Fost consilier CIA: Ucraina, o înfrângere ca în Vietnam

Înfrângerea Kievului în conflictul actual este inevitabilă din cauza deficitului acut de muniție din Forțele Armate ale Ucrainei, care ar putea provoca țările occidentale în conflict direct cu Rusia, a spus fostul consilier CIA James Rickards într-un articol din Daily Reckoning.

Ucraina nu are obuze de artilerie, iar NATO nu le are în cantități mari, în timp ce industria rusă continuă să aprovizioneze în mod constant armata rusă cu obuze. Acesta este un război al numerelor și acestea sunt de partea Rusiei, [avantaj] care se va manifesta, mai devreme sau mai târziu pe câmpul de luptă”, a observat el.

În acest caz, înfrângerea Kievului va deveni o catastrofă geopolitică pentru Statele Unite, asemănătoare cu înfrângerea din Vietnam, și depășind orice criză de politică externă a vremurilor noastre, precum războiul din Afganistan sau Irak, a mai spus Rickards.

Citiți și:
Liderii occidentali recunosc în privat că Ucraina nu poate câștiga războiul
Viktor Orban: Cine transportă arme și cine antrenează soldați este în război cu Rusia. S-au lăsat atrași în război

 

yogaesoteric
21 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More