Fake news la Pro TV. Postul care a adus pe ecrane prima «nuntă» homosexuală din România manipulează grosolan opinia publică

Românii au aflat pe 17 mai că există Ziua Internațională Împotriva Homofobiei. A fost nevoie de un comunicat venit de la Ambasada SUA și semnat de alți 30 de ambasadori pentru a afla de aceasta.
Cei 31 de diplomați și-au declarat sprijinul pentru parada homosexuală de la București și i-au acuzat pe români de discriminare.

Cu această ocazie, Pro TV a manipulat grosolan publicul, lansând pe site știrea falsă că de fapt cei 31 de ambasadori ar fi împotriva Coaliției pentru Familie. Însă în declarația acestora NU este menționat niciun cuvânt despre inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pentru redefinirea familiei „ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie”, avizată recent de către Curtea Constituțională și Camera Deputaților.

Pro TV este unul dintre posturile care au promovat asiduu homosexualitatea. A adus pe ecrane prima „nuntă” homosexuală din România, generând un număr record de plângeri la CNA, pentru ca apoi să aducă în emisiunea Masterchef un concurent homosexual.

Postul iertat de datorii de miliarde de lei de către Adrian Năstase are un istoric și în ceea ce privește știrile false. Tot în luna mai, o imagine pornită de la jurnalistul Rareș Năstase, reporter la emisiunea „România, te iubesc”, de la Pro TV, a încins Facebook-ul. Este vorba despre o fotografie care arăta că noul logo al Bucureștiului ar fi fost un plagiat. Noul logo al Bucureștiului a fost suprapus pe un vechi manual de geometrie din 1959, a cărui poză se găsea pe un site de anunțuri.

Cel mai important de știut este că atunci când vorbim de Pro TV, vorbim de Adrian Sîrbu, omul de care se leagă multe mistere din decembrie 1989 și o parte din Mineriada din vara lui 1990. Fostul patron al Pro TV, acum acuzat de evaziune fiscală, a recunoscut că a făcut experimente pe poporul român cu „Știrile de la ora 5”.

Citiți și:
Bizara impunere în forţă a homosexualilor
Spulberarea miturilor genetice cu privire la homosexualitate


yogaesoteric
21 iulie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More