Evenimentele la care asistăm pasiv în prezent ascund de fapt o luptă finală care se dă între SUVERANIȘTI și GLOBALIȘTI

 

de Sylvain Laforest

În cele din urmă, toate imperiile mor și acum suntem în faza terminală a Noii Ordini Mondiale, care va pierde războiul.

Conceptul de Noua Ordine Mondială este pur și simplu dorința unui grup de criminali ai Ocultei, stăpâni ai finanțelor lumii, care doresc să guverneze din punct de vedere economic și politic întreaga planetă ca o singură familie fericită. Au început în 1773 și au trecut prin schimbări importante de-a lungul anilor, dar conceptul și obiectivul nu l-au modificat niciodată. Băncile internaționale care au jefuit planeta prin dolarul american începând din 1944 sunt acum amenințate de hiperinflație, datorită producerii în exces de hârtie banală numită dolar. Fiindcă tiparnița se rotește de ani de zile pentru a acoperi cheltuielile absurde implicate de susținerea războaielor pentru petrol și resurse, războaie pe care acum la final le-au pierdut.

În încercarea de a preveni această hiperinflație viitoare, au generat un atac cu virus pentru a răspândi panica în populație, cu ajutorul prețios al mass-mediei mainstream… Chiar dacă acest virus corona nu diferă de virușii noi care atacă oamenii în fiecare an, spaima indusă prin mass-media i-a împins pe oameni să se izoleze în mod voluntar, fiind cuprinşi de teamă și chiar de teroare. Unii și-au pierdut locurile de muncă, companiile falimentează, panica a creat un accident de bursă care a golit de economii oameni simpli și companii mici deopotrivă.

Cu toate astea, oculta criminală este departe de a fi câştigat această ultimă luptă disperată. Virusologul francez de top Didier Raoult a descoperit că soluția împotriva virusului este clorochina, un antimalaric care a fost folosit de chinezi cu rezultate spectaculoase pentru a vindeca pacienții, adăugând și azitromicină. Donald Trump a impus imediat același tratament printr-o luptă împotriva propriei sale administrații federale de droguri, cumpărată și deținută de deep state. Acest fapt a forțat mass-media să vorbească despre elixirul miraculos al dr. Didier Raoult, dând o serioasă lovitură guvernelor occidentale, agențiilor lor medicale, Organizației Mondiale a Sănătății și chiar mass-media. S-a încercat imediat să se distrugă reputația impecabilă a medicului, inventându-se „efecte secundare periculoase” ale medicamentului aproape inofensiv care a fost folosit de 60 de ani pentru a trata malaria.

Este deja o certitudine științifică faptul că măsurile luate pe plan internațional, care au produs o mare panică, sunt inutile şi aberante, având în plus efecte colaterale dezastruoase. Până la urmă, acest virus nu a fost altfel decât cele care ne afectează în fiecare an.

Aceasta a fost o victorie uimitoare pentru Trump și cei prezenţi pe rețelele de socializare care au expus împreună minciunile patologice ale canalelor oficiale de comunicare ale fiecărei țări din Noua Ordine Mondială. De facto, credibilitatea acestor guverne marionetă s-a stins în aer, iar Italia cel mai probabil va ieși din UE imediat după criză, ceea ce va declanșa un efect de domino care va trece prin toate țările UE și membrii NATO. Globalismul este mort și gata pentru incinerare.

Bancherii internaționali nu au putut să prevadă acest sfârșit și odată cu el eșuarea misiunii finale de a-și îndeplini visul orwellian: să distrugă câteva țări din Orientul Mijlociu, să mărească Israelul și să obțină controlul total asupra pieței mondiale de petrol.

Când Vladimir Putin a preluat Rusia, nu a existat niciun semn că țării îi va merge mai bine decât cu bețivul Elțîn. Putin, un fost ofițer KGB, părea o alegere bună pentru ocultă, însă Putin avea mult mai multe calități decât știau stăpânii: patriotismul, umanismul, un sentiment de dreptate, foarte abil, prieten al economistului genial Sergey Glazyev, care a disprețuit deschis Noua Ordine Mondială, dar, mai ales, a întruchipat reîncarnarea ideologiei ruse de mult pierdute a independenței politice și economice totale. După câțiva ani petrecuți în mlaștina rusă a oligarhilor și mafioților, pe care predecesorul său i-a lăsat-o împreună cu o mulțime de sticle goale, Putin s-a apucat de treabă.

Deoarece adversarii săi au jefuit planeta timp de 250 de ani prin colonizarea asigurată de o dominație militară, Putin știa că este necesar să înceapă prin construirea unei mașini militare invincibile. Și a făcut-o. A venit cu diferite tipuri de rachete hipersonice care nu pot fi oprite, cele mai bune sisteme defensive de pe planetă, cele mai bune sisteme electronice de blocare și cele mai bune avioane. Apoi, pentru a se asigura că un război nuclear nu ar fi o opțiune, a venit cu arme de coșmar, precum Sarmat, Poseidon și Avangard, toate de neoprit și capabile să distrugă orice țară în câteva ore.

Puterea militară a Rusiei a putut fi văzută în Siria. S-a dovedit fiecărei țări că independența față de sistemul bancar NWO era acum o chestiune de alegere. Putin nu numai că a câștigat războiul din Siria, dar a câștigat sprijinul multor țări ale Noii Ordini Mondiale care s-au reorientat brusc când și-au dat seama de puterea dobândită de Rusia. La nivel diplomatic, a atras și China puternică de partea sa, apoi a reușit să protejeze producătorii de petrol independenți precum Venezuela și Iran, în timp ce lideri precum Erdogan al Turciei și Muhammad Ben Salman din Arabia Saudită au decis să se alăture Rusiei…

În concluzie, Putin controlează acum piața petrolieră, resursa energetică inevitabilă care unge economiile și armatele, în timp ce NATO-ul bancherilor nu poate decât să vegheze, fără niciun mijloc de a o recupera. Cu rezultatele pe care le-a obținut Rusia în ultimii cinci ani, Noua Ordine Mondială pare brusc o casă de cărți pe cale să se sfărâme.

Deoarece nu mai aveau nicio speranță de a începe al treilea război mondial, care ar fi fost pierdut din start, ultimul atac al Ocultei a ieșit din tufișuri sub forma unui virus și ulterior crearea de către mass-media corporatistă a unei pandemii false. Obiectivul principal al Ocultei a fost să evite o hiperinflație catastrofală a masei imense de dolari americani și să aibă timp să-și pună în aplicare o monedă virtuală. La început părea că planul poate funcționa. În acel moment, Putin și-a scos revolverul pentru a începe jocul de ruletă rusească, iar bancherii au pierdut. El a convocat o întâlnire cu OPEC și a ucis prețul petrolului, refuzând să reducă producția Rusiei, ducând barilul la sub 30 de dolari. Fără să stea pe gânduri și, cu siguranță, fără remușcări, Putin a spulberat costisitoarele producții occidentale de petrol. Toți dolarii scoși de pe piață era necesar să fie re-injectați de Fed și de alte bănci centrale pentru a evita o alunecare în jos și dezastrul final. Bancheri par să fi fost aduşi în afara soluțiilor.

Între timp, Trump s-a aruncat și el la gangsterii cu cravată. În timp ce mass-media a evitat subiectul clorochinei care a ucis coronavirusul, o pilulă veche concepută pentru a vindeca malaria, Trump a impus FDA utilizarea acestui medicament care poate salva viața pacienților infectați din SUA. Media nu a avut de ales decât să înceapă să vorbească despre aceasta, ceea ce a declanșat o reacție în lanț: directorii generali ai comisiei de farmacii au fost concediați pentru că tocmai pierduseră contractul de vaccin, țări precum Canada au apărut ca niște nebune pentru că nu au utilizat medicamentele ieftine și inofensive, iar cel mai grotesc act criminal al unui guvern a fost expus în totalitate: guvernul Macron a proclamat în ianuarie 2020 că medicamentul clorochină era dăunător și i-a restrâns utilizarea, cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea falsei pandemii! Ruleta rusească este un joc popular în guvernele occidentale în aceste zile.

O altă veste uimitoare este aceea că Trump a preluat controlul asupra Rezervei Federale, care este acum gestionat de doi reprezentanți ai Trezoreriei Statului. Dintre toate veștile nebune din ultima perioadă, aceasta este de departe cea mai bună și cea mai șocantă. După trei ani la putere, Trump și-a îndeplinit în sfârșit promisiunea electorală de a scoate băncile private din afacerile publice americane, punând capăt unui secol de exploatare a cetățenilor americani. El a pus grupul de investiții Blackrock să înceapă să cumpere corporații importante pentru Fed, ceea ce înseamnă că naționalizează bucăți de economie, evitând în același timp prăbușirea pieței, implicând investitori privați importanți în afacere.

Această mișcare extrem de îndrăzneață ajunge la un moment crucial în timp și ne confirmă faptul că Vladimir Putin și Donald Trump sunt uniți și au ajutat umanitatea să-și câștige libertatea, distrugând Noua Ordine Mondială. Așa cum am spus adesea înainte, m-am gândit că lumea se va schimba profund între anii 2020 și 2024, deoarece aceștia ar fi ultimii 4 ani ai acestor doi eroi în puterea politică a națiunilor lor. [Între timp, referendumul pentru reformarea Constituţiei în Rusia a fost validat, astfel că Putin ar putea să mai candideze pentru încă două mandate.]

Noua Ordine Mondială se confruntă cu cele mai puternice două țări de pe planetă, iar această falsă pandemie a modificat totul. S-a arătat cât de disperați sunt bancherii și dacă nu vrem să ajungem ca focoase nucleare să zboare în ambele direcții, Putin și Trump este necesar să-i oprească acum.

Fără BIS, Banca Mondială, FMI, Banca Centrală Europeană, UE, NATO, lumea noastră nu va fi perfectă, dar va deveni mult mai bună decât este acum.


Citiţi şi:
Actualizare Ben Fulford (16.03.2020) – Evenimente imense ce pot fi considerate biblice se desfășoară sub ochii noştri…
Semnele transformării planetare și ceea ce va urma

 

yogaesoteric
2 iulie 2020


 

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More