Fauci a câștigat peste 300 de milioane de dolari de pe urma pandemiei de covid

În timp ce Statele Unite se aflau sub mandatele totalitariste, așa-numiții „experți” de top care gestionau criza covid-19 câștigau sute de milioane de dolari pe seama pandemiei, notează publicația Townhall.

Anthony Fauci

Conform înregistrărilor, fostul director al NIH, dr. Francis Collins, și fostul director al NIAID, dr. Anthony Fauci, au obținut profituri uriașe din cecurile de redevențe în timpul pandemiei covid. În același timp, mii de oameni se luptau să pună mâncare pe masă.

OpenTheBooks, o organizație pentru transparență, a publicat recent peste 1.500 de înregistrări nedeclarate care dezvăluie că liderii Institutului Național de Sănătate al țării și ai Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase au profitat de pe urma virusului care a ucis mii de oameni.

În plus, Fauci a finanțat Institutul de Virusologie din Wuhan pentru a cerceta coronavirusul.

Documentele arată că atât Collins cât și Fauci au primit 58 de redevențe pentru a permite companiilor să folosească vaccinurile lor anti-covid-19, care, în schimb, au fost dezvoltat cu fonduri de la contribuabilii americani de către firme farmaceutice private.

Deci, cu alte cuvinte, pandemia de covid a fost o mare strategie pentru ca guvernul să se îmbogățească rapid.

Prin intermediul Freedom of Information Act (FOIA), au fost înregistrate 56.000 de tranzacții, în valoare totală de peste 325 de milioane de dolari, puse în bancă de către „experți”.

NIH refuză în continuare să divulge în mod voluntar numele oamenilor de știință care primesc redevențe și de la ce companii. În perioada 2010-2016, 27.000 de plăți de redevențe au fost făcute către 1800 de angajați ai NIH”, a declarat senatorul Rand Paul (R-KY).

Noi știm nu pentru că ne-ați spus, ci pentru că v-am forțat să ne spuneți prin intermediul Freedom of Information Act.

Între 2010 și 2021, Fauci a primit 37 de plăți de la trei entități, inclusiv 15 de la Santa Cruz Biotechnology, care ocupă locul cinci în ceea ce privește plățile de redevențe. Fauci a primit, de asemenea, 14 de la Ancell Corp. și opt de la Chiron Corp., care a fost ulterior cumpărată de Novartis, ceea ce a permis companiei să obțină fonduri semnificative de la NIH.

Potrivit OpenTheBooks, numele și numerele de licență pentru fiecare plată lipsesc din înregistrări – date pe care NIH le-a reținut inițial, dar pr care ulterior instanța l-a forțat să le facă publice. Aceste informații sunt esențiale pentru a ști dacă au existat potențiale conflicte de interese.

Înregistrările arată, de asemenea, că Fauci, cel mai bine plătit lucrător federal, cu un salariu de 480.000 de dolari în 2022, nu și-a donat drepturile de autor în scopuri caritabile, așa cum a promis.

Citiți și:
Teribilul secret pe care îl ascunde dr. Anthony Fauci
Ron DeSantis i-a solicitat lui Fauci să investigheze vaccinurile covid, dar răspunsul nonșalant al acestuia a stârnit revoltă. Anthony Fauci: Sincer, nu sunt sigur ce încearcă să facă ei acolo jos

 

yogaesoteric
18 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More