Controlul conștiinței prin „formare în masă” este folosit pentru a institui în lume un stat polițienesc totalitar

Dr. Mattias Desmet, profesor de psihologie la Universitatea Ghent din Belgia, a elaborat o teză care ar putea explica de ce atât de mulți oameni au acceptat narațiunea oficială covid, în ciuda tuturor elementelor care au sfidat bunul-simț și logica elementară.

Dr. Mattias Desmet

Desmet numește fenomenul „formare în masă” – oamenii devin atât de desprinși de realitate și de relațiile sănătoase cu semenii, încât ajung să accepte idei artificiale care îi readuc înapoi împreună, dar într-un mod nefiresc.

Demoralizând ființele umane cu un flux constant de idei năucitoare (LGBTQ, Hollywood, terorism financiar, religie coruptă), inginerii sociali au reușit să rupă legăturile care sudau societatea. Acest aspect a creat un sentiment de pierdere în rândul multora și ceea ce Desmet descrie drept „anxietate de plutire liberă” (FFA).

Există o mulțime de oameni izolați social sau care se confruntă cu o lipsă de legături cu semenii”, spune Desmet. „Oamenii care se confruntă cu o lipsă de «sens». Nu pot ajunge la concluzii sensibile.

Există o mulțime de anxietate de plutire liberă (FFA). Flotează liber pentru că nu există nimic cu care să își conexeze anxietatea. Niciun punct focal. Nu se poate identifica ceea ce o cauzează, așa că, aparent, nu există nicio modalitate de a-i face față. Există, de asemenea, o mulțime de nemulțumiri psihologice care plutesc liber. Oamenii își pot percepe viața de zi cu zi ca fiind lipsită de orice scop sau sens.”

Covid a devenit identitatea multor oameni

FFA, susține Desmet, este unul dintre cele mai dureroase fenomene psihologice de experimentat, care duce adesea la atacuri de panică. Este o stare de spirit neconcentrată, confuză, în care există ceva care provoacă acea anxietate, dar creierul nu știe ce este.

Aici intervine plandemia. La momentul potrivit, cei care controlează din umbră au lansat o „criză” care a dat un obiect anxietății nedefinite a oamenilor. Le-a oferit o nouă direcție: înfrângerea unui „virus” purtând o mască, păstrând distanțarea față de alți oameni și prin „vaccinare”.

Dacă un segment mare de oameni este dispus să urmeze această strategie pentru a face față acestui obiect al anxietății indiferent de cost, atunci într-o a doua etapă oamenii încep o luptă colectivă și eroică cu acest obiect al anxietății și, în acest fel, apare un nou tip de anxietate. Apare legătura socială și, odată cu aceasta, un nou tip de sens sau scop”, spune Desmet.

Deodată viața este îndreptată spre lupta împotriva acestui Obiect al Anxietății. Acest aspect creează un nou sentiment de conexiune cu ceilalți în „formarea în masă.”

Toate acestea au fost aplicate și înainte de momentul covid, este important de reținut. La sfârșitul anilor 1970, Rusia a organizat o plandemie care, la fel ca cea recentă, a fost folosită pentru a institui un regim de poliție medicală.

Și aceasta este, de altfel, direcția spre care se tinde: să fie complet preluată planeta și toți cei care trăiesc pe ea să fie supuși unui autoritarism absolut. Acesta este adevăratul scop al plandemiei, cu toate aspectele pe care le implică această farsă.

Deoarece mulți oameni s-au atașat de ideea virusului, întreaga lor existență și chiar identitatea lor depinde de narațiunea care îl înconjoară. Covidienii sunt acum legați de ficțiune și unii dintre ei probabil nu se pot detașa de ea vreodată.

Rezistența de a înțelege că o narațiune este falsă sau greșită este determinată de teama de a reveni la starea de anxietate care plutește liber, astfel că există dorința ca în continuare să se experimenteze intoxicația în sfera conștiinței”, avertizează Desmet.

Acest aspect explică de ce argumentele bazate pe fapte nu vor funcționa. Faptele nu mai contează pentru ei. Având în vedere faptele, ei nu pot ajunge la concluzii sensibile, chiar și în interesul lor… Formarea în masă este, de asemenea, similară cu hipnoza în masă în ceea ce privește disponibilitatea oamenilor de a suporta situații în mod normal intolerabile.”

Citiți și:
Să înțelegem psihologia din spatele pandemiei covid. Psihologia totalitarismului
James Corbett: Controlul conştiinţei devine o realitate
De la cibernetică la Littleton: tehnici pentru controlul conştiinţei (I)

 

yogaesoteric
30 mai 2022

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More