Expertiza în cazul Simonei Lungu este invalidă


Simona Lungu contestă toate acuzaţiile care i-au fost aduse în şedinţa C.S.M. din 5 noiembrie şi expertiza realizată de INEC. Privitor la aceasta, Simona Lungu a sesizat C.S.M. faptul că autorul expertizei nu are atestat legal în domeniul audio-video. Această expertiză fals mediatizată ca un verdict precis dat de un profesionist în domeniu este de fapt evazivă, la modul că „persoana are ochii verzi şi părul negru”. Pe de altă parte, „expertul” în chestiune este fiul generalului SIE Grigoraş şi, la rândul său, fost lucrător al SRI. Deoarece ea personal ştie că nu a jucat niciodată în nici un fel de film, a spus Simona Lungu, va continua să lupte pentru ca să i se facă dreptate şi să dovedească faptul că este victima unei înscenări.


Se pare că întregul scandal este pe de o parte un act din scenariul ordonat politic pentru discreditarea publică a M.I.S.A., dar şi un atac personal la adresa Simonei Lungu, datorat unor acţiuni anterioare din cariera sa de magistrat care i-au prejudiciat personal pe cei care i-au înscenat acum acest scandal. (5 noiembrie 2004)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More