Fenomenul Sound of Freedom – Disney, Amazon și Netflix au refuzat filmul – Îngerii au făcut o minune

Mexicanul Eduardo Verastegui, producătorul filmului Sound of Freedom (Sunetul Libertății), a povestit despre obstacolele uriașe pe care le-a avut de trecut pentru a scoate totuși filmul care a cucerit lumea.

Donald Trump în primul rând, la vizionarea Sound of Freedom, pe care a organizat-o la clubul său din Bedminster

Cu câteva zile înainte ca Donald Trump să organizeze o vizionare cu Sound of Freedom la clubul său din Bedminster, New Jersey, într-un interviu pentru Breitbart News, Verastegui a oferit detalii spectaculoase despre cei opt ani care au trecut de la întâlnirea cu Tim Ballard până la ieșirea filmului pe ecrane.

Întâi de toate, sunt foarte recunoscător pentru ceea ce se petrece”, a declarat producătorul.

Mi se pare că visez. Și mi-e teamă să nu mă trezesc, pentru că este un vis minunat.

Verastegui a povestit că totul a început cu opt ani în urmă, când el și conaționalul său, regizorul mexican Alejandro Monteverde, cu care crease o companie de producție, l-au întâlnit pe Tim Ballard, faimosul activist care și-a dedicat viața combaterii traficului de copii.

Sound of Freedom este bazat pe evenimente reale din viața lui Ballard, al cărui rol este interpretat de Jim Caviezel.

Verastegui spune că întâlnirea cu Ballard a fost crucială: el și Monteverde au realizat imediat că este necesar să facă un film cu această temă.

După cum știți, Statele Unite sunt cel mai mare consumator din lume de copii pentru sex. Mexicul este furnizorul numărul unu. Iubesc Mexicul. Iubesc America. Este necesar să facem ca America și Mexicul să fie libere din nou. Avem nevoie de o mișcare. Acest film va începe o mișcare……. doar că noi nu am știut când și cum.

Verastegui a explicat că el și Monteverde au terminat filmul cu câțiva ani în urmă.

Filmul era programat inițial să fie produs de 21st Century Fox, însă compania a fost achiziționată de Disney, iar cel cu care Verastegui și Monteverde bătuseră palma a plecat.

Le-am prezentat (celor de la Disney) filmul terminat și mi-au zis că filmul nu este pentru ei.

Verastegui spune că a negociat timp de un an până să poată scoate filmul de la Disney și să urmărească să găsească alt studio de distribuție.

Am mers din ușă în ușă la Netflix, Amazon și la alte studiouri.

Toate l-au respins.

Unii dintre ei nici măcar nu mi-au răspuns la telefon. Am trimis sute și sute de mesaje la diferite persoane. Nimic.

Situația era teribilă

Nu am renunțat, deoarece filmul era despre salvarea unor vieți. Dar erau opt ani de când începusem proiectul. O mulțime de timp.

Disperat, l-a rugat pe Dumnezeu „să trimită niște îngeri pentru a salva filmul”.

Iar Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea. A apărut Angels Studio, o companie de mici dimensiuni, care s-a oferit să distribuie filmul.

Producătorul a explicat de ce au decis să lanseze Sound of Freedom de ziua națională a SUA:

Pentru că Statele Unite sunt consumatorul cel mai mare din lume de copii pentru sex, era necesar să zguduim conștiința acestei țări de 4 iulie.”

Și a adăugat:

Haideți să facem ceva pentru a le reda libertatea acestor copii înrobiți.

Și-au asumat să lanseze Sound of Freedom pe 4 iulie, conștienți că vor avea de înfruntat concurența altor filme ca, de exemplu, Indiana Jones 5, distribuit de Disney.

Și minunea s-a produs

Omenește vorbind, era imposibil să facem față, dar……. Copiii lui Dumnezeu nu sunt de vânzare……. Dacă Dumnezeu este cu noi, cine ne poate sta împotrivă?

Nu mi-aș fi imaginat nici într-un milion de ani că vom bate Indiana Jones pe 4 iulie. Suntem filmul numărul unu în America.

Puteți viziona interviul integral cu Eduardo Verastegui AICI.

Citiți și:
ONU susține legalizarea pedofiliei
Pandemie de pedofilie în Europa. Doar în ultimele luni, mii de pedofili au fost descoperiți în Germania, Italia și Anglia

 

yogaesoteric
18 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More