspect total neconvenabil pentru el. Impunerea exclusivă a banilor electronici le dă posibilitatea băncilor, care sunt în marea majoritate ale lor, să dicteze unilateral regulile, transformându-ne în sclavii lor. Cei care nu se vor supune, sau vor riposta, pot chiar să dispară din evidențele lor, ca și când nu au fost niciodată, și vor furniza exemple pentru ceilalți să nu procedeze ca ei și să se supună necondiționat. Așa, sute de milioane, miliarde de oameni vor deveni tot mai săraci, vor trece pragul în zona celor sortiți pieirii. Controlul asupra populației se va realiza prin mai multe pârghii;

Un obiectiv deosebit pe care și l-au propus reprezentanții NOM, în această etapă, îl constituie suprimarea libertății de exprimare și a libertății presei. Nu este niciun secret faptul că de ani buni presa, rețelele de socializare aparțin adevăraților stăpâni ai lumii. Nu puteau declanșa și derula o acțiune de asemenea amploare, dacă nu aveau controlul total asupra a ceea ce înțelegem prin media și rețelele de socializare. Dacă a existat o perioadă în care fundațiile, ONG-urile, au jucat un rol principal în promovarea intereselor lor în diverse zone, în diverse țări, în ultima perioadă s-a realizat un transfer de semnificație, de prioritate dinspre acestea spre rețelele de socializare, devenite peste noapte vectori determinanți în câștigarea alegerilor, pierderea puterii și preluarea ei de către cei doriți de stăpânii lumii, de instalare a unor guverne favorabile NOM. 

Sunt atacați neîncetat și prin diverse mijloace liderii autoritari, considerați dictatori. Nici noi nu iubim dictatura, vrem sisteme democratice, în care să se respecte drepturile și libertățile fundamentale, nu ne dorim dictatori, dar ei o fac din altă perspectivă, și anume aceea că liderii autoritari le afectează serios planurile de a-și însuși bogățiile statelor respective. Pe lângă multitudinea de trăsături nefaste pe care o au aceștia, au și o „calitate” pe care nu și-o doresc stăpânii lumii și anume, controlul total asupra bogățiilor țărilor respective și faptul că nu sunt dispuși să le înstrăineze la prețuri simbolice, sau pe degeaba. Din această perspectivă, acești lideri își protejează cu fermitate teritoriul, populația și avuția națională, aspect de neacceptat de reprezentanții NOM. 

Așa ne-am trezit cu războiul din Irak, din Iugoslavia, cu Primăvara Arabă, cu Maidanul din Ucraina, cu acțiunile recente din Belarus… Nu v-a surprins deloc acțiunea comună a ONG-urilor din România, prin care au încercat și încearcă încă să determine conducerea statului să sprijine demonstrațiile de la Minsk? Credeți că au făcut-o din proprie inițiativă? Cu siguranță, nu! Au făcut-o pentru că așa le-au cerut-o cei din exterior interesați de destabilizarea acestei țări, de fapt cei care plătesc aceste ONG-uri. Și ce credeți că s-a petrecut? 

Guvernul României a alocat Ministerului de Externe suma de 100.000 € cu care să fie finanțate ONG-urile din Belarus, implicate în demonstrațiile respective. Bani de pensii și alocații pentru copii nu avem, dar avem să dăm ONG-urilor din alte țări. Vi se pare că guvernanții noștri, indiferent de culoarea politică, sunt preocupați de binele nostru? Dacă credeți asta, vă înșelați amarnic! Ei sunt în slujba celor din exterior, ale căror interese le promovează. Altfel, cum credeți că au alocat miliarde de euro din bugetul nostru, pentru băncile lor și nimic pentru firmele românești.Nu sunteți surprinși că despre toate acestea, majoritatea televiziunilor nu spun nimic, iar cei care au vrut să publice ceva pe rețelele de socializare, au fost imediat blocați?

Acum se observă foarte ușor controlul strict, cenzura pe care o promovează cei care gestionează rețelele de socializare, care blochează majoritatea știrilor, opiniilor despre aceste aspecte, sau a celor care susțin implicarea evidentă a forțelor străine în situația conflictuală din Belarus, și mai mult a celor care consideră că ea a fost planificată cu mult timp înainte și pusă în scenă de forțele respective. În același timp folosesc aceste rețele pentru a derula acțiunile în cadrul războiului informațional, pentru influențarea populației și pentru promovarea intereselor lor. Vreau să fiu foarte bine înțeles, nu îi iau apărarea lui Lukașenko, nu îmi plac dictatorii, populația autohtonă poate să îl înlocuiască oricând, dar nu agreez o intervenție ca cele care au adus dezastrul în multe țări, ultimul exemplu fiind cel din Ucraina…

Autor: Dumitru Iliescu, fost șef SPP

Citiți și:

Generalul Iliescu și arhitecții Noii Ordini Mondiale: Începe o nouă eră, o nouă dominaţie

Evenimente fără precedent pe plan mondial. Am intrat într-o nouă eră istorică 

Sclavia modernă, Noua Ordine Mondială și Sistemul viclean de exploatare în care suntem cu toții neo-sclavi muncitori

yogaesoteric

21 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More