Fenomenul hipnozei în masă, explicat de profesorul de psihologie clinică Matthias Desmet

Matthias Desmet, profesor de psihologie clinică la Universitatea din Gent din Belgia, explică fenomenul hipnozei în masă, într-o postare recentă pe internet. Profesorul subliniază următoarele contexte în care oamenii se lasă hipnotizați în masă:

1. Lipsa relațiilor interumane, izolarea și teama concomitentă,
2. Nedescoperirea unui sens sau scop al vieții,
3. Anxietate difuză (uitați-vă la numărul de medicamente anxiolitice și antidepresive prescrise în fiecare an),
4. Niveluri ridicate de frustrare și agresivitate.

Prin urmare, frica de moarte, stilul de viață modern mecanicist și anxios, batjocura și disprețul față de valorile spirituale, familiarizarea cu produsele de masă ale subculturii televizate, prăbușirea prestigiului instituțiilor, combinate cu frustrarea și furia cu privire la calitatea democrației și mai ales exilul prezenței lui Dumnezeu din sufletele oamenilor au fost materialele sociale critice care au fost exploatate din plin de către administratorii pandemiei pentru a induce o hipnoză în masă a cetățenilor, care a luat proporții odată cu invocarea „crizei sanitare fără precedent”.

Desmet continuă să afirme despre părinții care s-au grăbit să-și vaccineze copiii:

Părinții care își vaccinează cu atâta lăcomie copiii se încadrează în psihologia mulțimilor numită manipularea în masă. Această schimbare socială are loc atunci când există sau a fost o perioadă de frică generalizată și constituie un pas înainte pe drumul către un stat totalitar. Totalitarismul începe întotdeauna cu manipularea în masă a populației. Nu este la fel ca o dictatură.

Într-o dictatură, oamenii se supun fricii predominante generată de dictatorul de la vârf, dar totalitarismul este opusul. Lumea este hipnotizată pentru a asculta de binele colectiv sau comun. Nu mai sunt raționali ca înainte, nu mai urmează nicio logică.

Prin urmare, regimul medical-fascist care este înrădăcinat la nivel mondial nu este exagerat în mod accidental. În plus, acesta susține că vaccinarea este un act suprem de „responsabilitate socială” care servește binelui comun al sănătății publice, creând antidotul virusului, ca mijloc ideal de limitare a pandemiei.

În realitate, însă, establishmentul politic și medical are ca scop artificial neutralizarea voinței personale libere a fiecărei ființe umane și forțarea acesteia să se conformeze „binelui comun”, al cărui conținut este determinat chiar de managerii crizei sanitare și constă în manipularea universală a societății.

Prin urmare, prin subordonarea coercitivă a voinței oamenilor față de „binele comun” al vaccinării, scopul este de a cultiva climatul de hipnoză în masă, astfel încât cetățenii, ca ființe fără coloană vertebrală și docili, să se poată grăbi fără obiecții către centrele de vaccinare.

Prin urmare, în loc ca vaccinul să aducă libertate (așa cum au promis promotorii lui) și să ducă la ridicarea definitivă a măsurilor restrictive și să permită o revenire imediată la normalitate, acesta este / a fost de fapt un instrument folosit de administratorii tiranici ai pandemiei pentru a diviza societatea, a micșora libertățile cetățenilor și a impune cel mai necruțător regim totalitar de sănătate pentru omenire.

Profesorul belgian face, de asemenea, o observație de rară finețe, dar și remarcabilă, subliniind diferența fundamentală dintre un regim dictatorial și unul totalitar. Acesta evidențiază următoarele aspecte foarte interesante:

De regulă, într-o dictatură clasică, dictatorul devine mai moale și mai puțin agresiv imediat ce dizidenții din opoziție sunt reduși la tăcere. Odată ce ajunge la eficienta maximă, nu mai este necesar să fie agresiv și poate recurge la alte mijloace pentru a menține controlul.

Într-un stat totalitar, totul este invers. Acest aspect este fundamental să fie înțeles, pentru că într-o societate totalitară, odată ce opoziția este redusă la tăcere, statul comite cele mai mari și mai dure atrocități”.

Prin urmare, este extrem de important să existe încă focare de rezistență și voci libere peste tot, care se opun narațiunii sanitare a pandemiei, deoarece acestea sunt opoziția socială rebelă care, atât timp cât nu este redusă la tăcere, împiedică dominația deplină și provoacă iritare puterii tiranice care este nerăbdătoare să obțină rezultatul final al proiectului totalitar.

Fiecare spirit liber, voce, forum sau blog este un memento constant pentru inițiatorii vaccinării globale a umanității că de fapt conștiința personală nu a fost abolită, iar efortul de răsturnare a regimului medico-fascist este continuat de cetățenii care luptă și rezistă atât vaccinurilor experimentale, cât și obligativității actelor medicale.

Odată cu introducerea certificatului de vaccinare (cod QR), care este impus autoritar și fără nicio bază rezonabilă, ca o condiție prealabilă esențială pentru participarea cetățenilor la orice activitate economică, profesională sau socială, se deschide calea pentru instituirea celui mai inuman și totalitar sistem de control digital al bioputerii, astfel încât oamenii, fiind forțați să se vaccineze, nu mai sunt stimulați să accepte injecția experimentală pentru a-și proteja chipurile sănătatea personală, ci pentru a putea trăi, munci sau studia.

Procesul de vaccinare evoluează într-o psihoză globală de respectare în masă a programelor succesive de vaccinare, care vor continua până când managerii crizei sanitare vor reuși să-i țină pe oameni sub controlul lor deplin și absolut, forțându-i (dar și manipulându-i) să trăiască într-un mediu social nesănătos de frică, nesiguranță, poliție politică și supraveghere digitală permanentă.

În cele din urmă, merită subliniat faptul că cererea nerușinată a managerilor politici și de sănătate ai pandemiei de a vaccina toți cetățenii adulți pentru a patra oară cu substanțe experimentale, a căror așa-zisă protecție împotriva virusului este incertă, solicitare impusă în mod arbitrar ca o condiție necesară pentru „păstrarea privilegiilor”, ar fi cazul să alerteze societatea și vaccinarea să fie respinsă de toți cetățenii ca fiind o bătaie de joc care le insultă inteligența.

Citiți și:
Controlul conștiinței prin „formare în masă” este folosit pentru a institui în lume un stat polițienesc totalitar
Să înțelegem psihologia din spatele pandemiei covid. Psihologia totalitarismului
Singura cale de ieșire din distopia noului totalitarism

 

yogaesoteric
28 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More