Din Planul Kalergi de invadarea a Europei și României – Livratorii

O sa ne iasă pe nas lenea de a ne mai căra și pregăti singuri mâncarea precum și lăcomia patroneților care au pus piața forței de munca pe butuci prin batjocorirea oamenilor și alungarea lor din țară.

Acum execută toți planul Kalergi de invadare a Europei și aduc și în România tot felul de alb închiși care le cară ciorba leneșilor sau fac muncile de jos prin bucătarii. În maxim cinci ani ei își aduc aici tot neamul. Înaintașii noștri care au plătit cu viața independența acestei țări, așa cum e ea, se răsucesc în morminte.

Eu boicotez orice afacere care angajează altceva decât români. Am un hotel preferat în care locuiesc la mare, pe care îl știu de mai bine de 15 ani. La mare, unde toți patroneții plâng cu vorbe că angajații nu sunt serioși și nu au pe cine să angajeze. E, în hotelul acesta personalul de la restaurant e același. Și cameristele.

De câte ori am fost la hotelul acela am ajuns să mă știu cu ele. M-am cunoscut și cu patronul și familia lui și l-am întrebat de curiozitate cum de îi iese sa aibă aceiași oameni de atâția ani, când toată lumea se plânge? Și mi-a zis: le dau bani mulți și îi respect. Așadar, ăștia de au ajuns să angajeze străini au dat chix la bani și respect, deci de ce să le onorez eu cu banii mei afacerile?

Așa că lenea în combinație cu lăcomia pe fondul unui stat slab va avea drept consecință ce vedem acum că se petrece în Franța sau în Marea Britanie sau în Germania. După 9 seara, toată lumea la coteț și din când în când spectacole de sunet și lumini pe stradă cu mașinile și magazinele localnicilor organizate de piromani furioși. Nu particip.

Îmi povestea un prieten care are fiica la studii la Londra că a ajuns să considere cea mai mare greșeală că și-a trimis copilul acolo și a sfârșit prin a îi angaja șofer și gardă personală că altfel nu se poate.

Așa că visul de aur al trepanatsilor care vor o țară ca afară e pe cale să se împlinească cu sprijinul lor neprețuit, pe care îl dau celor veniți să pună pe butuci și bruma de civilizație pe care o aveam aici.

Autor: Magdalena Radu

Citiți și:
Dezvăluiri: Cine a fost Kalergi, cel care, de la începutul secolului XX, a gândit strategia de metisare a populației europene cu asiatici și africani
Șocant – Planul secret pentru România: Vor să ne aducă între 350.000 și 1.000.000 de imigranți

 

yogaesoteric
18 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More