Big Brother monstruos în America: New Yorkul, sub control ca niciodată!

 

New York City a intrat în cel mai mare program de urmărire, control și supraveghere din istoria Statelor Unite ale Americii. Viața după pandemia de Covid-19 nu va mai fi niciodată la fel pentru locuitorii uriașei metropole. Autoritățile newyorkeze au pregătit o echipă care va purica orașul de 20 de milioane de locuitori!

Din ordinul primarului Bill de Blasio s-a înființat New York City Test and Trace Corps, o unitate de elită formată din 1.000 de profesioniști instruiți. Aceștia provin din rândul medicilor militari și a agenților federali și au rolul de a urmări cazurile suspectate de Covid-19. Testează toți newyorkezii și urmăresc / depistează toate contactele lor recente!

Strategia gândită de autoritățile locale își propune să detecteze virusul înainte de a putea erupe într-un focar pe scară largă, care ar necesita reînchiderea orașului și a economiei.

„Echipa New York City Test and Trace Corps este formată dintr-un grup dedicat de persoane extrem de bine instruite. Ei ne vor arăta calea spre testarea și urmărirea cetățenilor într-un mod pe care New Yorkul și întreaga Americă nu l-au mai văzut până acum!”, a admis primarul Bill de Blasio, nu înainte de a-și justifica uriașul demers Big Brother: „Vrem să-i găsim pe toți cei care sunt pozitivi și să le urmărim contactele apropiate”.

Așadar, New Yorkul a lansat cea mai mare operațiune de testare și urmărire din istoria omenirii, dar este o operațiune pe care autoritățile o prezintă ca fiind justificată de redeschiderea metropolei după pandemia de Covid-19.

Urmărirea contactelor tuturor newyorkezilor „infectați” nu este altceva decât o supraveghere digitală invazivă. Aceasta este prezentă azi și, mai mult, va rămâne pentru totdeauna, având rolul de a înregistra fiecare mișcare a cetățeanului!

La început, echipa New York City Test and Trace Corps are 1.000 de profesioniști atent instruiți, dar se estimează că în cel mai scurt timp numărul lor va trece de 10.000. Deja sunt peste 7.000 de cereri de voluntariat trimise!

Unitatea este condusă de dr. Ted Timp, vicepreședinte al Serviciului Ambulatoriu din sistemul de sănătate publică, dr. Andrew Wallach, director în cadrul Spitalului Bellevue, și Jackie Bray, membru al echipei primarului Bill de Blasio.

Citiți și:

Coronavirusul și Big Brother

Google monitorizează ilegal oamenii, din cauza COVID-19

Covid-19: pregătiri pentru dictatura electronică. Premierul Israelului propune ciparea elevilor, China le-a pus deja brățări electronice…

 

yogaesoteric
2 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More